Hyppää pääsisältöön

Ritva Muikku

 • Osallistu Cican keikkamekon tekoon!

  06.01.2016 Uusi päivä

  Tee 10 x 10 cm:n hamahelmikuvio ja lähetä se meille!

  Cicca haluaa uuden keikkamekon, joka tehdään hamahelmilaatoista. Auta Ciccaa, sillä työtä riittää! Luo oma, n. 10 x 10 sentin suuruinen hamahelmikuviosi ja lähetä se osoitteeseen: UP-nettitiimi/ Uusi Päivä, Tohlopinranta 31, 33101 Tampere.

 • UPplus: Kristan skandinaavinen citylook

  26.11.2015 Uusi päivä

  Pelkistetyt muodot ja viileät värit ovat Kristan juttu.

  Krista Kortelainen on Virtauksen oma muotisuunnittelija, jonka pukeutumistyyli kiinnostaa sarjan faneja. Tässä toive UPplussassa esitellään Kristan varma, skandinaavinen bisnestyyli: jos haluat olla oman elämäsi Krista, nyt on aika napata hienostuneet vinkit!

 • UPplus: Epun boheemi katutyyli

  16.04.2015 Uusi päivä

  Tämä UPplus esittelee Eppu Palomäen pukeutumistyyliä.

  Eppu Palomäki on niin miehekäs nuorimies, ettei hän kavahda korujakaan! Mistä muista aineksista tämän suositun UP-hahmon habitus koostuu, sen kertoo UPplus!

 • UPplus: Iris on pieni muotinäytös!

  27.01.2015 Uusi päivä

  Amelie Blauberg esittelee Iris Rainion tyyliä.

  Iris Rainio on näyttävä tyttö, jolla oma ulkoinen olemus menee tärkeysjärjestyksessä koulun ja tanssiharrastuksen edelle. Mistä Iriksen tyyli koostuu, sen paljastaa tämä UPplus.

 • UPplus: Vihreät Valot yllättää rohkealla musavideolla!

  15.01.2015 Uusi päivä

  Glitteriä ja höyheniä ilmassa Vihreiden Valojen uutuudessa!

  Vihreiden Valojen Behind the scenes -biisiä ja musavideota työstettiin vuoden 2014 pimeimpään aikaan. Katso tunnelmia kuvauksista ja tekijöiden vihjeitä siitä, millainen perjantaina 23.1.2015 julkaistava musiikkivideo on!

 • UPplus: Lari Halme ja muita joulun ihmeitä

  25.12.2014 Uusi päivä

  UP:n joulujaksossa näyttelijä ja huippukoomikko Lari Halme sai näyttää muuntautumiskykynsä ja akrobatiataitonsa. Jouluviikon UPplus kuljettaa meitä Koska meillä on joulu? -jakson kuvauksissa ja paljastaa, miten Tero Kuusla saatiin lumipallolelun sisälle!

 • UP-puvuston ABC

  20.11.2014 Uusi päivä

  Virtauksen asukkaat pukeutuvat laadukkaasti, näyttävästi ja värikkäästi, ja puvustus onkin tärkeä osa Uuden päivän visuaalista ilmettä. Sarjan puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin sekä tehdään paljon vaativaa käsityötä. Avainasemassa ovat järjestelmällisyys, tarkkuus ja ammatitaito.

 • UPplus: Puvuston mestarit

  20.11.2014 Uusi päivä

  Uuden päivän puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin ja tehdään paljon vaativaa käsityötä. Tämä UPplus esittelee välähdyksiä puvuston arjesta, jossa kädentaidot ja järjestelmällisyys ovat kunniassa!