Hyppää pääsisältöön

Nyt tai ei koskaan (musiikkikappale)

 • Kaksi tärkeintä elämänoppia jonka joukko ventovieraita voi antaa

  06.11.2015 Nyt tai ei koskaan

  Kaksi tärkeää elämänoppia joita ei kannata ohittaa

  Mitkä ovat kolme tärkeintä oppia mitä olet elämäsi aikana saanut? Kun vedimme yhteen kaikki neuvot joita Nyt tai ei koskaan -auttajaparven jäsenet halusivat antaa päähenkilöille, kaksi ohjetta nousivat yli muiden. Pätevätkö ne sinuunkin?

 • Vaaditaanko mieheltä vähemmän kuin vaimolta?

  29.10.2015 Nyt tai ei koskaan

  Voiko selittelystä päästä eroon

  Suhtaudummeko eri tavoin naiseen, joka jättää valtaosan perheen kotitöistä miehen tehtäväksi kuin mieheen, jonka vaimo tekee kaikki kotityöt? Entä voiko ylenmääräisestä selittelystä päästä eroon? Sitä pohtivat Nyt tai ei koskaan -sarjan Ingan osan nähneet katsojat Facebookissa ja Twitterissä.

 • Onko elämäsi kurjaa vai kivaa?

  27.10.2015 Nyt tai ei koskaan

  Mitä ajatuksia Ingan osa herätti?

  Onko sinulla elämässäsi läheisiä, jotka tuntuvat olevan koko ajan tyytymättömiä johonkin? Tai jos katsot omaa Facebook-sivuasi tai kuuntelet mitä sanot läheisillesi, kerrotko enemmän asioista jotka ovat pielessä kuin kaikesta siitä, mikä on hyvin? Mitä jos vika onkin siinä mihin kiinnität huomiosi?

 • Meneekö pienten lasten äidin elämä ohi?

  16.10.2015 Nyt tai ei koskaan

  Meneekö elämäsi ohi

  Nyt tai ei koskaan -sarjan toiseksi viimeisessä osassa pohditaan voiko pienten lasten äiti lähteä lastensa kanssa pitkäksi aikaa ulkomaille ilman tietoa turvaverkosta. Vai olisiko sittenkin parempi jäädä turvalliseen kotimaahan silläkin uhalla että pitkästyy kuoliaaksi? Sarjan käsikirjoittaja ja ohjaaja Katri Manninen miettii mikä pysähtymisessä on niin vaikeaa.

 • Mitä loppuunpalaminen opetti?

  09.10.2015 Nyt tai ei koskaan

  Miksi palamme loppuun?

  44-vuotias Lenita pelkää palavansa loppuun työpaineiden alla. Sarjan käsikirjoittaja-ohjaaja Katri Manninen miettii mitä hän on oppinut omasta loppuunpalamisestaan.

 • Netan loppuratkaisu jakoi katsojat kahtia

  08.10.2015 Nyt tai ei koskaan

  Netan loppuratkaisu jakoi kahtia

  Nyt tai ei koskaan -sarjan viidennessä osassa Netta mietti lähtisikö perheineen Iraniin vai jäisikö Suomeen. Loppuratkaisu jakoi niin parven kuin katsojat kahtia.

 • Mitä katsojat ajattelivat Even jaksosta

  01.10.2015 Nyt tai ei koskaan

  Katsojien ajatuksia Even jaksosta

  Yrityksensä puolesta taistelevan Even tarina herätti varsinkin yrittäjänä työskentelevissä katsojissa runsaasti ajatuksia.

 • Mitä parven Evelle antamassa kirjekuoressa oli?

  29.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Parven ideoita Evelle.

  Nyt tai ei koskaan -sarjan neljännen osan lopussa Parvi antoi Evelle salaperäisen kirjekuoren. Mitä kuoressa oli?

 • Mitä ajatuksia Even osa herätti pärjäämisestä?

  29.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Mitä ajatuksia Even osa herätti

  Nyt tai ei koskaan neljännessä osassa Eve pohtii pitäisikö hänen jatkaa yrityksensä puolesta taistelua asti silläkin uhalla että menettää mielenterveytensä vai olisiko jo aika luovuttaa? Ohjelman käsikirjoittaja-ohjaaja Katri Manninen pohtii sitä mikä on aikanaan ajanut hänet aikanaan yrittämään hulluuteen asti.

 • Mistä tietää milloin on aika luovuttaa?

  25.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Onko jo aika luovuttaa

  Nyt tai ei koskaan -sarjan neljännessä osassa Eve miettii kannattako hänen jatkaa taistelua liikuntasalinsa puolesta vai pitäisikö jo luovuttaa. Sarjan ohjaaja Katri Manninen kertoo mitä hän on oppinut luovuttamisesta.

 • Mitä ohjaaja tekee tosi-tv -sarjan kuvauksissa?

  23.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Pelkoa ja rakkautta kuvauksissa

  Ohjaaja Katri Manninen raivoaa, rakastaa ja strippaa saadakseen tunteet pintaan Nyt tai ei koskaan -sarjan kuvauksissa.

 • Mitä ajatuksia Nooran tarina herätti?

  22.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Oliko parvi oikeassa?

  Voivatko perheenjäsenten välit olla liian läheiset? Pitääkö aikuisen ihmisen tehdä kunnon pesäero lapsuuden perheeseen ennen kuin hän voi perustaa oman perheen? Mitä ajatuksia Nooran tarina herätti?

 • Mitä ajatuksia Annen avioeroa käsittelevä jakso herätti katsojissa

  17.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Tiskiharja puhutti Annen osan katsojia

  Nyt tai ei koskaan -sarjan toisessa osassa pienten lasten äiti Anne miettii voisiko hänen parisuhteensa vielä saada kuntoon vai olisiko kaikkien kannalta parempi erota. Mitä ajatuksia osa herätti katsojissa? Tämä kirjoitus sisältää juonipaljastuksia, joten katso osa Areenassa ennen jutun lukemista.

 • Mitä opimme miettiessämme avioeroa Annen kanssa?

  11.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Mitä avioeron miettiminen opetti

  Nyt tai ei koskaan -sarjan toisessa osassa parvi lähtee selvittämään kannattaisiko Annen yrittää vielä pelastaa parisuhteensa miehensä kanssa vai olisiko aika jo luovuttaa. Aihe kosketti lähes jokaista parven jäsentä ja herätti monella meistä uusia ajatuksia. Mitä sinä olet oppinut eroista tai sellaisen partaalla olemisesta?

 • Saako ihmistä kannustaa katkaisemaan satuttavan riippuvuussuhteen?

  11.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Antoiko parvi Johannalle väärän ratkaisun?

  Nyt tai ei koskaan -sarjan loppuratkaisu herätti runsaasti keskustelua. Mitä katsojat ja parven eri jäsenet ajattelevat ratkaisusta?

 • Mitä ajatuksia Nyt tai ei koskaan -sarjan Johanna-osa herätti?

  08.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Mitä ajatuksia Johanna-osa herätti?

  Nyt tai ei koskaan -sarjan avausjaksossa yksinhuoltaja Johanna arpoo omien unelmien seuraamisen ja sairaan lapsen omaishoitajuuden välillä. Lue millaista osaa oli kuvata ja kerro mitä ajatuksia osan katsominen herätti sinussa.

 • Kuuluuko äidin laittaa lapsensa unelmiensa edelle?

  03.09.2015 Nyt tai ei koskaan

  Onko äidin uhrattava uransa lasten takia?

  Uskotko että on tärkeää seurata omia unelmiaan? Entä jos olet äiti, jolla on pieniä lapsia? Pitääkö sinun uhrata unelmasi lasten takia jopa silloin kun koet ettei äitiys ole ns. sinun juttusi? Tässä jutussa Nyt tai ei koskaan -sarjan tekijä Katri Manninen kertoo ristiriitaisista tunteista, joita Johanna-jakson tekeminen herätti.

 • Saako sinun asioihisi puuttua?

  26.08.2015 Nyt tai ei koskaan

  Saako sinun asioihisi puuttua?

  Saako muiden asioihin puuttua? Nyt tai ei koskaan -sarjassa 15 ventovierasta tunkeutuu kahdeksan naisen elämään ja kertoo heille mitä heidän pitäisi tehdä. Tekevätkö he suurta vääryyttä päähenkilöitä kohtaan? Lue mitä sarjan käsikirjoittaja Katri Manninen ajattelee asiasta.