Hyppää pääsisältöön

Roosa Hautala

 • Empaattinen määräilijä

  19.02.2016 Uusi päivä

  Vilma on Haavistojen esikoinen ja pienen Väinön äiti.

  Vilma Haavisto on lääketieteen opiskelija ja nuori äiti, joka tohtoroi toistenkin elämää.

 • UPplus: Valtterin ikimuistoinen aamu

  17.12.2015 Uusi päivä

  Valtteri on vielä sängyssä, kun tämä UPplus alkaa!

  Kännykkä herättää Valtteri Lehtisen kesäkuisena aamuna kello 3.40. UP:n syyskauden päätösjakson lokaatiokuvaukset tehdään museokeskus Vapriikissa Tampereella aamuvarhain, ennen kuin tila avataan päivän yleisölle. Tämä UPplus alkaa Valtterin makuuhuoneesta!

 • UPplus: Vilman ja Janin tarina

  03.12.2015 Uusi päivä

  Näiden kahden välillä on kipinöinyt alusta saakka.

  Vilma Haavisto ja Jani Hellemaa ovat monen fanin suosikkihahmot, joiden rakkaustarina herättää suuria tunteita. Nuorten välillä on kipinöinyt sarjan alusta saakka, mutta parin lemmenpolku on ollut toisinaan aivan poikki. Jakson 520 suudelma herätti jälleen Jalma-fanien toiveet – saako tarina jatkoa?

 • Rosa Hautalan Oppimisen kesä!

  06.08.2015 Uusi päivä

  Rosa Hautala tutustuu kesällä uuteen työhön ja ihmisiin.

  Vilma Haavistoa Uudessa päivässä näyttelevä Rosa Hautala elää kesällä hetkessä ja antaa tilaa unelmille ja uuden oppimiselle.

 • UPplus: Lupaa välittää!

  16.12.2014 Uusi päivä

  UP haluaa levittää välittämisen ilosanomaa, ja joukko näyttelijöitä lähti laulamaan joululauluja tamperelaisille ikäihmisille. Tempauksella UP:laiset osallistuvat Ylen Lupa välittää -kampanjaan.

 • Muuttumisleikkipäivä

  03.12.2014 Uusi päivä

  Kaksi fania pääsi muuttumaan Anniksi ja Vilmaksi.

  UP-kaksoisolentokisan voittajat Saara ja Pilvi Claudia olivat palkintokäynnillään Rantatien studiolla 28.11.2014. Muuttumisleikki sekä Annin ja Vilman näyttelijöiden tapaaminen tekivät päivästä täydellisen!

 • UP-joulukalenteri

  01.12.2014 Uusi päivä

  Seuraa UP-joulukalenteria.

  Joulun ja UP:n Koska meillä on joulu? -erikoisjakson odotus käy joutuisaan, kun joka päivä aattoon saakka saa seurata UP-joulukalenteria. Tarjolla on ihania, erikoisia ja yllätyksellisiä otoksia joulujakson kuvausten kulisseista!

 • UPplus: Tähtivahvistus Leo

  30.10.2014 Uusi päivä

  Uudessa päivässä vierailee usein suomalaisia tähtinäyttelijöitä ja eturivin artisteja, mutta Landman eli Leo on sarjan ensimmäinen hevostähti! Oliko Leolla tähden elkeet, sen kertoo tämä UPplus!

 • Rosa Hautala odottaa jo syksyä kesäloman tiimellyksessä

  16.07.2014 Uusi päivä

  Mansikkajäätelö, kesän riennot ja opiskelut kuuluvat vahvasti Rosan kesään. Vaikka kalenteri täyttyykin, nauttii Rosa lomastaan täysin siemauksin!

 • 100. UPplus

  22.04.2014 Uusi päivä

  Tässä se on: sadas UPplus! Nettitiimi on tuonut tv-sarjan kulissien takaisen maailman fanien ulottuville jo liki kolmen vuoden ajan. Nyt on juhlalähetyksen vuoro!