Hyppää pääsisältöön

korkki

 • Älä hukkaa avaimiasi – rakenna avainkaappi

  14.02.2019 Strömsö

  Vanhoille viinipullonkorkeille tulee käyttöä.

  Pahinta lukoissa on se, että hukkaa avaimet. Pari vanhaa viinipullonkorkkia ja pieni kaappi voi olla ratkaisu aika tavalliseen arjen ongelmaan.

 • Yksinkertaisia tuotteita ommeltavaksi korkkikankaasta ja paperinahasta

  17.10.2018 Strömsö

  Näin voit käyttää korkkikangasta ja paperinahkaa.

  Näin voit käyttää korkkikangasta ja paperinahkaa, jota kutsutaan myös kasvinahaksi. Lee näyttää, miten helppoa on ommella säilytyskori, laukku, kirjan suojakannet tai kalenterinkannet ja omat korvakorut.

 • Vanhoista autonrenkaista tehdyt tekonurmikentät syynissä

  03.02.2017 MOT

  Tekonurmikentistä oireita ja jopa syöpäriskiepäilyjä

  Uusimmat tutkimukset ovat herättäneet epäilyksiä siitä, että tekonurmikentissä käytetty materiaali saattaa altistaa urheilijoita – erityisesti nuoria – jopa syöpävaarallisille aineille. Suomessa on jo annettu suosituksia välttää tietynlaisen kumirouheen käyttöä, mutta Hollannissa muun muassa jalkapalloseura Ajax on päättänyt vaihtaa rouheen turvallisemmaksi.

 • Miksi Valion maitotölkeissä on nykyään korkki?

  25.03.2014 Kuningaskuluttaja

  Valion maitoa juova katsojamme ihmettelee tölkkeihin ilmestyneitä muovikorkkeja. Katsojan mielestä uusi tölkki on vaikeampi kierrättää, sillä muoviosaa on vaikea irrottaa pahvitölkistä. Häntä myös epäilyttää uudesta pakkauksesta syntyvän muovijätteen määrä. Miksi Valion maitotölkeissä on nykyään korkki?