Hyppää pääsisältöön

The Wire

 • Oletko aina katsonut sarjoja väärin? – Ota haltuun katselusäännöt, etkä enää mokaile

  01.03.2019 Kulttuuricocktail

  Moni tekee tietämättään virheitä Netflixin äärellä.

  Vietämme enemmän aikaa suoratoistopalvelujen kuin ystävien kanssa. Silti moni tekee tietämättään jatkuvasti virheitä Netflixin äärellä. Loimme pettämättömät säännöt, jotka kannattaa jakaa myös katselukumppaneille.

 • Roskasakki

  07.04.2016 Kulttuuri

  Vastaus on Kanada!

  Jos tulemme rikkaiksi, voimme ostaa saaren, ehdottaa Ricky. Ei, jos rikastumme, ostamme tämän parakkikylän, sanoo Julian. Roskasakki eli Trailer Park Boys kuvaa Sunnyvale Trailer Parkin ja sen dropoutien elämää. Kanadan Nova Scotian provinssissa sijaitsevassa Sunnyvalessa on aina kesä eivätkä tapahtumat juuri ulotu kylän ulkopuolelle, kuin satunnaisia lähikaupungissa ja ostoskeskuksessa poikkeamisia lukuunottamatta. Roskasakki on tilannekomedia, jossa ei istuta sisällä. Se on rikossarja, jossa rikokset ovat lähinnä rikkomuksia ja pikkurikoksia.

 • Television tiiliskivet – uudet jaksot!

  22.03.2016 Kulttuuri

  Keskustelusarja tv-sarjoista torstaisin Yle Radio 1:ssä.

  Television tiiliskivet on vuonna 2009 alkanut radiosarja keskusteluja televisiosarjoista. Koska sammio ei ole ottanut tyhjentyäkseen – se on piripinnassa – nyt on tarjolla tiiliskivien neljäs kausi, kymmenen uutta keskustelua. Mennyt maailma, Silta, True Detective, Game of Thrones... Yle Radio 1 torstaisin 24.3.–26.5. klo 17.20. Myös Areenassa.