Hyppää pääsisältöön

Jukka Nevalainen

 • Menneiden aikojen korjausmies herättää henkiin putkitelkkarin ja vhs-nauhurin – "Laitteet ovat vanhoja ja asentajat ovat vanhoja"

  22.03.2017 Yle Uutiset

  Yrittäjä Jukka Nevalaiselta löytyy perinteistä osaamista, jolla korjataan vuosikymmeniä vanhat retrolaitteet.

 • The World of Nightwish-fans

  25.08.2016 To Nightwish With Love

  Fans of Nightwish on the map

  The fans from the documentary on the map.

 • Nightwish-fanien maailmankartta

  25.08.2016 To Nightwish With Love

  Yhteen faneja kartalla

  Dokumenttiin osallistuneet fanit kartalla.

 • To Nightwish with Love: Watch the web series here for free!

  25.08.2016 To Nightwish With Love

  To Nightwish with Love the web series online

  All episodes of the web production To Nightwish with Love are available here. No geo blocking!

 • The animated Saga of Nightwish: how was it made

  17.08.2016 To Nightwish With Love

  The story of Nightwish as an animated series.

  The Saga of Nightwish as told by seven different fans from seven different cultures, animated in seven different styles.

 • Kuinka tehtiin Nightwishin tarina animaationa

  17.08.2016 To Nightwish With Love

  Fanit kertoivat bändin tarinan ja piirsivät hahmoja

  To Nightwish with Love -dokumenttikokonaisuuden oheen syntyi seitsenosainen animaatiosarja, jossa fanit kertovat bändin tarinan. Jokainen jakso on animoitu eri tyylillä, ja osan animaation hahmoista ovat suunnitelleet dokumentin tekoon osallistuneet fanit.

 • Nightwishin Jukka Nevalainen kärsii edelleen unettomuudesta

  25.11.2014 Yle Uutiset

  Kiteeläisen Nightwish-yhtyeen rumpali Jukka Nevalainen kärsii edelleen unettomuudesta. Elokuussa Nevalainen julkaisi tiedotteen, jonka mukaan seuraavalla Nightwish-levyllä ja kiertueella rumpuja soittaa Kai Hahto. Jukka Nevalainen on kuitenkin täystyöllistetty, hän pyörittää bändin liiketoimintaa ja omaa nettikauppaa.

 • Nightwishin rumpali jättää yhtyeen – taustalla terveysongelmat

  06.08.2014 Yle Uutiset

  Jukka Nevalainen kertoi Nightwishin kotisivuilla keskiviikkona, että hän joutuu jättämään tulevan kiertueen ja Nightwish-albumin osalta rumpalin tehtävät. Syynä on Nevalaista pitkään vaivannut vakava unettomuus.

 • Nightwish ei kommentoi

  03.10.2012 Yle Uutiset

  Nightwishin jäsenet eivät anna haastatteluja, eivätkä kommentoi bändin uutta tilannetta. Nightwish keskittyy jatkamaan kiertueensa loppuun. Haastattelupyyntöihin he vastaavat kohteliaasti kieltäytymällä.

 • Sähkölaitteet entistä herkempiä vaurioille

  31.07.2012 Yle Uutiset

  Ukonilmalla kaikkein herkimmin vaurioittuvat tietokoneet ja modeemit, mutta myös taulutelevisiot ja digiboksit. Paras keino suojata sähkölaitteet ukkoselta, on vetäistä töpseli irti seinästä riittävän ajoissa.

 • Nightwish-levy tuo kiirettä Scene Nationille

  09.11.2011 Yle Uutiset

  Imaginaerum-levyn singlelohkaisu julkaistiin keskiviikkona 9.11. Uusi levy tietää kiirettä myös Nightwishin liiketoimintoja pyörittävässä Scene Nationissa, jonka johtajana toimii rumpali Jukka Nevalainen. Viisi vuotta sitten Scene Nation listattiin Talouselämä-lehden rankinglistalla erääksi Suomen menestyneimmistä yrityksistä.

 • Pienten yritysten vaikea löytää jatkajaa

  22.07.2010 Yle Uutiset

  Useat kymmenet yrittäjät etsivät toiminnalleen jatkajaa Pohjois-Karjalassa. Yleisin syy yrityksen myyntiin on eläkkeelle jääminen. Myynnissä on tällä hetkellä yli 50 jo toimivaa yritystä Pohjois-Karjalan alueella.

 • "Eliittikylään" kaivataan ideoita

  05.01.2010 Yle Uutiset

  Kulhon kylää Kontiolahdessa on sanottu puolileikillään "eliittikyläksi". Kulhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tainamari Turusen mukaan väitteessä on peränsä, mutta tällä hetkellä kylätoimijat kaipaavat mukaan uutta verta.

 • Tuulivoimala voitti ideakilpailun

  08.10.2009 Yle Uutiset

  Cursorin järjestämän energia- ja ympäristöalan ideakilpailu haki keksintöjä ympäristöystävällisyyden ja energiatehokkuuden parantamiseksi.

 • Vuoden yrittäjäksi Nightwishin Jukka Nevalainen

  07.05.2009 Yle Uutiset

  Pohjois-Karjalasta löytyy tänä vuonna valtakunnallisesti merkittävä nuori yrittäjä. Nuori Yrittäjä-palkinto on myönnetty Nightwish-yhtyeen liiketoimintaa hoitavan kiteeläisen yrityksen luotsaajalle, rumpali Jukka Nevalaiselle.

 • Nightwishin Nevalainen yksi Nuori yrittäjä -palkinnon saajista

  07.05.2009 Yle Uutiset

  Vuoden Nuori yrittäjä -palkinnot menevät tänä vuonna Kajaaniin, Kiteelle, Köyliöön ja Lappeenrantaan. Palkittujen joukossa on Nightwishin Jukka Nevalainen.

 • Nightwish: Sleepwalker

  09.01.2009 Elävä arkisto

  Katsojaäänestyksessä ylivoimaiseksi ykköseksi noussut Nightwishin Sleepwalker putosi dramaattisesti voittajan paikalta, ammattilaisraadin pisteiden takia.

 • Nightwish ennen läpimurtoa

  13.10.2008 Elävä arkisto

  Sinfoninen metalli löi pian läpi

  Tammikuussa 1999 Nightwish vasta haaveili kansainvälisestä läpimurrosta. "Ehkä se siitä sitten rajojen ulkopuolellakin onnistuu", rohkaisivat Listan juontajat.

 • Nightwish kiistää huijanneensa verottajaa

  07.10.2008 Yle Uutiset

  Verottaja aikoo tehdä Nightwish-yhtyeen toiminnasta ennakkotapauksen, kertoo rumpali Jukka Nevalainen. Kuukausi sitten Kauppalehti uutisoi, että metalliyhtye Nightwish on harhauttanut verottajaa. Lehtitietojen mukaan yhtyeen liiketoimia pyörittävä yhtiö on määrätty verotarkastuksessa maksamaan lisää veroja lähes 50 000 euroa. Nightwish-rumpali Jukka Nevalaisen mukaan verottajan selvitykset ovat vielä kesken.

 • Nightwish – suomalais-ruotsalainen hevitähti

  16.10.2007 Elävä arkisto

  Menestyneimpiin metallibändeihin lukeutuvan Nightwishin albumi Dark Passion Play ilmestyi syyskuussa 2007. Bändi kertoo levynteon vaiheista ja esittelee vokalistinsa, ruotsalaisen Anette Olzonin.

Sivut