Hyppää pääsisältöön

Royal Albert Hall

 • Ehtymätön Iggy Pop on kolmen uuden dokumenttielokuvan tähti, Stoogesista American Valhallan kautta Ei-mihinkään

  23.11.2018 Yle Teema

  Pitkä ilta punkin kummisedän seurassa Teemalla 24.11.

  Teemalla vietetään 24.11. poikkeuksellisen pitkä ilta punkin kummisedän seurassa. Mukana on kolme komeaa ja keskenään tyystin erilaista dokumenttiensi-iltaa – Josh Hommen American Valhalla, Jim Jarmuschin Gimme Danger ja Boris Miticin In Praise of Nothing – sekä palkittu konserttitaltio.

 • Yle Live: Eric Clapton, Slowhand at 70

  09.09.2016 Yle Teema

  Kitaristi juhli syntymäpäiväänsä konsertilla Albert Hallissa

  Eric Clapton juhli 70-vuotissyntymäpäiväänsä soittamalla seitsemän konsertin sarjan Royal Albert Hallissa Lontoossa. Samalla hän rikkoi 200 Albert Hallissa soitetun konsertin rajan.

 • Riikan vlogi: Promien vika ilta!

  09.09.2016 Klassinen

  Riikka Holopainen juontaa Promien vikan illan radiossa.

  Toimittaja Riikka Holopainen on Lontoossa. Hän juontaa suorana Promien vikan illan radiosta. Tilaisuus on ensimmäinen Riikalle, joten tietysti hän on aiheesta innoissaan. Kyseessä on riemukas festivaali, jossa esiintyvät tenori Juan Diego Flórez, baritoni Duncan Rock, BBC:n Proms-nuorisoensemble, BBC Singers, sekä BBC:n sinfoniaorkesteri- ja kuoro. Tätä kaikkea johtaa Sakari Oramo. Riikka Holopainen vloggasi juuri sen jälkeen, kun hän oli päässyt tutustumaan omaan työpisteeseensä.

 • B.B. Kingin muisto-illassa dokumenttielokuva ja konsertti

  04.09.2015 Yle Teema

  Teema muistaa Bluesin kuningasta sunnuntaina 6.9. klo 21.

  The Thrill Is Gone… Kitaristi B.B. King nukkui rauhallisesti ikiuneen 89-vuotiaana toukokuussa 2015. Bluesin kuningasta muistetaan dokumenttielokuvalla The Life of Riley sekä Royal Albert Hallissa vuonna 2011 taltioidulla konsertilla. Muistoillan dokumentti uusitaan pe 11.9. klo 23.05 ja konsertti la 12.9. klo 14.25.

 • BBC Proms soi Yle Klassinen -digiradiossa

  17.07.2015 Klassinen

  BBC Proms soi digiradiossa

  Maailman suurin klassisen musiikin festivaali BBC Proms käynnistyy soi Lontoossa syyskuun puoliväliin saakka. Yle Klassinen -digiradio lähettää kahdeksan viikon aikana yli 70 konserttia festivaalilta. Avauskonsertissa 17.7. Sakari Oramo johtaa BBC:n sinfoniaorkesteria ja - kuoroa ja ohjelmassa on mm. Sibeliusta ja Mozartia. Konsertti kuullaan Yle Klassisessa 24.7. klo 21.

 • Sakari Oramo johtaa Proms-konserttien viimeisen illan

  24.07.2014 Klassinen

  Maailman suurin klassisen musiikin festivaali BBC Proms on alkanut Lontoossa. Yle Klassinen -digiradio lähettää kahdeksan viikon aikana yli 70 konserttia festivaalilta. Promien värikkään viimeisen illan, Last Night of the Proms, johtaa ensimmäistä kertaa suomalainen kapellimestari, Sakari Oramo. Konsertti kuullaan suorana sekä Yle Radio 1:ssä että Yle Klassisessa lauantaina 13.9. kello 21.25. Illan tunnelmia välittää paikan päällä musiikkitoimittaja Outi Paananen.