Hyppää pääsisältöön

Juan Diego Flórez

 • Väärin äänitetty väärä tenori Mozartiin

  11.02.2018 Klassinen

  Levyarvostelu

  Tenori Juan Diego Florezin Mozart-levy on lojunut pöytäni kulmalla jo viime vuodesta. Raskaissa verismo-oopperoissa viime ajat marinoitunut tiivis ja iso tenoriääni ei välttämättä sovi Mozartiin, vaikka hurmaisi maailman oopperayleisöt, joten aavistelin, ettei kyseessä ole taiteellisesti perusteltu yhdistelmä vaan levy-yhtiö Sonyn katala juoni. Valitettavasti aavistelin oikein.

 • Riikan vlogi: Promien vika ilta!

  09.09.2016 Klassinen

  Riikka Holopainen juontaa Promien vikan illan radiossa.

  Toimittaja Riikka Holopainen on Lontoossa. Hän juontaa suorana Promien vikan illan radiosta. Tilaisuus on ensimmäinen Riikalle, joten tietysti hän on aiheesta innoissaan. Kyseessä on riemukas festivaali, jossa esiintyvät tenori Juan Diego Flórez, baritoni Duncan Rock, BBC:n Proms-nuorisoensemble, BBC Singers, sekä BBC:n sinfoniaorkesteri- ja kuoro. Tätä kaikkea johtaa Sakari Oramo. Riikka Holopainen vloggasi juuri sen jälkeen, kun hän oli päässyt tutustumaan omaan työpisteeseensä.

 • Promien viimeinen ilta 2016

  08.09.2016 Yle Teema

  Sakari Oramo johtaa perinteikkään konsertin

  Sakari Oramo johtaa Proms-konserttisarjan perinteikkään päätöksen. Konsertin tähtisolistina on perulaistenori Juan Diego Flórez.

 • Oopperailta Wienissä: Maailman tunnetuin rakkaustarina

  09.03.2016 Klassinen

  Gounod'n Romeo ja Julia oopperaillassa

  Charles Gounod'n ooppera Romeo ja Julia kertoo maailman tunnetuimman rakkaustarinan rehellisen kauniilla ja suurten tunteiden musiikilla. Ooppera kuullaan Wienin valtionoopperan esityksenä Yle Radio 1:ssä lauantaina. Oopperasta ja esityksestä keskustelevat tuolloin toimittaja Risto Nordell sekä oopperalaulajat Anssi Hirvonen ja Eeva-Liisa Saarinen. Kuuntele Yle Radio 1 la 12.3. klo 19.03.