Hyppää pääsisältöön

My Fair Lady

 • Audrey Hepburn ja maailmassa olemisen taito

  26.04.2019 Yle Teema

  Audreya ei ihailla vaan rakastetaan, kirjoittaa Anna Möttölä

  Audreya ei vain ihailla, häntä rakastetaan, kirjoittaa Anna Möttölä. "Hän on opettanut maailmassa olemisen taidon minulle ja lukemattomille nuorille naisille jo useassa sukupolvessa."

 • Nelinkertainen Oscar-voittaja André Previn on kuollut

  28.02.2019 Yle Uutiset

  Previn voitti urallaan neljä Oscaria ja kymmenen Grammy-palkintoa.

 • Oulun teatteri veti katsojia

  11.06.2018 Yle Uutiset - lyhyet

  Oulun teatterin esityksissä vieraili yli 81 000 katsojaa, kun edellisellä kaudella kävijöitä oli reilut tuhat vähemmän.

 • Kasvot vieraat, ääni tuttu – monien musikaalielokuvien "haamuääni" Marni Nixon on kuollut

  25.07.2016 Yle Uutiset

  My Fair Lady -elokuvan kukkaistyttö Eliza Doolittle puhuu Audrey Hepburnin äänellä, mutta laulujen ääni kuuluu Marni Nixonille. Nixon oli näkymätön ja nimetön tähti monissa muissakin Hollywoodin suurimmista musiikkielokuvista.

 • Upean 60 vuoden teatteriuran tehnyt Auli Poutiainen haluaa yhä näyttämölle: "Sitten kun ravi lähtee, sille ei voi mitään"

  25.04.2016 Yle Uutiset

  Harva näyttelijä on pystynyt Suomessa samaan kuin Kuopion kaupunginteatterin Auli Poutiainen. Hänellä on takanaan 60 vuotta näyttämöllä – ja omien laskujensa mukaan ainakin 260 roolia.

 • Rauman teatteri tuo lavalle Broadwayn ja Pikku Kakkosen

  16.01.2016 Yle Uutiset

  Rauman kaupunginteatteri tuo Ylen Pikku Kakkosesta tutut hahmot Maukan ja Väykän ensi syksyn ohjelmistoonsa. Lisäksi teatterissa nähdään Agatha Christien klassikko Hiirenloukku sekä Broadwaylta tuttu Herrasmieshuijarit.

 • Teatterin syksyssä tarjolla kotimaista

  06.08.2012 Yle Uutiset

  Syyskautensa aloittava Jyväskylän kaupunginteatteri esittää yleisölle kotimaista ja musiikintäytteistä ohjelmaa. Myrskyluodon Maijasta odotetaan syksyn vetonaulaa.

 • Teatteri veti väkeä katsomoon Raumalla

  10.01.2012 Yle Uutiset

  Rauman kaupunginteatteri ylitti katsojatavoitteensa. Teatterissa kävi viime vuoden aikana miltei 35 500 katsojaa. Eniten katsojia keräsi Rauman kesäteatterissa esitetty Kohtuuttomuus Kaikessa, jonka näki kaikkiaan runsaat 12 tuhatta katsojaa. Syyskauden suurmenestykseksi nousi marraskuussa ensi-iltansa saanut My Fair Lady -musikaali.

 • My Fair Lady täyttää katsomot Raumalla

  15.09.2011 Yle Uutiset

  Rauman kaupunginteatterin My Fair Lady -musikaalin miltei kaikki syyskauden näytökset on varattu. Tällä hetkellä näytöksistä on varattu 97 prosenttia. Suuren kysynnän vuoksi kaupunginteatteri on alkanut jo myydä musikaalin kevätkauden näytöksiä. Musikaali saa ensi-iltansa Raumalla marraskuun alussa.

 • Rauman Kaupunginteatterissa kolme ensi-iltaa

  08.08.2011 Yle Uutiset

  Rauman Kaupunginteatterin syksyssä nähdään kolme ensi-iltaa. Syyskauden avaa Ingmar Bergmanin kamari-näytelmä Sysssonaatti Jootarkka Pennasen ohjaamana. Syksyn komedia on rankalaisnäytelmä Vaimoni on toista maata ja suurtuotanto on musikaali My Fair Lady.

 • Jyväskylän kaupunginteatterin katsojaluvut kasvussa

  27.05.2011 Yle Uutiset

  Jyväskylän kaupunginteatterin katsojaluvut ovat kääntyneet kasvuun. Kuluneella näytäntökaudella teatterissa vieraili yli 58 000 katsojaa. Luvussa on edelliskauteen verrattuna kasvua lähes 8000 henkilön verran.

 • Peruutukset kaupunginteatterin riesana

  12.05.2011 Yle Uutiset

  Sairaustapaukset ovat vaivanneet Jyväskylän kaupunginteatteria sinnikkäästi. Näytäntöjen peruutukset ovat tehneet loven kaupunginteatterin kukkaroon tänä keväänä.

 • My Fair Lady rantautuu Raumalle

  04.03.2011 Yle Uutiset

  Kaksi vahvaa klassikkoa ja uusi ranskalaisfarssi muodostavat Rauman Kaupunginteatterin syyskauden ohjelmiston rungon. Syyskauden avaa kamarinäytelmä Syyssonaatti. Sitä seuraavat farssi Vaimoni on toista maata sekä musikaali My Fair Lady.

 • Lauantainen My Fair Lady peruttu

  18.02.2011 Yle Uutiset

  Jyväskylän kaupunginteatteri on perunut huomisen My Fair Lady -musikaalin esityksen. Sen tilalla esitetään jännitysnäytelmä Ansa. Vaihto johtuu sairaustapauksesta.

 • Vaasan kaupunginteatterilla vilkas vuosi

  05.01.2011 Yle Uutiset

  Vuoden 2010 katsojaluvut nousivat edellisvuodesta 3 000 katsojalla. Vuoden katsotuin esitys oli edelliskaudelta jatkanut komedia Luolamies.

 • Musikaalit ja dekkari imivät teatterin penkkiin

  17.12.2010 Yle Uutiset

  Jyväskylän kaupunginteatterissa kävi päättyneen näytäntövuoden aikana reilut 55 000 katsojaa. Eniten yleisöä keräsi My Fair Lady -musikaali, jonka näki lähes 16 000 katsojaa.

 • Musikaalipuvustus syntyy yhteistyöllä

  07.09.2010 Yle Uutiset

  Vaikka musikaalin tunnusomaisin piirre onkin nimensä mukaisesti musiikki, oleellinen vastuu musikaalielämyksestä on myös puvustuksella. Aikuisten musikaalisatu My Fair Lady saa ensi-iltansa Jyväskylän kaupunginteatterissa lauantaina, ja sitä varten teatterin puvustamo on valmistanut toista sataa erilaista pukua.

 • Kaupunginteatterin kävijämäärä putosi

  29.05.2010 Yle Uutiset

  Jyväskylän kaupunginteatteri keräsi päättyneen näytäntövuoden aikana runsaat 50 000 katsojaa. Määrä putosi noin kymmenellä tuhannella, mikä teatterin mukaan johtuu vähentyneestä näytäntömäärästä.

 • Teatterit varautuvat lakkoon

  24.03.2010 Yle Uutiset

  Näyttelijöiden mahdollinen työnseisaus peruu teatterinäytöksiä Kymenlaaksossa.

 • "Rovaniemen teatteri tuoksuu maakunnalle"

  19.03.2010 Yle Uutiset

  Kirjailija Oiva Arvolalla ja näyttelijä Paavo Takkisella on lämpimiä muistoja Rovaniemen teatterista. Heidän mielestä lappilaisuus ja vahva paikallisuus ovat Rovaniemen teatterin vahvuuksia.

Sivut