Hyppää pääsisältöön

Thelma Siberg

 • UPplus: Bäkkäri tien päällä - Jäähyväiset

  12.12.2018 Uusi päivä

  Bäkkäri nousee backstagelta lavalle viimeisen kerran!

  Bäkkäri nousee backstagelta lavalle! Näemme tunnelmia UP:n jäähyväisshowsta Tampere-talossa. Suvi Hurme kertoo, miksi mahassa mylvii. Mutta miksi Janne Virtanen uskoo jonkun eksyvän matkalla lavalle? Tämä on 20. ja viimeinen UPplus: Bäkkäri -jakso. Valtteri&Thelma kiittävät kaikkia katsojia!

 • UPplus: Bäkkäri tien päällä - Meidän bisnesnaisemme Rosa

  05.11.2018 Uusi päivä

  Thelma ja Valtteri kertovat, mitä UP-näyttelijöille kuuluu.

  Bäkkärin road trip kulkee tällä kertaa kiskoilla. Thelma ja Valtteri selvittävät, mitä Uuden Päivän näyttelijöille kuuluu kuvausten päätyttyä. Kuuntelimme fanien toiveita ja vieraana on Vilman näyttelijä Rosa. UP:n jälkeen Rosasta on kuoriutunut bisnesnainen ja vähän myös nörtti.

 • UPplus: "Krista oli sellainen lukiopissis"

  19.04.2018 Uusi päivä

  Kahdeksan vuotta Uutta Päivää - vuorossa Thelma Siberg

  Uuden Päivän näyttelijät kertovat, millaista on ollut näytellä alusta asti sarjassa. Nyt vuorossa on Thelma Siberg, joka muistelee lämmöllä aikaa, kun Krista oli vielä lukiossa. Entä mitä hän voi paljastaa tulevista juonenkäänteistä? Nyt vuorossa on Thelma Siberg, joka muistelee lämmöllä aikaa, kun Krista oli vielä lukiossa. Entä mitä hän voi paljastaa tulevista juonenkäänteistä?

 • Kahdeksan vuotta Uudessa Päivässä - näyttelijät kertovat tarinansa

  18.04.2018 Uusi päivä

  Keväällä UPplussassa Virtauksen alkuasukkaiden haastattelut.

  Tiesitkö, että alun perin Panu Mikkolan piti näytellä Aleksia? Ja että Antti Väre valittiin näyttelemään hahmoa nimeltä Matti? Kevään aikana UPplussassa nähdään Virtauksen alkuasukkaiden haastattelut.

 • UPplus: Bäkkäri - Kaksi tapaa olla somessa

  11.01.2018 Uusi päivä

  Bäkkärissä puhutaan nyt sosiaalisesta mediasta.

  Bäkkärissä puhutaan nyt sosiaalisesta mediasta. Vaatiiko julkinen työ kaiken julkistamista? Ronja Alatalo jakaa melkein kaiken, kun taas Amelie Blauberg pitää tilinsä yksityisenä. Miten he neuvoisivat nuoria somen käytössä? Entä miten he pärjäävät emoji-kisassa?

 • UPplus: Bäkkäri - Moka on lahja

  07.12.2017 Uusi päivä

  Bäkkärillä komediakaksikko Ami Räsänen ja Lari Halme.

  Bäkkärin lavalle nousevat komediakaksikko Ami Räsänen ja Lari Halme.

 • UPplus: Bäkkäri - Mitä Uuden Päivän jälkeen?

  12.10.2017 Uusi päivä

  Jakso 10: Vieraina Eemeli Sutelainen ja Arttu Soilumo

  Bäkkärin lavalle nousee kaksi sarjasta poistunutta näyttelijää: Eppua esittänyt Eemeli Sutelainen ja Jimin roolin näytellyt Arttu Soilumo. Mitä heille kuuluu nyt? Entä miten Uusi Päivä vaikutti heidän elämäänsä?

 • UPplus: Bäkkäri - Paksuna oikeesti ja feikisti

  31.08.2017 Uusi päivä

  Jakso 9. Vieraina Sanni Haahdenmaa ja Rosa Hautala.

  Jakso 9. Miltä tuntuu, kun vauva potkii kesken kohtauksen? Miten feikkiraskauteen valmistaudutaan? Entä miksi Thelman vatsa pömpöttää? Raskausmuistojaan ovat jakamassa UP:n omat mammat Sanni Haahdenmaa ja Rosa Hautala.

 • Kuvagalleria: Tabula Rasa

  26.08.2017 Uusi päivä

  Kurkkaa Tabula Rasan kulissien taakse!

  Virkavaltaa, lehmiä, ramboilua ja yksi naiseksi pukeutunut mies. Kurkkaa Tabula Rasa -kesäsarjan kulissien taakse!

 • Tabula Rasa: Tyhjä taulu

  24.08.2017 Uusi päivä

  Miksi Krista ei ole vielä löytänyt tosirakkautta?

  Osa 3 Tyhjä taulu (7). Uuden Päivän kesäsarjassa Sonja hypnotisoi Kristan ja Tomin. Kolmiosainen spin off paljastaa, mitä tuttujen hahmojen alitajunnassa todella tapahtuu. Miksi Krista ei ole vielä löytänyt tosirakkautta?

 • UPplus: Papiljotteja ja puuterihusikuja (2012)

  22.06.2017 Uusi päivä

  Kristan meikkitutoriaali viiden vuoden takaa.

  UP+ paljastaa miten syntyy Kristan klassisen kaunis kuvausmeikki ja ihastuttavat kiharakutrit. Thelma Siberg istuutui Uusi päivä -sarjan naamioitsijan Merja Ritarannan meikkituoliin.

 • UPplus: Bäkkäri - Näyttelijän kesä

  01.06.2017 Uusi päivä

  Jakso 8. Mitä UP:n näyttelijä puuhaavat kesällä?

  Jakso 8. Uuden Päivän kuvaukset ovat jääneet kesätauolle, mutta mitä näyttelijät tekevät kesällä? Kevätkauden viimeisessä UPplus: Bäkkärissä kuullaan Hennariikka Laaksolan ja Anette Aghazarianin kesäsuunnitelmia ja käydään läpi kulunutta tuotantokautta. Vieraat pääsevät myös korkkaamaan upouuden Action! –ohjelmaosuuden, jossa tällä kertaa pääosassa ovat vaahtokarkit.

 • UPplus: Bäkkäri - Lapsinäyttelijän arki

  04.05.2017 Uusi päivä

  Bäkkärissä vieraina ex-lapsinäyttelijät Ronja ja Atte.

  Jakso 7. Millaista on lapsinäyttelijän arki ja miltä kuvaukset näyttävät lapsen silmin? Omia kokemuksiaan ja muistojaan lapsinäyttelijyydestä pääsevät jakamaan Uuden Päivän näyttelijät Ronja Alatalo ja Atte Reunanen.

 • UPplus: Fanipostia

  13.04.2017 Uusi päivä

  Kurkistus UP:n näyttelijöiden postilaatikoihin.

  Uuden Päivän näyttelijät saavat faneiltaan toinen toistaan piristävämpiä fanikirjeitä viikoittain. Tässä UPplussassa kurkistetaan uupeelaisten postilaatikoihin.

 • UPplus: Bäkkäri – Thelman synttärit

  06.04.2017 Uusi päivä

  Nyt juhlitaan Thelman synttäreitä ja puhutaan ystävyydestä.

  Jakso 6. Tällä kerralla Bäkkärissä juhlitaan Thelman 25-vuotissynttäreitä ja puhutaan näyttelijöiden välisestä ystävyydestä. Vieraikseen Thelma ja Valtteri saavat näyttelijät Antti Väreen ja Amelie Blaubergin.

 • UPplus: Joskus pokka pettää, osa 2

  23.03.2017 Uusi päivä

  Kuvausten parhaita paloja UP:n 7. tuotantokaudelta.

  Joskus Uuden Päivän näyttelijöillä pettää pokka mitä eriskummallisimmassa tilanteissa. Tässä UPplussassa nähdään kuvausten parhaita paloja UP:n 7. tuotantokaudelta.

 • UPplus: Bäkkäri

  02.03.2017 Uusi päivä

  Jakso 5. Maneerit

  Jakso 5. Mitä maneerit ovat, mistä ne tulevat ja pitääkö niistä päästä eroon? Thelma ja Valtteri saavat vieraikseen UP:n ohjaaja-näyttelijä Janne Virtasen sekä näyttelijä "Aku Sipolan".

 • UPplus: Bäkkäri

  02.02.2017 Uusi päivä

  Bäkkärillä aiheena näyttelijä ohjaajana.

  Jakso 4. Moni näyttelijä tekee näyttelijätyön lisäksi myös ohjaajan töitä. Millaista on olla sekä näyttelijä että ohjaaja? Pysyykö työroolit tehdessä vai lipsuuko ne sekaisin? Muun muassa näihin kysymyksiin Thelman ja Valtterin vieraina Bäkkärillä vastaavat näyttelijä-ohjaajat Anu Niemi ja Antti Majanlahti.

 • UPplus: Bäkkäri

  05.01.2017 Uusi päivä

  Hanna-Riikka ja Kalle kertovat UP:n musiikkitiimin työstä.

  Jakso 4. Kuinka UP:n musiikit syntyvät, millaista työ musiikkitiimissä on ja säilyykö sopu taiteilijoiden välillä? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia tämän päiväisessä UPplussassa, jossa päästään käväisemään myös äänitysstudiolla. Thelma ja Valtteri saavat Bäkkärille vieraikseen musiikin superammattilaiset; Hanna-Riikka Siitosen ja Kalle Ruusukallion. Luvassa ainakin musiikkia ja juonipaljastuksia!

 • UPplus: Bäkkäri

  15.12.2016 Uusi päivä

  mobiili

  Tällä viikolla Bäkkärillä keskustellaan tulevasta Veden Vangit -scifimusikaalista. Thelman ja Valtterin vieraaksi saapuvat musikaalin tähdet Aimo Räsänen, Inga Sulin, Amelie Blauberg ja Atte Reunanen. Astu sisään vesibaariin ja katso näyttelijöiden mietteet erikoisjakson tekemisestä. Luvassa myös tanssia ja juonipaljastuksia!

Sivut