Hyppää pääsisältöön

Treeniohjelma

 • Osallistu Peltsin porrashaasteeseen – 4 viikon treeniohjelma portaisiin

  23.10.2017 Luonto

  Nappaa 4 viikon treeniohjelma portaisiin.

  Nyt kohotetaan kuntoa! Osallistu Peltsin kovan vuoden porrashaasteeseen ja nappaa mukaan kuukauden treeniohjelma portaisiin.

 • Dokumentti näytti tukiverkoston tärkeyden

  23.04.2017 Dokumentit

  Tunnelmia Muodonmuutoksia -dokumentin kuvauksista

  Linda Paldanius, yksi Muodonmuutoksia -dokumenttielokuvan päähenkilöistä, kertoo millaista oli päästää kuvausryhmä mukaan bikinifitness -arkeen kahdenkymmenen viikon ajaksi.

 • Monelle liikunta on pakonomaista suorittamista – millainen suhde sinulla on liikuntaan?

  14.03.2017 Vaakakapina

  Liikunta ei saisi olla pakkopullaa, vaan hyvän mielen lähde.

  Innokkaan kuntoilijan arki on yhä useammin treeniohjelman noudattamista, ruokien punnitsemista, sykkeiden mittaamista ja itsensä äärirajoille puskemista. Lenkkiä ei jätetä väliin, vaikka olo olisi väsynyt monen huonosti nukutun yön jälkeen. Eikä ystävien kanssa vietettävään mukavaan iltaan ehdi millään, koska treeni on tehtävä. Tähänkö kaikkien liikunnanharrastajien tulisi pyrkiä?

 • Kotijumpan haastavampi yhdistelmätreeni – kestävyyttä ja lihaskuntoa samalla kertaa

  07.03.2017 Vaakakapina

  Kestävyyttä ja lihaskuntoa samalla kertaa.

  Aerobista kestävyyskuntoa ja lihaskuntoa ei tarvitse treenata erikseen. Yhdistelmätreenilla kehität molempia samaan aikaan helposti. Samalla saat lihaksille tiukkaa työtä ja aktivoit lihastesi aineenvaihduntaa ja lepokulutusta jopa 48–72 tunniksi vielä harjoituksen jälkeenkin.

 • Asia kerrallaan eteenpäin – vuorotyöläisen liikuntahaasteet

  27.01.2017 Vaakakapina

  Treeniohjelma vuorotyöläiselle.

  Vuorotyö on usein haaste, jos liikuntatavoitteet ovat korkealla. Mahdotonta vuorotyön ja tavoitteellisen treenin yhteensovittaminen ei kuitenkaan ole. Tarvitaan vain vähän enemmän suunnittelua sekä oman jaksamisen tarkkailua. Vaakakapinan personal trainer Timo Haikarainen muistuttaa, että jokainen kokee vuorotyön kuormituksen eri tavalla ja siksi yksilöllisyys on hyvä ottaa huomioon.

 • Vatsarasva sulaa vatsatreenillä?!

  21.11.2016 Marja Hintikka Live

  PT Timo Haikarainen vastaa väitteeseen.

  Voiko vartalon rasvaa polttaa täsmäliikkeillä? Personal trainer Timo Haikarainen tarttuu aiheeseen esimerkin avulla; näin vartalon rasva palaa - ja näin siihen voi vaikuttaa.

 • Riikan vlogi: Haba kasvaa johtamalla

  07.10.2016 Klassinen

  Riikka tapasi kapellimestari Santtu-Matias Rouvalin

  Toimittaja Riikka Holopainen tapasi kapellimestari Santtu-Matias Rouvalin, joka on haluttu johtaja tällä hetkellä. Hän on Tampereen filharmonian ylikapellimestari, Kööpenhaminan filharmonisen orkesterin päävierailija ja syksyllä 2017 hän aloittaa myös Göteborgin sinfoniaorkesterin ylikapellimestarina. Riikka tiedustelikin Santtu-Matiakselta, että minkä orkesterin hän vielä haluaisi johdettavakseen, mutta nuori kapellimestari oli jo sitä mieltä, että eiköhän niitä ole riittävästi. Riikkaa kiinnosti myös se, kuinka fyysistä kapellimestarin työ on. Kyllä siinä haba eli hauis näyttää kasvavan.

 • Miksi kyynärpää muljahtelee kuntosalilla? – Akuutin omalääkäri Risto Laitila vastaa

  18.04.2016 Akuutti

  Ojentaliikkeissä ilmenevä kyynärpäävaiva vaikeuttaa treeniä

  Mikä aiheuttaa ikävän muljahtelun kyynärpäässä ojentajatreeniä tehtäessä? Akuutin omalääkäri vastaa katsojan lähettämään kysymykseen.