Hyppää pääsisältöön

ruuhkavuodet

 • Ole armollisempi ja opettele sanomaan ei!

  15.03.2018 Yle Puhe

  Mistä kiire tulee ja miten siitä pääsee eroon?

  Kiireestä on tullut mantra, jota hoetaan vaikka kiire ei olisikaan. Mistä kiire tulee ja mitä se tekee aivoille? Omat näkökulmasta kertovat entinen jalkapalloilija ja nykyinen bisnescoach ja henkinen valmentaja Christina Forsell, yrittäjä ja hyvinvointivalmentaja Henri Karjula, aivotutkija Minna Huotilainen ja bloggaava monitoiminainen Katja Lahti.

 • Scifiä, dekkareita ja Suomisen perhettä – radiodraamaa laidasta laitaan Areenassa

  24.03.2017 Blogit

  Radiodraaman koko kirjo

  Radiodraaman koko kirjo

 • Bloggari Milla Lassila: Äiti on lyhyt eikä tästä enää kasva

  17.11.2016 Marja Hintikka Live

  Lyhytkasvuinen äiti on kohdannut paljon ennakkoluuloja.

  Pienen Äidin Elämää -blogin Milla Lassila on kohdannut lyhytkasvuisuutensa vuoksi sekä ennakkoluuloja että asiattomuuksia. Kahden pienen lapsen äiti on kuitenkin sinnikäs arjen askareissa eikä anna vastoinkäymisten lannistaa. Lassila toivoo bloginsa herättävän siihen, että vanhemmuuden peruskysymykset ja -toiveet ovat kaikille samat: haluamme, että lapsista kasvaa hyviä ja avarakatseisia ihmisiä.

 • Onko sinulla Suomen karsein lapsiperheauto? Lähetä kuva MHL:n Pimp My Family Ride -kisaan!

  13.10.2016 Marja Hintikka Live

  Karsein kaara saa MHL:n tehotiimin siivouksen!

  Lapsiperhearkea, osa 398. Sinulla oli ennen auto, jonka kehtasi näyttää muillekin. Sitten tuli lapsia, ja nyt autosi näyttää siltä, että siellä on riehunut lauma villi-ihmisiä. Tuttua? Lähetä Marja Hintikka Livelle nyt kuva kaarasi karmeasta kohtalosta ja avaudu parilla sanalla siitä, miten näin on päässyt käymään - luvassa on maineen ja kunnian lisäksi MHL:n tehotiimin täydellinen siivous autollesi!

 • 4 tapaa rauhoittua kesken työpäivän

  24.11.2014 Tuhkimotarinoita

  Näin päästät irti huolista.

  Kun päästää hetkeksi irti huolista, mielessä pyörivistä tehtävälistoista ja ikävistä ajatuksista, olo kevenee ja jaksaa taas paremmin. Miten se onnistuu?