Hyppää pääsisältöön

psyykkinen valmennus

 • Onko videopelaaminen Suomen seuraava menestystarina?

  17.11.2018 Kulttuuri

  Kilpapelaaja harjoittelee kuin kuka tahansa urheilija.

  Kilpapelaaja harjoittelee kuin kuka tahansa urheilija.

 • Kultamitalisti Matti Suur-Hamari rauhoittuu rutiineilla ennen kisaa – tarkkaan valittu soittolista ja sopivasti kainalopieruja

  23.03.2018 Puoli seitsemän

  Paralautailijan tiimiin kuuluu myös psyykkinen valmentaja

  Pyeongchangin paralympialaisissa kultaa ja pronssia napannut Matti Yli-Hamari antaa kiitosta tiimilleen. Siihen on jo vuosia kuulunut myös psyykkinen valmentaja. Kisajännitystä on vähennetty muun muassa tarkasti toistuvilla rutiineilla.

 • Hyvinvointi on puheen lisäksi myös tekoja

  05.06.2017 Vaakakapina

  Hyvinvointi edellyttää oikeita tekoja.

  Teetkö asioita, jotka tuottavat sinulle mielihyvää? Vai onko aina niin kiire ja velvollisuudet kutsuvat, ettei oikeille hyvinvointiteoille jää aikaa? Hyvinvointiteot ovat tekoja, jotka tuottavat mielihyvää juuri sinulle. Ne edellyttävät usein joidenkin asioiden tai ihmisten karsimista elämästä. Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorva opastaa todellisten hyvinvointitekojen äärelle.

 • Kahdeksan käytännön vinkkiä joilla säätelet jännitystä ja pelkoa

  15.04.2016 Summeri

  Urheilupsykologi Anna Andersen neuvoo.

  Jännitätkö helposti? Valtaako pelko mielesi äkkiarvaamatta ja vielä hevosen selässä? Ystäväni hevonen kokosi urheilupsykologi Anna Andersenin luennolta kahdeksan käytännön vinkkiä negatiivisten tunteiden säätelyyn. Lisää aiheesta voit lukea edellisestä postauksesta.

 • Kohti tunteiden säätelyä, katso viisi vinkkiä!

  14.04.2016 Summeri

  Urheilupsykologi Anna Andersen vinkkaa.

  Negatiiviset tunteet kuten pelko, jännitys ja ärtymys ovat tuttuja kaikille ratsastajille. Ystäväni hevonen toi urheilupsykologi Anna Andersenin puhumaan Husön ratsastuskeskukseen ratsastajan tunteiden säätelystä. Omien tunteiden säätely ei tapahdu hetkessä, mutta harjoittelun voi aloittaa vaikka heti. Poimi listasta viisi vinkkiä, joilla pääset tunteiden säätelyn alkuun!

 • Inhimillinen tekijä: Johtajuuden syvä ydin

  08.04.2016 Elämä

  Minkälaista on hyvä johtaminen?

  Päivi Kärkkäinen johtaa Kansallisoopperaa, Mikko Kuitunen on pomottoman firman toimitusjohtaja ja Melina Niemi oli Nuorten Leijonien mentaalivalmentaja.

 • Viisi vinkkiä joilla kehität päätäsi

  27.03.2016 Summeri

  Ratsastus on muutakin kuin fyysisiä taitoja.

  Ratsastus on paljon muutakin, kuin fyysistä tekemistä. Toimme urheilupsykologi Anna Andersenin Enjalan tallille sekä Ratsutila Wiknerille puhumaan ratsastajan psyykkisistä taidoista. Keräsimme huippukiinnostavasta luennosta viisi vinkkiä, jotka jokainen voi ottaa käyttöönsä vaikka heti!

 • TPV:n menestyksen avaimet

  04.07.2007 Elävä arkisto

  Tampereen Palloveikot voitti jalkapallon Suomen mestaruuden vuonna 1994 vastoin kaikkia ennakko-odotuksia. Valmentajan ja pelaajien mukaan henkisellä valmennuksella oli iso osa voitossa.