Hyppää pääsisältöön

kihlaus

 • Hyvä puhemies etsi sopivan vaimon ja hoiti kosioretken

  26.08.2016 Elävä arkisto

  Miten entisaikaan ihmiset löysivät toisensa?

  Miten entisaikaan ihmiset löysivät toisensa?

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  10.06.2016 Satuhäät

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Esa Pakarinen: Joensuun Elli

  17.02.2011 Elävä arkisto

  Rakastetun Joensuun Ellin levytti ensimmäisenä kappaleen säveltäjä Jorma Ikävalko. Romanttinen kupletti on tullut tunnetuksi myös Tapio Rautavaaran ja Esa Pakarisen versioina.

 • Astan ja Tiinan rakkaustarina

  02.07.2010 Elävä arkisto

  Tuiki tavallinen suomalainen rakkaustarina: ihastuminen, tapailua ja lopulta muutto yhteiseen asuntoon. Vuonna 1999 mahdollisuutta naisparin suhteen virallistamiseen ei vielä ollut. Rakastunut pari suhtautuu tulevaisuuteensa kuitenkin luottavaisena.

 • Nuorten seurustelu

  09.03.2010 Elävä arkisto

  Kapsäkin Sinä minä -jaksossa käsitellään nuorten seurustelua, sukupuolisuhteita, kihlausta ja avioliittoa.

 • Tv-draama Venny kertoi Juhani Ahon rakkaudesta Soldanin sisaruksiin

  04.02.2010 Elävä arkisto

  Tositapahtumiin pohjaava sarja nähtiin vuonna 2003

  Vuonna 2003 esitetty tv-sarja Venny ei ainoastaan tarjonnut aikamatkaa taiteemme kultakauteen vaan myös pääsyn keskelle kutkuttavaa, tositapahtumiin perustuvaa kolmiodraamaa. Sillä sellainen se oli, taiteilija Venny Soldan-Brofeldtin, hänen sisarensa Tilly Soldanin ja kirjailija Juhani Ahon rakkaustarina. Tapahtumat kuvattiin boheemin ja itsenäisen Vennyn näkökulmasta. Pääosissa nähtiin Sara Paavolainen, Ville Virtanen ja Miina Turunen.

 • Sirkka Mertala ihastutti tyylikkyydellään

  01.06.2009 Elävä arkisto

  Sirkka Mertala toppuuttelee käsityksiä, joiden mukaan hän olisi pääministeri Matti Vanhasen rinnalla esiintynyt esimerkillisenä käyntikorttina koko kansakunnalle.

 • Kihlat kohun keskellä

  27.03.2009 Elävä arkisto

  Pääministeri Matti Vanhanen joutui jälleen mediamylläkän keskelle. Samana päivänä kun hän kihlautui Sirkka Mertalan kanssa, nousi kohu Vanhasen kunnallisvaalien alla lähettämistä sähköposteista ja niiden vihjailevasta sävystä.

 • Jouko Turkan Seitsemän veljestä

  14.12.2007 Elävä arkisto

  12-osainen sarja herätti suurta kohua.

  Jouko Turkka ohjasi vuonna 1989 TV2:lle uudenlaisen elokuvasovituksen Aleksis Kiven romaaniklassikosta. 12-osainen sarja herätti suurta kohua.