Hyppää pääsisältöön

Elämänmeno (televisiosarja)

 • Kovia kokeneen näyttelijä Ritva Oksasen elämä muuttui yhdessä hetkessä: ”Murruin aivan täysin.”

  03.10.2017 Puoli seitsemän

  Ritva Oksanen vieraili Puoli seitsemän -ohjelmassa

  Ritva Oksasen elämään on mahtunut menestystä, mutta myös rajuja kolhuja. Kaksi erittäin vaarallista liikenneonnettomuutta, neljän lapsen yksinhuoltajuus, erittäin tiukkoja taloudellisia aikoja, syöpä, alkoholismi. Elämän käännekohta oli vuonna 1984.

 • Hyvä draama jättää vahvan jäljen – Sinun tarinasi

  09.09.2016 Sinun tarinasi

  Laadukas draama on aina ollut Ylen ohjelmiston kivijalka.

  Laadukkaat draamasarjat ja tv-elokuvat ovat aina olleet osa Ylen kivijalkaa. Näyttelijät ja ohjaajat muistelevat omia suosikkiohjelmiaan: hyvä draama yllättää jollain ennennäkemättömällä, on henkilövetoinen, hyvä tarina, joka tarjoaa samastumiskohteen, hyvät näyttelijät, hyvä ohjaaja ja erinomainen teksti!

 • Suomalainen kirjailija: Pirkko Saisio

  07.07.2016 Yle Teema

  Matka Elämänmenosta Baikalin lapsiin ja Punaiseen erokirjaan

  Kuka on Jukka Larsson? Kuka on Ewa Wein? Kuka on Pirkko Saisio? Henkilökuva kalliolaistytöstä vie matkalle Elämänmenosta Baikalin lapsiin ja Punaiseen erokirjaan.

 • Elämänmeno

  07.07.2016 Yle Teema

  Klassikkosarja Pirkko Saision esikoisromaanin pohjalta

  Pirkko Saision esikoisromaaniin pohjautuva kolmiosainen draamasarja Elämänmeno kuvaa sota-ajan jälkeistä elämää Kalliossa. Lähes 38 vuotta tv-sarjan ensiesityksen jälkeen Saisio muistelee lämmöllä yhteistyötä ohjaaja Åke Lindmanin kanssa. Elämänmeno Yle Teemalla maanantaista keskiviikkoon 11.–13.7. klo 21 ja Yle Areenassa 30 päivää.