Hyppää pääsisältöön

Katsastus

 • Oletko huumorin knoppitietäjä? Tee huumoritesti ja paljasta tietoutesi!

  11.04.2017 Blogit

  Tee huumoritesti ja jaa koko maailmalle kuinka paljon tiedät

  Kuka on se artisti ja mitä se maksaa? Mitä oli kauhea katsoa? Luuletko tietäväsi kaiken suomalaisesta tv-huumorista? Testaa taitosi huumoritestissä ja jaa onnistumisesi koko maailmalle!

 • Matti Ijäs: Yleisradio on sivistyslaitos, josta on tulossa pelkkä uutistalo

  03.03.2017 Kulttuuricocktail

  Matti Ijäs ei aio lopettaa elokuvantekoa.

  Elokuvaohjaaja Matti Ijäs jää eläkkeelle Yleisradiosta, mutta ei lopeta elokuvantekoa. Kansakunnan humoristi aloitti nuorena pellehypyistä ja kasvoi nasevan elokuvapuheen mestariksi.

 • Matti Ijäksen omat valinnat Areenassa

  12.01.2017 Blogit

  Katsastus ja muita Matti Ijäksen elokuvia Areenassa.

  Ylellä on tekijänoikeusjärjestöjen kanssa solmitun sopimuksen mukaisesti mahdollisuus julkaista arkistodraamaa Areenaan. Pyysimme Matti Ijästä valitsemaan ensimmäiseen draamapakettiin ohjelmia omasta tuotannostaan. Matin valinnat ovat katseltavissa Areenassa 12.1. alkaen.

 • Juho Kuosmanen: Aki Kaurismäki ei löytänyt elokuvastani mitään kritisoitavaa

  01.12.2016 Kulttuuricocktail

  Elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen kertoo elokuva-ajattelustaan.

  Vuodesta 2016 tuli elokuvaohjaaja Juho Kuosmaselle kansainvälisen läpimurron vuosi. Koko syksyn hän on lentänyt festivaalilta toiselle ympäri maailmaa. Syynä on Hymyilevä mies -esikoiselokuvan voittama Cannesin elokuvajuhlien kakkoskilpasarjan pääpalkinto. Jopa Aki Kaurismäki pitää Kuosmasen elokuvaa virheettömänä.

 • Hyvä draama jättää vahvan jäljen – Sinun tarinasi

  09.09.2016 Sinun tarinasi

  Laadukas draama on aina ollut Ylen ohjelmiston kivijalka.

  Laadukkaat draamasarjat ja tv-elokuvat ovat aina olleet osa Ylen kivijalkaa. Näyttelijät ja ohjaajat muistelevat omia suosikkiohjelmiaan: hyvä draama yllättää jollain ennennäkemättömällä, on henkilövetoinen, hyvä tarina, joka tarjoaa samastumiskohteen, hyvät näyttelijät, hyvä ohjaaja ja erinomainen teksti!