Hyppää pääsisältöön

Marja Tiura

 • Oikeutta eläimille julkaisi salavideoita turkistarhoilta: jättisuuria ja ylijalostettuja sinikettuja

  15.08.2017 Yle Uutiset

  Kuvat on Oikeutta eläimille -yhdistyksen mukaan otettu tänä vuonna viidellä eri tarhalla pohjalaismaakunnissa. Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto toivoo yhdistyksen ilmoittavan liitolle tilojen tiedot.

 • Turkistarhaus hakee tehokkuutta tutkimuksesta – oikukkaat markkinat ovat säiden ja naisten armoilla

  26.09.2014 Yle Uutiset

  Kannuksessa etsitään reseptiä turkiseläimille maistuvaan ja hyvin sulavaan rehusekoitukseen, joka tuottaisi hyvän turkin. Alalla on pyyhkinyt viime vuodet hyvin, mutta romahdus voi vaania nurkan takana.

 • Marja Tiurasta turkistuottajien toiminnanjohtaja

  01.03.2013 Yle Uutiset

  Entinen kokoomuksen kansanedustaja aloittaa huhtikuussa Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liiton toiminnanjohtajana. Liiton palvelukseen hän siirtyy heti.

 • Maakuntajohtajan viran haastattelukierrokselle yhdeksän ehdokasta

  16.04.2012 Yle Uutiset

  Hämeen liiton maakuntahallitus on tänään valinnut maakuntajohtajan haussa haastatteluvaiheeseen päässeet hakijat. Ehkä tunnetuin hakijoista, entinen kansanedustaja Marja Tiura, ei päässyt haastatteluvaiheeseen.

 • Tiura tahtoo maakuntajohtajaksi

  04.04.2012 Yle Uutiset

  Tamperelainen entinen kokoomuksen kansanedustaja Marja Tiura hakee Kanta-Hämeen maakuntajohtajan virkaa. Maakuntahallitus pyrkii tekemään esityksen uudesta maakuntajohtajasta toukokuussa.

 • Hämeen maakuntajohtajaksi 14 hakijaa - mukana myös Marja Tiura

  04.04.2012 Yle Uutiset

  Hämeen maakuntajohtajan paikkaa on hakenut kaikkiaan 14 henkilöä. Hämeen nykyinen maakuntajohtaja Juhani Honka on jäämässä eläkkeelle loppuvuodesta. Julkisuudessa tunnetuin heistä lienee entinen kansanedustaja Marja Tiura.

 • Paavo Väyrynen tipahti eduskunnasta

  29.04.2011 Elävä arkisto

  Vuoden 2011 eduskuntavaalien yksi yllätys oli kansanedustaja Paavo Väyrysen tipahtaminen eduskunnasta. Väyrynen hävisi eduskuntavaalit ensimmäisen kerran 40 vuoteen ja jäi valitsematta.

 • Well-Known Names Miss Out in Finnish Election

  18.04.2011 Yle News

  Some well-known politicians failed in their bids for re-election in Sunday’s parliamentary vote. Marja Tiura, a National Coalition party MP who found herself at the centre of a campaign funding controversy during the last parliament, was one of them. Others were the Minister for Foreign Trade and Development, Paavo Väyrynen of the Centre Party, and Tiura’s party colleague, the Communications Minister Suvi Linden.

 • TXT Tiura, Väyrynen ja Lindén putosivat

  18.04.2011 Yle Uutiset

  Eduskunnasta on putoamassa joukko varsin nimekkäitä poliitikkoja. Paikkansa menettivät esimerkiksi vaalirahakohun keskiössä ollut Marja Tiura (kok.), ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen (kesk.) ja viestintäministeri Suvi Lindén (kok.).

 • Kokoomus: Uusi edustaja Valkeakoskelta

  17.04.2011 Yle Uutiset

  Kokoomuksen Pauli Kiuru oli kerännyt yhteentoista mennessä lähes 5 000 ääntä. Valinta näytti jo varsin varmalta, kun ääniä oli laskettu 97 prosenttia. Etelä-Pirkanmaalta eli tarkemmin sanottuna Valkeakoskelta lähtevä edustaja myönsi olevansa väsynyt kampanjasta.

 • Tiura, Väyrynen ja Lindén putosivat

  17.04.2011 Yle Uutiset

  Eduskunnasta putoaa joukko varsin nimekkäitä poliitikkoja. Paikkansa menettivät esimerkiksi vaalirahakohun keskiössä ollut Marja Tiura (kok.), ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen (kesk.) ja viestintäministeri Suvi Lindén (kok.).

 • Kokoomus odottaa kuutta paikkaa - viisi näyttää todennäköiseltä

  17.04.2011 Yle Uutiset

  Kokoomuksen vaalivalvojaisissa ilta yhdeksän maissa soitto soi ja tunnelma oli hyvä. Tavoitteeksi Kokoomus asetti Pirkanmaalla kuusi paikkaa, mutta ääntenlaskennan tässä vaiheessa viisi edustajaa näyttää todennäköiseltä.

 • Poliisi otti kiinni Tiuran uhkailijat

  15.04.2011 Yle Uutiset

  Pirkanmaan poliisi on ottanut toisenkin henkilön kiinni epäiltynä kansanedustaja Marja Tiuran (kok.) uhkaamisesta. Tiuraa on uhkailtu vaalikiertueen aikana. Myös hänen vaalimainoksiaan on rikottu.

 • Perussuomalaiset rynnimässä eturiviin Pirkanmaalla

  13.04.2011 Yle Uutiset

  Pirkanmaan perinteiset suurpuolueet kokoomus ja SDP saavat vaalien lähestyessä vilkuilla taustapeiliin hermostuneina. Perussuomalaiset on pienestä loppusuoran kompastelustaan huolimatta nousemassa kärkikaksikon rinnalle, ja saattaa kiristää jopa hopeasijalle.

 • Helsingin Sanomien vuototutkinta lopetettin

  06.04.2011 Yle Uutiset

  Syyttäjä on päättänyt lopettaa esitutkinnan tapauksessa, jossa Helsingin Sanomat noin vuosi sitten julkaisi Nova-yhtiöiden ja Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen rikostutkintaa koskevaa esitutkintamateriaalia. Julkisuuteen vuoti muun muassa Arto Merisalon ja Marja Tiuran (kok.) välistä sähköpostia.

 • Vaalitaistelussa runsaat eväät

  01.04.2011 Yle Uutiset

  Nyt, kun iänikuinen talviaurauskeskustelu alkaa hiipua, eikä joka keväinen koirankakkakeskustelu ole vielä alkanut, on suomalaisilla ainutlaatuinen mahdollisuus keskustella jostain tärkeästä, joka on tällä hetkellä jännempää, yllättävämpää ja dramaattisempaa, kuin Kauniit ja rohkeat. Toimittaja Mikko Tuomikoski makustelee vaalitaistelun aineksia.

 • Valtakunnansyyttäjä vahvisti: Tiuralle ei syytettä

  31.03.2011 Yle Uutiset

  Kansanedustaja Marja Tiuran (kok.) lahjusrikosepäilystä tehty syyttämättäjättämispäätös pysyy. Asiasta tehty kantelu ei johda toimenpiteisiin. Valtakunnansyyttäjän mukaan asiassa ei ole ilmennyt sellaisia perusteita, joiden vuoksi asia olisi syytä ottaa uudelleen ratkaistavaksi.

 • Raskas prosessi on nyt ohi

  22.03.2011 Blogit

  Ai ettäkö poliitikot eivät enää osaisi puhutella kansaa?

  Ai ettäkö poliitikot eivät enää osaisi puhutella kansaa? Herrajumala, Marja Tiuran spoken word -videohan on saavuttanut jättisuosion Yle Areenassa. Tiuran tähdittämä ja käsikirjoittama "Raskas prosessi" lähenteli tiistai-iltana jo 120 tuhannen latauslukuja.

 • Tiuran lahjusrikosepäilystä kantelu valtakunnansyyttäjälle

  22.03.2011 Yle Uutiset

  Valtakunnansyyttäjänvirasto on saanut kantelun kansanedustaja Marja Tiuran (kok.) lahjusrikosepäilyyn liittyen. Tiura vapautui lahjusrikosepäilyistä helmikuussa, koska kihlakunnansyyttäjä katsoi, ettei syytteen nostamiselle ollut edellytyksiä.

 • Tiura ja Virtanen saivat toisensa kierroksille

  14.03.2011 Yle Uutiset

  Kansanedustajat Marja Tiura (kok) ja Pertti ”Veltto” Virtanen (ps.) kohtasivat toisensa Tampereen Radion studiossa. Keskustelu kävi kierroksilla muun muassa yrittäjien asemasta ja verotuskysymyksestä.

Sivut