Hyppää pääsisältöön

Pekka Huotari

 • Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva – Tervetuloa sissikomppaniaan!

  18.06.2018 Yle TV1

  Kotimainen komediasarja sissikomppaniasta ja sen johtajasta.

  Ere Kokkosen kuusiosainen komediasarja pääesikunnan unohtamasta sissikomppaniasta.

 • Kotikatsomo: Linnan juhlat – ohjaaja Tapio Piiraisen elokuva

  21.11.2017 Yle TV1

  Kilpisjärveltä Helsinkiin, halki 100-vuotiaan Suomen.

  Kilpisjärveltä Helsinkiin, halki 100-vuotiaan Suomen. Elokuvan päärooleissa ovat Kai Lehtinen ja Ville Myllyrinne.

 • Miesten kasvutarinat näyttämöllä – runollinen siirtolaisdokumentti kasvoi teatterin mittoihin

  09.02.2016 Yle Uutiset

  Kaksi kotimaista kantaesitystä. Pääosissa miehet. Yhdistävinä tekijöinä ovat myös pohjoisuus, itsensä ilmaisemisen vaikeus sekä isän ja pojan suhde. Oulun kaupunginteatterissa nähdään Mika Ronkaisen Laulu koti-ikävästä ja Pekka Huotarin Pöljän pojan vakuutus.

 • Retro-Vanja

  20.09.2014 Kulttuuri

  Helsingin Kaupunginteatterin Vanja-eno hämmentää perinteisyydellään. Esko Salminen ja Tiia Louste onnistuvat silti hurmaamaan komiikallaan.

 • Kesäkino: Lauran huone

  12.06.2014 Yle Teema

  Kesäkinossa puidaan perhesuhteita 16.8. kello 21 alkaen.

  Kesäkinossa puidaan perhesuhteita 16.8. kello 21 alkaen. Illan elokuvaviisikko on Lauran huone, Regina ja miehet, Tyttöjen ilta, Pieni elokuva sisaruussuhteista ja Ruusutarha. Aluksi nähdään Lauran huoneessa pääosaa esittäneen Mari Rantasilan haastattelu.

 • Urheilija ei tervettä päivää näe, mutta tottuu kolhuihin

  11.07.2013 Yle Uutiset

  Kun pienestä pitäen touhuaa, niin tottuu kaatumaan turvallisesti, kirjoittaa toimittaja Juha-Pekka Huotari kolumnissaan. Urheilija oppii ottamaan nöyrästi turpaansa.

 • Kannettavassa kasettisoittimessa oli sitä jotain

  22.03.2013 Yle Uutiset

  Toimittaja Juha-Pekka Huotari haikailee c-kasettien ja kannettavan kasettisoittimen perään.

 • Jääkiekko luistelee huumehöyryissä kohti aivotärähdystä

  29.01.2013 Yle Uutiset

  Kotimainen jääkiekko liitää pilvissä. Skandaalit ohitetaan olan kohautuksilla. Keskialueen pommi odottaa kuitenkin vääjäämättä, pohtii toimittaja Juha-Pekka Huotari

 • Päivittäinen kipu lamauttaa ihmisen

  23.11.2012 Yle Uutiset

  Viiltää, särkee ja jomottaa. Yle Lahden toimittaja Juha-Pekka Huotari potee päänsärkyä ja vähän migreeniäkin.

 • Huotarin pariskunta äänesti ensimmäisenä Mikkelissä

  17.10.2012 Yle Uutiset

  Pekka ja Leena Huotari olivat Rahulan koulun pihalla vastassa, kun liikkuvan ennakkoäänestyspaikan virkaa toimittava kirjastoauto kurvasi paikalle hieman ennen aamuyhdeksää keskiviikkona. Ennakkoäänestäminen on mahdollista vajaan viikon.

 • Tappelu jääkiekkopisteistä kaipaa uutta käsikirjoitusta

  05.09.2012 Yle Uutiset

  Jääkiekossa nyrkkejä heilutetaan milloin mistäkin syystä ja käydään kuittaamassa edellisten kohtaamisten tapahtumat. Yle Lahden toimittaja Juha-Pekka Huotarin mielestä kuittivihko on heitettävä jo menemään.

 • Varkaus on henkilökohtainen hyökkäys

  03.11.2011 Yle Uutiset

  Tavarat ovat vain materiaa, johon ei pitäisi kiintyä. Mutta silloin jos joku varastaa jotain sinulle kuuluvaa, niin se ottaa päähän ja lujaa. Sen tietää myös toimittaja Juha-Pekka Huotari, joka kertoo suunvuorossaan pitkäkäkyntisen uhriksi joutuneen mietteistä.

 • Syksyn merkit iskevät kuin vasen koukku

  22.08.2011 Yle Uutiset

  Vaikka menneiden päivien piti olla helteisiä ja lämpimiä, on ilmassa ollut syksyn merkkejä. Juha-Pekka Huotari kammoksuu suunvuorossaan tulevaa pimeää ja märkää vuodenaikaa, ja haaveilee syksyttömästä ja talvettomasta Suomesta.

 • Autoilijaa rokotetaan vihreällä huijauksella

  27.06.2011 Yle Uutiset

  Autoilijat ovat varsinainen rahasampo valtiolle. Tienkäyttäjien pinnaa on venytetty viimeiseen asti ja taas pitäisi maksaa lisää vihreyteen vedoten. Toimittaja Juha-Pekka Huotari haluaa laittaa stopin rahastukselle.

 • NÄKÖKULMA: Kihlaus on naimalupaus

  21.01.2011 Yle Uutiset

  Kihlaukseen ja avioliittoon suhtaudutaan aivan liian kepeästi. Kihlaus on edelleen lupaus avioliitosta, vaikka monelle tämä merkitys on hämärtynyt. Pakinassaan Juha-Pekka Huotari kummastelee, miksi kihloja hankitaan niin löyhin perustein.

 • Halton osti amerikkalaisyhtiön

  12.10.2010 Yle Uutiset

  Muunmuassa Iitin Kausalassa sisäilmastotuotteita valmistava Halton on ostanut kiinteistöjen energiankulutuksen hallintaratkaisuihin erikoistuneen amerikkalaisyhtiö Current Energyn.

 • Pulleaposkinen Hilma vei miehen sydämen

  29.07.2010 Yle Uutiset

  Löytöeläintalon sopessa asui pieni, arka kissa. Se ei päästänyt tulijoita lähelleen, pelkäsi jokaista lähestymisyritystä. Eräänä päivänä harmaalla pallerolla kävi tuuri. Juha-Pekka Huotari kertoo pakinassaan taipaleestaan hylätyn kissan kanssa. Pikku hiljaa varautuneesta ja pelokkaasta sähisijästä tuli kuin tulikin kehräävä, onnellinen kissa. Ja onnea on saanut kokea myös uusi omistaja.

 • Bemari ei tee autoilijasta röyhkeää

  20.05.2010 Yle Uutiset

  Lahden radion toimittaja Juha-Pekka Huotari ei usko, että automerkki muuttaa kuskin ajotapoja. Suunvuorossaan hän ihmettelee, että miksi yksi merkki on saanut negatiivisen leiman.

 • Kela ei katso hyvällä työssäkäyvää opiskelijaa

  18.03.2010 Yle Uutiset

  Opiskelijan, entisen tai nykyisen, postiluukusta voi näinä aikoina vuodesta tipahtaa epämiellyttävä kirje. Juha-Pekka Huotari sai tällaisen yllätyksen.

 • Kirje isältä kertoi evakkoperheestä uuden edessä

  23.09.2009 Elävä arkisto

  Heidi Köngäksen kiitetty ohjaus vuodelta 2003

  Kolmiosaisen, vuonna 2003 valmistuneen draaman keskiössä on teräväkielinen Anni Suokas, joka joutuu kesällä 1944 sodan jaloista evakkoon neljän lapsensa, lehmän ja anopin kanssa. Vastaanotto uudella paikkakunnalla ei ole lämmin. Kiitetyn draaman ovat käsikirjoittaneet Eve ja Laila Hietamies ja sen on ohjannut Heidi Köngäs.

Sivut