Hyppää pääsisältöön

Salla Paajanen

 • Kun kuuma aalto tulee ja kuivettaa: Onko menopaussi naisen parasta ennen -päiväys?

  02.11.2018 Terveys

  Aikuisen naisen joulukalenteri avaa vaihdevuosikeskustelun.

  Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Kim Cattrall - siinä joukko upeita naisia, joita kaikkia kuvaillaan usein sanalla seksikäs. Ikänsä puolesta jokainen heistä voi olla vaihdevuosissa. Lue, mitä Aikuisen naisen joulukalenterin tähti Mari Perankoski ja kaksi muuta tv:stä tuttua suomalaiskaunotarta kirjoittavat aiheesta!

 • Sisällissota 1918 viilsi keskustelijoiden muistoissa ja yleisön tekstiviesteissä teemaillassa 2008

  13.03.2018 Elävä arkisto

  Mukana punaisten ja valkoisten jälkeläisia sekä tutkijoita

  Ajankohtaisen kakkosen teemailta kysyi keväällä 2008, miksi vuosi 1918 kiihdyttää yhä mieliä? Onko se kansallinen kipupiste vai vastakkainasettelua? Sisällissodasta oli tuolloin tullut kuluneeksi 90 vuotta. Salla Paajasen ja Jan Anderssonin vetämässä keskustelussa oli mukana punaisten ja valkoisten jälkeläisiä sekä vuoden 1918 tapahtumien tutkijoita. Katsojat osallistuivat keskusteluun tekstiviestein, joita tuli suorana Tampereelta lähetetyn teemaillan aikana puolitoista tuhatta.

 • Mikä on kansalaisaloitteen arvo?

  05.09.2014 Elävä arkisto

  Ensimmäinen aloite oli turkistarhattomasta Suomesta.

  Vuodesta 2012 alkaen on eduskunnan pitänyt ottaa käsittelyyn yli 50 000 allekirjoittajaa saaneet kansalaisaloiteet joko laista tai toimeenpiteestä. Ensimmäisenä kansanedustajien käsittelyyn ehti kansalaisaloite turkistarhattomasta Suomesta. Eduskunnan ja lainsäätäjien nihkeän vastaanoton vuoksi heräsi kysymys, mikä on kansalaisaloitteen arvo?

 • Eurooppaan vai ei, Jussi Halla-aho?

  26.05.2014 Elävä arkisto

  Maahanmuuttokriittiseksi itseään kutsuva Halla-aho v. 2009

  Maahanmuuttokriittiseksi itseään kutsuva Jussi Halla-aho halusi vuonna 2009 perussuomalaisten europarlamenttivaaliehdokkaaksi. Puolueen puheenjohtajalle Timo Soinille ehdokas ja hänen kannattajansa eivät kuitenkaan ihan noin vain kelvanneetkaan.

 • Kaaosmatemaatikko Irma Optimisti teki pakastebroilerista kukkopillin

  15.11.2013 Elävä arkisto

  Henkilökuva vuodelta 2001.

  Ajankohtainen kakkonen sai tietoonsa, että muuan matematiikan lehtori oli vuoden 2001 kesällä tehnyt kukkopillin pakastebroilerista ja maalannut sinapilla tauluja.

 • Spice Girls ja pakkomielle rahasta

  21.10.2013 Elävä arkisto

  Spice Girls suosionsa huipulla 1997.

  Spice Girls istahti sohvalle toimittaja Salla Paajasen haastateltavaksi suosionsa huipulla 1997. Juuri ennen Geri Halliwellin lähtöä bändistä tytöt vielä ylistivät ystävyyttään. Tyttöenergia kipinöi, kun toimittaja kyseli naisten mukaan jo pakkomielteisesti tyttöbändin jäsenten tienisteistä ja ostoksista.

 • Alkon pääjohtajat ja 70-vuotias viinakauppa

  04.04.2012 Elävä arkisto

  Ajankohtainen kakkonen onnitteli keväällä 2002 seitsemänkymmentä vuotta täyttänyttä Alkoa tapaamalla sekä sen entisen että nykyisen pääjohtajan.

 • Kolmen vuosikymmenen Yö

  03.11.2011 Elävä arkisto

  Olli Lindholm ja Yön tarina

  Olli Lindholm on kulkenut pitkän matkan nuoresta porilaisesta teinirokkarista perheenisäksi ja ammattimuusikoksi.

 • Rakkaus ei katso sukupuolta

  26.09.2011 Elävä arkisto

  Pride valtasi Helsingin 2011

  Sukupuolineutraali avioliitto, tasa-arvoinen avioliitto ja sukupuolisensitiivinen kasvatus. Näiden termien sisältöä selvitettiin Helsinki Pride -tapahtumassa kesällä 2011.

 • Mooseksen perinnössä arvot ja ahneus kampittavat toisiaan

  24.03.2010 Elävä arkisto

  Otteita maalaiskomediasta Mooseksen perintö.

  Vankilasta vapautuvan Urmas Hakkaraisen tila menee pakkohuutokauppaan. Kilpahuutajaksi värvätään suuren perinnön saanut Turpeinen.

 • Teemu tuli tähtenä kesälomalle

  07.08.2007 Elävä arkisto

  Teemu Selänne kertoo kiekkoilijan levon tarpeesta, tähtipelaajaksi valitsemisesta ja kiekkoilijoiden asemasta kauppatavarana NHL:ssä.