Hyppää pääsisältöön

Stefan Lindfors

 • Uhkaava kytöpalo Finnsementin tehtaalla Paraisilla saatu sammumaan

  07.01.2016 Yle Uutiset

  Sementtiuunin hiilisuodattimessa syttynyt kytöpalo on aiheuttanut vaaratilanteen Paraisilla. Palo pääsi illan aikana rakenteisiin, joita on jouduttu purkamaan. Räjähdysvaaraa ei enää ole.

 • Symbiosis on kerännyt jo kymmeniä tuhansia euroja Saaristomeren hyväksi

  16.07.2015 Yle Uutiset

  Saaristomeren pelastamisen ikoni Symbiosis-patsas on saanut lahjoittajat liikkeelle. Nimilaattoja on hankittu patsaaseen jo lähes tuhat.

 • Design hiipi hautajaisiin – tällainen on huippumuotoilijan ruumisarkku

  18.11.2014 Yle Uutiset

  Stefan Lindforsin suunnittelema ruumisarkku, suorana verkossa lähetetyt hautajaiset sekä arkkuun painettu kuva mökkimaisemasta. Siinä pari tämän päivän hautajaistrendiä, joita esiteltiin yleisölle avoimessa hautausalan näyttelyssä Helsingissä.

 • Tuulitemppelin kautta pääsee Repovedelle, Stefan Lindfors teki pohjoisen portin Mäntyharjulle

  25.09.2014 Yle Uutiset

  Mäntyharjun on uuden saanut maamerkin johdattamaan matkailijoita Repoveden kansallispuistoon. Liikuntahalli Kisalan eteen on pystytetty taitelija Stefan Lindforsin suunnittelema ja rakentama portti, Tuulitemppeli

 • Symbiosis-patsaasta on tullut suosittu kiipeilykohde

  04.08.2014 Yle Uutiset

  Saaristomeren suojelulle varoja keräävä patsas kiinnittää runsaasti huomiota Turussa Forum Marinumin edustalla. Monet kiipeilevät teoksen päälle. Forum Marinumin edustajan mukaan teos kestää kovaa kulutusta.

 • Nimilaatta patsaassa kiinnostaa ihan tavallista lahjoittajaa

  21.07.2014 Yle Uutiset

  Linnun ja kalan yhdistävä Symbiosis-veistos on kerännyt 450 nimilaatalla 45 000 euroa Saaristomeren suojelun hyväksi. Suurin osa lahjoittajista on tavallisia ihmisiä. Lahjoittajien joukossa on tasaisesti miehiä ja naisia sekä nuoria ja vanhoja.

 • Outokumpu lahjoitti materiaalin merialueen suojeluveistokseen

  04.06.2014 Yle Uutiset

  Teräsyhtiö Outokumpu on lahjoittanut materiaalin veistokseen, jolla kerätään rahaa Saaristomeren suojeluun. Taiteilija Stefan Lindforsin ruostumattomasta teräksestä valmistettu Symbiosis-patsas on Saaristomeren suojelurahaston historian suurin varainkeruuhanke.

 • Symbiosis alkaa kalastella suojelueuroja Saaristomerelle

  03.06.2014 Yle Uutiset

  Taiteilija Stefan Lindforsin veistos muuttuu sitä mukaa, kun Saaristomeren suojelu saa uusia tukieuroja. Veistoksen pintaan nimittäin kiinnitetään lahjoittajien nimillä varustettuja laattoja.

 • Turun Itämeri-päivät huipentuu

  03.06.2014 Yle Uutiset

  Turku isännöi parhaillaan Itämeri-päiviä. Päätapahtumat ovat EU:n Itämeri-strategian vuosikokous ja Baltic Development Forumin huippukokous Logomossa. Koska kyseessä on vuoden suurin Itämeri-tapaaminen, kysyimme turkulaisilta, mitä Itämeri heille merkitsee.

 • Pysäkkikatoksista rikotaan sata lasia kuussa

  11.04.2014 Yle Uutiset

  Helsinkiläisillä lasifirmoilla riittää töitä pysäkki-ilkivallan takia. Joka kuukausi pysäkeiltä potkitaan ja heitellään rikki 50-100 lasia. Pahimmat sesonkiajat ovat koulujen alku ja loppu.

 • Sfefan Lindfors valitsee Fotofinlandian voittajan

  23.01.2014 Yle Uutiset

  Sisustusarkkitehti ja muotoilija Stefan Lindfors toimii Fotofinlandia 2014 -kilpailun päätuomarina. Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoton avoimen kilpailun tavoitteena on nostaa esiin suomalaisen valokuvataiteen ja käyttökuvan nykyilmiöitä.

 • Paraisten sementtitehtaalla tulipalo

  26.06.2013 Yle Uutiset

  Suurikokoinen sementtiuuni on pysäytetty palon takia.

 • Koiratkin ulvoivat, kun Uutistunti alkoi

  06.03.2013 Elävä arkisto

  Lamavuosi 1993 käynnistyi räväkästi. Puoli yhdeksän uutiset siirrettiin alkamaan jo kello kahdeksan! Päätös osoittautui katastrofiksi.

 • Basilikasuihke, valohuulikiilto, tikkarifikkari – ken on heistä kaikkein turhin?

  21.12.2012 Elävä arkisto

  Suomen Luonto palkitsee vuosittain vuoden turhakkeen.

  Jokaiselta löytyy vähintään yksi täysin turha tavara, jota ilman universumin uskoisi tulevan toimeen. Vuodesta 2000 lähtien Suomen Luonto on jakanut kyseenalaista kunniaa turhille tavaroille valitsemalla aina vaihtuvan tuotteen Vuoden turhakkeeksi.

 • Designpysäkkien katoilla tanssitaan Taiteiden yönä

  16.08.2012 Yle Uutiset

  Stefan Lindforsin suunnittelemat KAOS-pysäkit Kampissa Fredrikinkadulla korkataan käyttöön ensi viikon torstaina.

 • Viimeisetkin kulttuurihylkeet saivat uudet kodit

  17.04.2012 Yle Uutiset

  Turun kulttuurivuoden aikana katukuvassa olleet hyljepatsaat ilahduttavat nyt turkulaisia päiväkotilapsia, vanhuksia, koululaisia ja jääkiekonystäviä.

 • Hylkeillä 27 000 euroa Saaristomeren suojelulle

  08.11.2011 Yle Uutiset

  HejHylje!-projekti esitteli viime kesänä Turun kaupunkikuvassa 40 hyljeveistosta, jotka toivat kulttuurikaupunkilaisille terveisiä Itämeren suojelusta. Veistokset oli muotoillut Stefan Lindfors ja sen eri kappaleet maalannut 40 varsinaissuomalaista taiteilijaa. Osa hylkeistä myytiin projektin kummeille ja osa huutokaupattiin näyttelyn päätyttyä. Tuotosta puolet lahjoitettiin Centrum Balticum-säätiön Saaristomeren Suojelurahastolle.

 • Arvokkaiden designpysäkkien määrä väheni kahteen

  06.10.2011 Yle Uutiset

  Suunnitelma rakentaa Hakaniemeen kahdeksan designpysäkkiä on kutistunut kahteen ja paikkakin muuttui - pysäkit pystytetään Hakaniemen sijasta Kamppiin.

 • Princess Victoria visiting Turku

  19.09.2011 Yle News

  Crown Princess Victoria of Sweden and her husband, Prince Daniel, arrived in Turku for a two-day visit on Monday. In addition to discussing the preservation of the Baltic Sea, the couple plans to enjoy cultural pursuits in the city.

 • Kruununprinsessapari saapui Turkuun

  19.09.2011 Yle Uutiset

  Prinsessa Victorian ja prinssi Danielin Turun vierailu alkoi virallisesti, kun he astuivat maihin Tre Kronor-alukselta noin kello 11 maanantaina.

Sivut