Hyppää pääsisältöön

Nötö, Parainen

 • Ruorijuoppoepäily yhteisaluksella Turun saaristossa – kippari jäi rantaan

  10.08.2015 Yle Uutiset

  Merivartiosto on poistanut yhteysaluksen päällikön alukselta. Yhteysalus Eivor jäi tunneiksi Nötön satamaan.

 • 500 litraa dieseliä valui mereen Nötössä

  28.08.2011 Yle Uutiset

  Arviolta 500 litraa dieselpolttoainetta on valunut mereen Nötön saarella Länsi-Turunmaalla. Polttoainetta pääsi mereen veneen tankkaamisen yhteydessä letkurikon takia. Pelastuslaitoksen mukaan vuoto on tukittu.

 • Ulkosaarten asukkaat jumissa jäissä ja tuulessa

  10.03.2011 Yle Uutiset

  Utön ja Jurmon asukkaat ovat jääneet jumiin saarilleen kovien tuulten ja hankalan jäätilanteen takia. Saarille liikennöivä M/S Eivor onnistui torstaina rantautumaan ainoastaan Nötössä ja Aspössä.

 • Yhteysalusliikenne hiljenee Saaristomerellä

  04.02.2011 Yle Uutiset

  Saaristomeren vaikean jäätilanteen vuoksi jo neljällä reitillä kuljetetaan asiakkaita ilmatyynyaluksilla. Lauantaina Rosala kakkonen jää pois Hiittisten länsireitiltä ja sekin korvataan ilmatyynyaluksella. M/S Eivor ei liikennöi perjantaina Jurmon saareen, sillä tuuliolosuhteet vaikeuttavat liikennettä ja jäälautta on painanut rännin kiinni.

 • Huoltoalus kerää ongelmajätettä

  29.06.2010 Yle Uutiset

  Länsi-Turunmaan saaristossa kerätään tällä viikolla ongelmajätettä ja rautaromua. Turun Seudun Jätehuolto ja Pidä Saaristo Siistinä -yhdistys toteuttavat erilliskeräyksen huoltoaluksella.

 • Ilmainen kyyti tuo tilapulan yhteysaluksille

  19.05.2010 Yle Uutiset

  Saariston yhteysalusten maksuttomuus on jo alkanut näkyä laivojen täyttymisenä. Sunnuntaina Nötössä jäi parisenkymmentä henkilöä rannalle, kun Utön reitin yhteysalus oli täynnä.

 • Matkalla Lounais-Suomessa 1932

  03.06.2009 Elävä arkisto

  Tunnelmallinen ajankuva vie meidät 1930-luvun Lounais-Suomeen. Ikivanhaan kulttuurimaisemaan kuuluvat olennaisena osana meri ja saaristo.

 • Viranomaistiedote 11.3.2008

  11.03.2008 Yle Uutiset

  Turun meripelastuskeskus tiedottaa:

 • Saaristomerellä on etsitty kahta kadonnutta veneilijää

  10.03.2008 Yle Uutiset

  Turun meripelastuskeskus vastaanotti iltapäivällä kaksi ilmoitusta kahdesta kadonneesta veneilijästä. Nauvon pohjoispuolella kadonnut mies on löydetty menehtyneenä, Nötön eteläpuolella kadonneen miehen etsinnät ovat vielä käynnissä.