Hyppää pääsisältöön

Jukka Leisti

 • Puoli seitsemän kevätkausi alkaa – ensimmäisen lähetyksen vieraana kapellimestari Susanna Mälkki

  24.01.2017 Puoli seitsemän

  Kevätkausi kestää toukokuun loppuun saakka.

  Puoli seiska palaa ruutuun tiistaina 24.1. Kevätkauden avaa maailmankuulu kapellimestari Susanna Mälkki. Keskiviikkona vieraana on Tuttiritarin hahmostaan tunnettu näyttelijä Jukka Leisti ja torstaina Ylen Vaakakapinaa johtava toimittaja Jenny Lehtinen. Perjantaina kylään saapuu oman pilateksen sukuisen kehonhallintamenetelmänsä Method Putkiston kehittänyt Marja Putkisto. Juontajina jatkavat tutut Mikko Kekäläinen ja Susanna Laine.

 • Tuttiritari on aina valmis auttamaan

  12.02.2014 Elävä arkisto

  "Pattika-pattika-pattika", kopsutteli Tuttiritari lavalle Huvitutti-ohjelmassa, jossa Satu Sopanen laulatti lapsia. Myöhemmin ritari seikkaili omassa ohjelmassaan Rusinante-hevosensa kanssa.

 • Niskavuoren Aarnet suuntaavat nyt Äiren luo

  27.01.2012 Yle Uutiset

  Kahdeksan vuoden keikkatauolta palanneet Niskavuoren Aarnet seikkailevat tämänkertaisessa revyyssään kotimatkalla. Ilpo Hakalan, Jukka Leistin ja Pate Mustajärven tähdittämä esitys saa ensi-iltansa TTT-klubilla perjantaina.

 • Näyttelijä Jukka Leisti palaa nuoruutensa lähteille

  21.01.2012 Yle Uutiset

  Riihimäen teatterin kevätkauden ensimmäisenä näytelmänä nähdään 39 askelta -vakoojafarssi. Luvassa on jännitystä, rakkautta ja komediaa. Ja vauhdikkuutta - lavalla on vain neljä näyttelijää, jotka esittävät yli neljääkymmentä eri roolia. Nimiroolissa nähdään vierailevana tähtenä Jukka Leisti.

 • Naamanvääntelijä juhlii pyöreitä taiteilijavuosia

  12.08.2011 Yle Uutiset

  Jukka Leisti löydettiin aikoinaan kesäteatterin lavalle makkaratehtaan jäähilehuoneesta, missä tuleva tähtinäyttelijä lauloi täyttä kurkkua. 30-vuotista uraansa Tampereella perjantaina juhliva mies sanoo, että lavalla on alusta asti tuntunut oikealta.

 • Ihmisen paras ystävä oli Markus Kajon hiljaista huumoria

  21.01.2011 Elävä arkisto

  Miten pitkälle voi toista naruttaa?

  Rekkamiehet Ola ja Jukka koettelevat toistensa sietokykyä siinä määrin jäljittelemättömään tyyliin, että käsikirjoituksen takaa voi löytyä vain ja ainoastaan Markus Kajo.

 • 15.10.2010 vastaus kysymykseen

  15.10.2010 Yle Uutiset

  Kuka on tämä Savoon saapuva pikkulasten sankari? 1) Hänellä on mukana monta eri makua 2) Hänen kulkuvälineensä on isäntäänsä fiksumpi (Rusinantte hevonen) 3) Hän on nykypäivän versio menneisyyden kirjallisuuden sankarista (Don Quiote) 4) Hän on riippuvainen eräästä vauvojen esineestä.

 • Tampereen teattereissa sukelletaan syntiselle 20-luvulle

  10.09.2010 Yle Uutiset

  Molempien isojen tamperelaisteattereiden tämän syksyn suurmusikaalit ammentavat viihdettä 1920-luvun rikostentäyteisistä legendoista. Tampereen Teatteriin yleisöä vetää Kolmen pennin ooppera, Työväen teatterissa puolestaan viihdyttää jazz-musikaali Chicago.

 • Sound of Music rikkoo ennätyksiä

  09.01.2010 Yle Uutiset

  Sound of Music -musikaalin lipunmyynti on rikkonut kaikki Tampere-talon ennätykset. Lauantaina ensi-iltansa saaneen musikaaliin on myyty tai varattu 21 000 lippua, ja tähän mennessä on päätetty jo kahdesta lisäesityksestä.

 • Sound of Music Tampere-taloon

  11.03.2009 Yle Uutiset

  Musikaalin pääosissa esiintyvät Maria Lund ja Jukka Leisti. Lapsiesiintyjiä etsitään vielä koelauluilla.