Hyppää pääsisältöön

Tiina Pirhonen

 • Stella Polaris äänessä – osallistu tunnetun improvisaatioryhmän suoraan lähetykseen

  05.11.2018 Draama

  Vaikuta improvisoituihin tarinoihin livelähetyksessä!

  Improvisaatiolla on pitkät perinteet näyttämötaiteena, ja nyt impro tuodaan radioon, kun improvisaatioryhmä Stella Polaris päästetään ääneen! Myös kuuntelijoilla on mahdollisuus vaikuttaa tarinan kulkuun suorassa lähetyksessä. Mitä haasteita suora ryhmälle tuo, ja mitä impro oikein on?

 • Hymyhuulet vinoili herättelevän epäkorrektisti ja tartutti hokemat

  11.04.2017 Elävä arkisto

  Aki ja Turo nousivat kulttihahmoiksi

  Syksystä 1987 kevääseen 1988 esitetty sketsisarja Hymyhuulet muistetaan uudenlaisista, usein vähemmistöihin kohdistuneista parodioistaan ja tarttuvista hokemistaan. Pirkka-Pekka Petelius sai nyt rinnalleen Aake Kallialan, toiseksi tähtipariksi nousi Ville Virtasen ja Antti Raivion hämmentävä, mutta rokkaava duo Aki ja Turo. Auts töks töks!

 • Kirje isältä kertoi evakkoperheestä uuden edessä

  23.09.2009 Elävä arkisto

  Heidi Köngäksen kiitetty ohjaus vuodelta 2003

  Kolmiosaisen, vuonna 2003 valmistuneen draaman keskiössä on teräväkielinen Anni Suokas, joka joutuu kesällä 1944 sodan jaloista evakkoon neljän lapsensa, lehmän ja anopin kanssa. Vastaanotto uudella paikkakunnalla ei ole lämmin. Kiitetyn draaman ovat käsikirjoittaneet Eve ja Laila Hietamies ja sen on ohjannut Heidi Köngäs.

 • Sibeliusta Teräsbetoni-tyylillä

  13.02.2009 Elävä arkisto

  Marzi Nyman tulkitsee Jean Sibeliuksen Ristilukki-laulun.

  Kitaristi Marzi Nyman tulkitsee Jean Sibeliuksen Ristilukki-laulun Teräsbetoni-yhtyeen tyylillä Iirottelua-ohjelman Sovitetuissa toiveissa.

 • Roineen rannalla kontinkielellä

  10.02.2009 Elävä arkisto

  Iirottelua-ohjelman sovitetuissa toiveissa on vuorossa Korlcantti Kollaninkontti kaunis laulu Koineenrontti konnallarantti konttikonttikoelelläkintti.