Hyppää pääsisältöön

Anu Silfverberg

 • Reetta Rädyn kolumni: Naisen paikka on rumpalina, basistina, solistina ja toimarina

  24.05.2018 Yle Uutiset

  Kesän musiikkifestivaalien esiintyjistä suurin osa on miehiä. Elokuvissakin sukupuolirakenne on sama. Tämän on muututtava, sillä festarilavat ja valkokankaat kuuluvat kaikille sukupuolille, kirjoittaa Reetta Räty.

 • Thursday's papers: #metoo, shopping centre city and daycare fee reduction

  01.02.2018 Yle News

  Thursday's media review has reaction to Yle's revelations on harassment, questions about Helsinki's planning and advice on daycare fee cuts.

 • The Wolfpack on elokuva kaikesta

  16.11.2016 Yle Teema

  "Tämä on elokuva, jossa on kaikki", toteaa Anu Silfverberg.

  "Ajattelin The Wolfpackia pakonomaisesti aamusta iltaan viikon päivät sen nähtyäni. Kaappasin ihmisiä ja paasasin heille asiasta: tämä oli elokuva, jossa on kaikki, elokuva joka käsittelee kaikkea. En tarkoittanut, että se on maailman paras elokuva. Tarkoitin vain että se käsittelee kaikkea." Anu Silfverberg kirjoitti esseen dokumenttielokuvasta The Wolfpack.

 • Näkökulma: Murretaan ällö äitimyytti!

  11.05.2014 Yle Uutiset

  Minua pelottaa tulla äidiksi. Eikö hyvä äiti voisi olla vähän kevyemmin vai vaatiiko äitiys itsensä uhraamisen?

 • Anu Silfverberg: Äitikortti

  18.06.2013 Yle Uutiset

  Anu Silfverbergin kirja "Äitikortti – kirjoituksia lisääntymisestä" on utelias, ihmettelevä, ärtyisä ja vähän absurdikin kirja vanhemmuudesta. Sen teemoja ovat sukupuoli, seksuaalisuus, eläimen ja ihmisen suhde, aikuisuuden ja lapsuuden ero, kirjoittaa Juha Pikkarainen kirja-arviossaan.

 • Journalistipalkinnon yleisökisan voitto Lappiin

  21.03.2013 Yle Uutiset

  Pekka Juntin, Jussi Leinosen ja Sammeli Harven juttukokonaisuus Oman onnensa nojassa on voittanut suuren journalistipalkinnon yleisökategorian.

 • Nikkasen ja Silfverbergin Enkeli-Elisa-paljastus palkittiin vuoden juttuna

  20.03.2013 Yle Uutiset

  Yleisön suosikin palkinnon vei Pekka Juntin, Jussi Leinosen ja Sammeli Harven juttukokonaisuus poliisittomasta Enontekiön kunnasta. Palkinto jaettiin Suuri journalistipalkinto -gaalassa.

 • Onko tosi äitiys mennyt jo liian pitkälle?

  22.02.2013 Yle Uutiset

  Äitiys saa jotkut naiset sättimään toisiaan netin keskustelupalstoilla ja kilpailemaan muita äitejä vastaan. Menestymisen mittareina ovat esimerkiksi uusimmat potkupuvut ja ekologisimmat kestovaipat, toteaa äitiydestä kirjan kirjoittanut Anu Silfverberg. Kirjailijan mukaan nykyäidit käyttävät äiteyttä myös lyömäaseena keskustelussa kuin keskustelussa. Allekirjoitatko näkemykset? Ovatko onneaan ympärilleen säteilevät äidit todella katoava luonnonvara? Mitä ihmettä naiselle tapahtuu, kun hänestä tulee äiti? Millaista ylipäänsä nykypäivän äitiys on?

 • "Järkevät naiset katoavat äitiyden mustaan aukkoon"

  22.02.2013 Yle Uutiset

  Äitikorttia käyttää pienten lasten äiti, joka on laiska keskustelija, sanoo kirjailija Anu Silfverberg.

 • Suuren Journalistipalkinnon ehdokkaat julki

  15.02.2013 Yle Uutiset

  Vuoden 2012 Suuren Journalistipalkinnon ehdokkaat on julkistettu. Journalistipalkinto myönnetään paitsi vuoden journalistille myös vuoden jutusta ja - journalistisesta teosta.

 • Jälkiviisaat 20.7.

  20.07.2012 Yle Uutiset

  . Aamuojuontajamme Heta-Leena Sierilä johdatteli keskustelua, kun jälkiviisaat Jeanette Björkvist, Anu Silfverberg sekä Kalle Isokallio ottivat kantaa mm. vakuussoppaan ja jokamiehen oikeuksiin.

 • Jälkiviisaat: Guggenheim, Nokia ja Talvivaara

  04.05.2012 Yle Uutiset

  Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä kaatuneesta Guggenheim-museohankkeesta, Nokiasta ja Talvivaaran kaivoksesta. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

 • Jälkiviisaat:Oppivelvollisuusikä ja Veikkauksen kuviot?

  27.04.2012 Yle Uutiset

  Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä oppivelvollisuusiän muuttamisesta ja Veikkauksen toimitustusjohtajan Risto Niemisen tulevaisuudesta. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Anu Silfverberg ja Jan Erola.

 • Jälkiviisaat: Hyväveli-järjestelmä ja perhesurmat

  20.04.2012 Yle Uutiset

  Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä taloustuomioista ja perhesurmista. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

 • Jälkiviisaat: Vaalikampanjan loppusuora

  27.01.2012 Yle Uutiset

  Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä presidentinvaalien viimeisestä vaiheesta ja tippuneista ehdokkaista. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Jeanette Björkqvist ja Kalle Isokallio.

 • Jälkiviisaat: Guggenheim - kansainvälinen vedätys?

  13.01.2012 Yle Uutiset

  Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Suomeen rantautuvasta Guggenheim-museosta ja presidentinvaalikampanjasta. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

 • Jälkiviisaat: Eurohuippari ja Linnan juhlat

  09.12.2011 Yle Uutiset

  Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä eurohuippukokouksesta ja Linnan juhlista. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

 • Jälkiviisaat: vaaliohjelmat ja doping oikeudessa

  01.04.2011 Yle Uutiset

  Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä vaaliasetelmista ja dopingista. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

 • Jälkiviisaat: Libya ja homokampanja

  25.03.2011 Yle Uutiset

  Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-TV:ssä Libyasta ja homouden vastaisesta kampanjasta. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

 • Jälkiviisaat: Japanin säteily ja vaalit

  18.03.2011 Yle Uutiset

  Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Japanin pelastustustoimista ja tulevista vaaleista. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Jan Erola ja Matti Parpala.

Sivut