Hyppää pääsisältöön

Jyrki Anttila

 • Ensimmäinen Wagner-konsertti koronan jälkeen Lohjalla - täydellistä!

  29.06.2020 Klassinen

  Wagner-konsertti Lohjalla kesäkuussa 2020.

  Koronakuukausien aikana taiteilijat ja yleisö ovat ikävöineet toisiaan. Ahkera konsertissa kävijä Anja Lankinen pääsi pitkästä aikaa kuuntelemaan elävää musiikkia, kun neljä oopperalaulajaa ja yksi pianisti esiintyivät Lohjan Pyhän Laurin keskiaikaisessa kivikirkossa.

 • Savonlinnassa kuullaan sittenkin tänä kesänä oopperaa

  24.06.2020 Yle Uutiset

  Heinäkuun lopussa kuullaan Mustalaisruhtinatar-operetti ja Valkyyria-oopperan ensimmäinen ja Tannhäuser-oopperan kolmas näytös.

 • Suomalaisuus soi Iitin musiikkijuhlilla

  12.01.2017 Yle Uutiset

  Ulkomaalaista vierailijaa ei Iitissä tänä kesänä kuulla, vaan esiintyjäkaarti on koottu kotimaasta. Suomalaisuudella juhlistetaan 100 vuotta täyttävää Suomea ja 15-vuotista Iitin musiikkijuhlaa.

 • Lohjan Yrittäjätalo ei vedä vuokralaisia

  25.08.2014 Yle Uutiset

  Lohjan keskustaan vajaa kaksi vuotta sitten valmistunut Yrittäjätalo ei houkuttele pienyrittäjiä. Talon käyttöönottovaiheessa tiloille oli kysyntää, mutta nyt pienyrittäjille tarkoitetussa siivessä on vuokralaisia vain yhdessä huoneessa. Yrittäjätalon päärakennuksessa toimii Laurea-ammattikorkeakoulu, TE-toimisto ja Novago Yrityskehitys Oy.

 • Jutajaiskattauksen painopiste on pohjoisessa – mausteet tulevat kaukaa

  25.06.2014 Yle Uutiset

  Jutajaisia vietetään nyt 20. kertaa Rovaniemellä. Juhlavuosi näkyy festivaalin ilmeessä paikallisuutena. Tuttuun tapaan lavoille kipuaa myös tähtiä ja kansainvälisiä esiintyjiä.

 • Jutajaiset julkaisi ohjelmansa - luvassa nykyfolkia ja pelimannihenkeä

  10.04.2014 Yle Uutiset

  Lappilainen kulttuurifestivaali Jutajaiset juhlistaa 20. vuottaan Rovaniemellä tänä vuonna. Ohjelmassa on muun muassa rokkia Saamenmaasta ja folkmusiikkia eri puolilta maailmaa.

 • Kekkonen-ooppera upposi yleisöön

  08.06.2013 Yle Uutiset

  Presidentti Urho Kekkosesta kertova ooppera kantaesitettiin perjantaina Ilmajoen musiikkijuhlilla. Dramaattisia käänteitä sisältävä esitys ja koskettava loppu sai yleisön heltymään ja aplodit olivat sen mukaiset.

 • Kirjuri Classic laajenee kaksipäiväiseksi

  13.05.2013 Yle Uutiset

  Kirjuri Classic - musiikkifestivaali lähtee yhteistyöhön Tukikummit-säätiön kanssa. Tavoitteena on kerätä varoja nuorten syrjäytymiseen.

 • Norpan suojelu uhkaa pysähtyä kielimuuriin

  13.05.2013 Yle Uutiset

  Kevään kalastusrajoitukset norpanpoikasten suojelemiseksi eivät tavoita kaikkia kielimuurin takia, kertoo Metsähallituksen valvoja Jyrki Anttila.

 • Satakunnan uusi laulajakilpailu herättänyt kiinnostusta

  05.04.2013 Yle Uutiset

  Vuoden Nuori Laulaja -kilpailu järjestetään ensimmäistä kertaa. Voittaja valitaan 28. huhtikuuta Porin Mieslaulun Talolla.

 • Ilmajoen musiikkijuhlilla yli 10 000 kävijää

  18.06.2012 Yle Uutiset

  Suosituin esitys oli jälleen Taipaleenjoki-ooppera, joka vielä kolmantena esityskesänään kiinnosti lähes 6000 kuulijaa. Järjestäjät ovat tyytyväisiä, kävijämäärä on tavoitteen mukainen.

 • Ilmajoen Musiikkijuhlilla on julkistettu Kekkosopperan miehitys

  08.06.2012 Yle Uutiset

  Ensi kesänä Ilmajoen Musiikkijuhlilla nähdään Kekkonen-oopperan kantaesitys. Pääroolissa nähdään tenori Jyrki Anttila.

 • Tangokaravaani lähtee liikkeelle

  12.04.2012 Yle Uutiset

  Kokkolalainen Guardia Nueva -tango-ja viihdeorkesteri kiertää syksyllä kotimaisia konserttisaleja. Orkesteri esiintyy lokakuussa Lahden Sibeliustalossa, Turun Logomossa ja Tampere-talossa.

 • Kansallisooppera juhlii Sibeliustalossa Segerstamin johdolla

  17.08.2011 Yle Uutiset

  Kapellimestari Leif Segerstam johtaa Suomen Kansallisoopperan orkesteria Lahden Sibeliustalossa keskiviikkona 17. elokuuta. Lahtelaisyleisölle esitetään Richard Wagnerin Valkyrian ensimmäinen näytös. Solisteina ovat sopraano Kirsi Tiihonen, tenori Jyrki Anttila ja basso Jyrki Korhonen.

 • Kehitysvammaiset ja ei-kehitysvammaiset kohtaavat Carmen-variaatiossa

  10.12.2010 Yle Uutiset

  Kansallisoopperan, DuvTeaternin ja tanssikoulu Blue Flamencon yhteistuotanto tuo lavalle kehitysvammaisia ja ei-kehitysvammaisia taiteilijoita.

 • Ilmajoen musiikkijuhlat haastaa Savonlinnan suomalaisen laulun areenana

  22.11.2010 Yle Uutiset

  Uusia laulajakykyjä etsitään Pohjanmaan laulukilpailulla, joka järjestetään ensimmäisen kerran ensi kevään ja kesän kuluessa. Laulukilpailun finaali pidetään Ilmajoen musiikkijuhlien yhteydessä.

 • Lohjan Tenoripäivät tauolle

  05.08.2010 Yle Uutiset

  Lohjan Tenoripäivät jää tauolle kuluvan kesän jälkeen. Kaupunki karsii tapahtuman rahoittamista siten, että Tenoripäivät järjestetään jatkossa kahden vuoden välein.

 • Lohjan tenoripäivät jatkossa joka toinen vuosi

  05.07.2010 Yle Uutiset

  Lohjalla elokuussa järjestettävät tenoripäivät järjestetään tulevaisuudessa vain joka toinen vuosi. Tapahtumaa tukenut Lohjan kaupunki on säästösyistä leikannut rahoitustaan.

 • Taipaleenjoki-ooppera myynyt ennätysvilkkaasti

  05.02.2010 Yle Uutiset

  Ilmajoen musiikkijuhlille ensi kesäksi valmistuvan Taipaleenjoki-oopperan ennakkomyynti on käynyt ennätysvilkkaasti. Jo kaksi kolmasosaa lipuista on myyty tai varattu.

 • Miitta-täti: Tellervo Appelgren

  05.01.2010 Elävä arkisto

  Vastustamaton, vanhoja hyviä aikoja edustava Tellervo Appelgren laajentaa reviiriään tutustumalla ensin poliisin ja sitten Kansallisoopperan toimintaan.

Sivut