Hyppää pääsisältöön

Ramones

 • Punk is not dead! Uusi vuosikymmen alkaa energisillä punk-dokumenteilla

  09.01.2020 Yle Teema

  Punk-historiaa The Slitsistä ja Ramonesista Combat Rockiin.

  Teeman punk-kattauksessa kuunnellaan The Slitsin, Joan Jettin, Ramonesin, The Stoogesin ja Combat Rock -levy-yhtiön soundeja. Lisäksi upouusi neliosainen dokumenttisarja kertoo punkin historiasta ja nykypäivästä.

 • Hauki Rocks viikonloppuna Haukivuorella – Ramopiknik soi ensimmäistä kertaa kaksi päivää

  12.07.2019 Yle Uutiset

  Pieni musiikkifestari soi Mikkelin Haukivuorella ravintola Hummeripojassa ja sataman saunalla.

 • Provinssirockista Provinssiin – huippuhetkiä Eppujen vuodesta kahdeksanviis, Himin kuuskuuskutosten kautta Ultra Bra -karaokeen

  29.06.2017 Elävä arkisto

  Haastatteluita, biiseja ja kokonaisia keikkataltioita

  Vuonna 1979 aloittanut Seinäjoen Provinssirock oli pitkään koko Suomen festarikesän avaaja kesäkuun alussa. Syvemmälle suveen siirryttyäänkin Provinssi on jatkanut livemusan huippukattauksilla. Musiikkikenttä on laajentunut ja Provinssirockin nimi tiivistynyt Provinssiksi. Tähän artikkeliin on koottu uutisjuttuja, artistihaastatteluita, biisejä ja kokonaisia keikkataltioita Provinssin vuosilta kesästä 1985 alkaen.

 • Watch: Estonian president is star DJ at trendy Helsinki nightclub

  30.04.2016 Yle News

  Welcome to Kaiku, one of Helsinki's trendiest nightclubs. People lined up in a downpour to be able to listen to a DJ play his favourite records for a sold out audience. That's not out of the ordinary for a place like this, but Thursday night the star DJ happened to be Toomas Hendrik Ilves, the president of Estonia.

 • Neljännesvuosisata rässäystä ja rälläystä – Himanes-yhtye tuli miehen ikään

  14.11.2015 Yle Uutiset

  Neljän haukivuorelaisteinin vuonna 1990 perustama Himanes on ollut monen suomalaisbändin esikuva ja innoittaja. 25-vuotista taivaltaan juhliva punk'n'roll-orkesteri jaksaa yhä painaa, vaikka tempo on hiukan alkuaikoja rauhallisempi.

 • Tältä näyttää rock`n roll!

  29.05.2015 Yle Uutiset

  New Yorkin maaginen 1970-luvun rock-maailma näyttäytyy laajalla skaalalla Helsingissä. Bob Gruenin ikoniset valokuvat Ramonesista, Blondiesta, New York Dollsista ja Patti Smithistä toimivat oivana vastinparina Kiasman Robert Mapplethorpe -näyttelylle.

 • Massiivinen rock-näyttely Helsinkiin

  27.03.2015 YleX

  Helsingissä nähdään ensi keväänä pala musiikkihistoriaa, kun maailman tunnetuimpiin rock-valokuvaajiin lukeutuvan Bob Gruenin teokset tuodaan ensimmäistä kertaa näytille Pohjoismaihin.

 • Muusikot löytävät toisensa yli bändirajojen

  05.08.2014 Yle Uutiset

  Musiikki yhdistää ihmisiä jopa siinä määrin, että samat muusikot saattavat soitella useammassa yhtyeessä. Näin on muun muassa Kajaanissa, jossa tekijät tuntevat toisensa hyvin.

 • Suomalaisystävä muistelee: Tommy Ramone oli ujo ja syrjään vetäytyvä

  13.07.2014 Yle Uutiset

  Kauhajokelainen Jari-Pekka Laitio-Ramone ei yllättynyt punkin pioneerin Tommy Ramonen perjantaisesta poismenosta. "Minulle Tommy kertoi vointinsa heikkenemisestä vuonna 2013. Tommy tiesi, etten kerro asiasta kenellekään", Laitio-Ramone sanoo.

 • Viimeinen Ramone haudan lepoon - jaa Ramones-muistosi

  12.07.2014 Yle Uutiset

  Legendaarisen rock -yhtye Ramonesin alkuperäiskokoonpanon viimeinen jäsen, Tommy Ramone on menehtynyt 62-vuotiaana. Ramonesin tarttuva punk rock tunnetaan ympäri maailmaa ja yhtye on nauttinut pioneerin maineesta jo vuosikymmeniä. Jaa muistosi Ramonesista.

 • Punk-pioneeri Tommy Ramone on kuollut

  12.07.2014 YleX

  Viimeinen jäsen Ramones-yhtyeen alkuperäisestä kokoonpanosta on kuollut 62-vuotiaana, kertovat amerikkalaisviestimet.

 • Punk-pioneeri Tommy Ramone on kuollut

  12.07.2014 Yle Uutiset

  Viimeinen jäsen Ramones-yhtyeen alkuperäisestä kokoonpanosta on kuollut 62-vuotiaana, kertovat amerikkalaisviestimet.

 • Michael Monroen synttärikeikalla Provinssirockissa

  11.11.2013 Elävä arkisto

  Yhtyeen keikka vuodelta 2011.

  Michael Monroe esiintyi Provinssirockissa 17. kesäkuuta 2011 mukanaan bändi, jonka hän perusti Hanoi Rocksin jäähyväisten jälkeen. Keikkapäivä oli samalla rock-kukon syntymäpäivä, jota myös muistettiin kukilla, kakulla ja yhteislaululla.

 • Dokkarisarja listasi maailmaa mullistaneet kappaleet

  26.05.2013 YleX

  Sahara Hotnights -bändin rumpali Josephine Forsman etsii maailmaa mullistaneet kappaleet ruotsalaisessa dokumenttisarjassa Käänteentekevät kappaleet.

 • Punkin vaikutus näkyy valtavirrassa

  28.02.2013 Yle Uutiset

  Jo kertaalleen kuolleeksi julistettu punk rock porskuttaa eteenpäin vimmatulla voimalla. Rockin rosoisin genre tarjoaa kuulijoilleen alkuräjähdysmäistä energiaa sekä muoti-ilmiöitä valtavirtaan.

 • Porispere 2012: Kovia kotimaisia ja Ramones-legenda

  23.03.2012 Yle Uutiset

  Toista kertaa Porin Kirjurinluodossa järjestettävän Porisperen ohjelmisto on järjestäjien mukaan entistä monipuolisempi. Lauantai säilyy kuitenkin metallipainotteisena ja sunnuntai on suunnattu koko perheelle. Festivaalin legendaosastoa edustaa The Ramones -yhtyeen rumpali Marky Ramone Blitzkrieg -orkestereineen. Mukana ovat myös mm. Turbonegro, Amorphis, Satyricon, PMMP.

 • Marky Ramonesta kirja ensi vuonna

  10.02.2012 YleX

  Punk-musiikin pioneerin Ramonesin rumpalista Marky Ramonesta kirjoitetaan elämäkerta. Kirja julkaistaan vuonna 2013.

 • Hiekka ja punk maistuvat kurapukuisille

  12.12.2011 Yle Uutiset

  Atte, Jori ja Inksu ovat kolme päiväkodin pihalle unohtunutta haalari-ikäistä. Atelle maistuu hiekka, Jori piipahtaa joutessaan Keravalla ja Inksulla on lyhyt tukka, mutta hän ei silti ole poika. Kolmikko seikkailee punkin tahdissa Kuusankosken teatterin tuoreessa Räkänokat-musiikkinäytelmässä.

 • Ramones ikuistettiin Aku Ankkaan

  12.09.2011 YleX

  Aku Ankan lukijoita hellitään jälleen juhlavuoden kunniaksi tunnustetun suomalaisen taiteilijan luomalla ankallisseikkailulla.

 • Legendaarinen punkrock-klubi pääsee valkokankaalle

  17.05.2011 YleX

  Punkrockin koti New Yorkissa, legendaarinen CBGB-klubi, on tapahtumien keskipisteenä tulevassa indie-elokuvassa.

Sivut