Hyppää pääsisältöön

Seppo Pietikäinen

 • Soundcheck oli aikuisemman musadiggarin rajaton riemu

  13.02.2015 Elävä arkisto

  1993–94 kuvattu kahdeksanosainen musiikkiohjelmasarja.

  Helsingin Asematunnelin Jumo Jazzclubilla vuosina 1993–94 kuvattu kahdeksanosainen ohjelmasarja tarjoili musiikkia moneen makuun. Juontajapari Maria Lindell (myöhemmin Guzenina) ja Seppo Pietikäinen esittelivät kerran kuussa yleisölle musiikkimaailman ihmeellisyyksiä rokin, jazzin, etnon ja teknon vaikutuspiiristä, kotimaasta ja kaukomailta. Vain iskelmä oli julistettu ohjelmassa pannaan.

 • Walter de Campin ja Bill Dollarsin Privaatti-TV "Verhojen takaa"

  09.01.2013 Elävä arkisto

  Uniikkeja ilmiöitä, miehet ja kamera -hengessä.

  Toimittajat Walter de Camp (Kari Lempinen) ja Bill Dollars (Seppo Pietikäinen) seikkailevat mies ja kamera -hengessä tutkien ilmiöitä Vendeistä plastiikki-ihmisiin ja letukkahemmoista Tavastian takahuoneissa lymyileviin rokkareihin. Varusteinaan heillä on mikrofoni ja Hi8 –kamera.

 • Tohtori Frank Freakhudin tutkimuksia ja keskustelua erotiikasta

  04.01.2013 Elävä arkisto

  7-osainen keskusteluohjelma Cosi Fan Tutti vuodelta 1989.

  Keskusteluohjelma Cosi Fan Tutti on seitsenosainen sarja erotiikan maailmasta. Kyseessä on keskusteluohjelma kaikilla mausteilla, jossa puhuttiin siitä kaikkialla läsnä olevasta, josta ei juuri puhuttu. Tabuja ja seksin erityistä sekä erikoista maailmaa esitteli tohtori Frank Freakhud.

 • Murhataanpa Bobrikov

  01.09.2009 Elävä arkisto

  Suomalaiset ovat kyllästyneet kenraalikuvernööri Bobrikovin toteuttamaan venäläistämisohjelmaan. Kansan keskuudessa alkaa kyteä murhanhimo, mutta kuka lopulta saa kunnian murhasta?