Hyppää pääsisältöön

Zeitgeist-liike

 • Zeitgeist-liike tahtoo vapauttaa maailman rahasta

  16.08.2012 Elävä arkisto

  Suomessa Zeitgeistia kannattaa Riku Nieminen.

  Miltä kuulostaisi maailma ilman rahaa? Maailmassa vallitsisi resurssipohjainen talousjärjestelmä, jonka turvin ihmisten ei enää tarvitsisi tehdä töitä elantonsa tähden. Robotit hoitaisivat suuren osan töistä. Kaikille maailman ihmisille voitaisiin turvata perustoimeentulo. Tämä on Zeitgeist-liikkeen kannattajien unelma.

 • Munamies parantaa maailmaa

  28.02.2011 Elävä arkisto

  Näyttelijä Riku Niemisen Munamies valittiin MTV3:n Putous-ohjelmassa Vuoden 2011 sketsihahmoksi. Nieminen kertoo kahdessa Ylen haastattelussa roolihenkilöstään, itsestään ja maailman muuttamisesta paremmaksi paikaksi.

 • Zeitgeist poistaisi maailmasta rajat

  17.05.2010 Yle Uutiset

  Millainen olisi maailma, jossa vallitsee henkinen ja taloudellinen tasa-arvo ja jossa kaikilla olisi hyvä olla? Kuulostaa melkoisen utopistiselta ajatukselta, mutta Zeitgeist-liike on valmis haastamaan ihmiset muutokseen paremman maailman puolesta.

 • Zeitgeist-liike kyseenalaistaa maailman talousjärjestelmän

  09.03.2010 Yle Uutiset

  Ihmetyttääkö talouskriisi, velkaantuminen ja työttömyys? Miten se on mahdollista, että ihmiskunnalla on hallussaan riittävä teknologinen ymmärrys, osaaminen ja resurssit ratkaista kaikki yhteiskunnalliset ongelmat, mutta silti painiskelemme talouskriisissä ja 34000 lasta kuolee päivittäin nälkään? Vastauksia näihin kysymyksiin pohditaan Zeitgeist-liikkeessä.