Hyppää pääsisältöön

Eeva Kuuskoski

 • Itse asiassa kuultuna: Eeva Kuuskoski

  19.04.2018 Yle TV1

  Eeva Kuuskoski on pitkän linjan vaikuttaja.

  Eeva Kuuskoski on pitkän linjan vaikuttaja politiikassa ja järjestöelämässä.

 • Hallitukseen vauhtia 90-luvun lamaopein

  17.11.2014 Yle Uutiset

  Politiikan konkarit haukkuivat nykyhallitusten päätöksenteon maan rakoon viikonloppuna. Näin tekivät presidentti Sauli Niinistö lehtihaastattelussa ja lamavuosien pääministeri Esko Aho lauantain TV 1:n Ykkösaamussa. Aikalaisten mukaan Ahon hallitus jyräsi päätöksiä pienessä piirissä kirosanojen voimalla.

 • Puolueessa on hätä – etsikää naisjohtaja

  26.08.2014 Yle Uutiset

  Naisjohtajaa kokeillaan, kun puolue on vaikeuksissa. Näin arvioi politiikan tutkija Mari K. Niemi.

 • Suomen EU-ratkaisua hoputettiin ja jarrutettiin eduskunnassa

  26.02.2014 Elävä arkisto

  Kotimaiset puhe-ennätykset ropisivat EU-keskusteluissa.

  EU-kansanäänestyksen tuloksen selvittyä eduskunta jatkoi marraskuussa 1994 väittelyä Suomen unionijäsenyydestä mm. Ilmestyskirjan ja George Orwellin teosten valossa. Kotimaiset puhe-ennätykset ropisivat keskusteluissa, joista Elävä arkisto tarjoaa nyt näytteinä yli 10 tunnin paketin.

 • "Perhevapaajärjestelmä räjäytettävä kappaleiksi"

  26.02.2013 Yle Uutiset

  Ajankohtaisen kakkosen Äidit töihin! -teemaillassa tunteita kuumensi perheiden valinnanvapaus lastenhoidon vastuun jakamisessa isien ja äitien kesken. Tässä Teemaillan keskustelun ranking-lista.

 • Tentaattorina Leif Salmén

  22.03.2011 Elävä arkisto

  Leif Salmén edustaa monelle vaalitentaattorien aatelia.

  Vaalitentaattorien aatelia edustaa monelle Leif Salmén. Erityisen hyvin Salménin piinapenkki palveli yleisöä ja kuumensi tentittävien tunteita vuonna 1987.

 • Yritykset pidentää työuria etenevät nihkeästi

  01.03.2011 Yle Uutiset

  Halllitus julkisti tiistaina työryhmäraportin, jossa esitetään työterveyshuollon tehostamista. Toinen, kiisteltyjä eläkeratkaisuja selvitellyt ryhmä sai aikaan pelkkiä laskelmia, jotka pääministeri Mari Kiviniemen (kesk.) tahdosta toimitettiin julkisuuteen vain paperilla.

 • NÄKÖKULMA: Hesassa saa olla erilainen

  28.01.2011 Yle Uutiset

  Helsingissä äänestäjällä on valinnanvaraa. Vai mitä sanotte, että pääkaupungissa voi äänestää eduskuntaan miestä, joka kertoo käyttävänsä kannabistuotteita tai perheenäitiä, joka asuu Kesärannassa.

 • OECD: Suomen on parannettava työntekijöiden kuntoutusta

  24.11.2010 Yle Uutiset

  OECD:n mukaan Suomessa on toimittu hyvin työkyvyn ylläpidossa, mutta kuntoutusjärjestelmää olisi uudistettava.

 • Helsingin Keskusta nimesi ehdokkaita eduskuntavaaleihin

  05.11.2010 Yle Uutiset

  Keskusta on nimennyt 16 ehdokasta eduskuntavaaleihin Helsingin vaalipiiristä. Mukana listalla on pääministeri Mari Kiviniemi.

 • TS: RAY kiristää avustusten seurantaa

  24.10.2010 Yle Uutiset

  Raha-automaattiyhdistys (RAY) kiristää avustusrahoitteisen järjestötoiminnan seurantaa, kirjoittaa Turun Sanomat. Sosiaali- ja terveysministeriö kaavaileekin nyt poikkeuksellista keinoa RAY-rahoituksen turvaamiseksi, sillä joillekin järjestöille aiotaan antaa julkisen palvelun velvoite.

 • Rehula on uusi sosiaali- ja terveysministeri

  24.05.2010 Yle Uutiset

  Tasavallan presidentti Tarja Halonen on nimittänyt Juha Rehulan (kesk.) sosiaali- ja terveysministeriksi. Rehula seuraa tehtävässä Liisa Hyssälää (kesk.), joka siirtyy syksyllä Kelan pääjohtajaksi.

 • Eeva Kuuskoski ministeri Hyssälän valtiosihteeriksi

  07.01.2010 Yle Uutiset

  Sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä esittää lähiaikoina valtioneuvostolle, että lääketieteen lisensiaatti Eeva Kuuskoski (63) nimettäisiin 19.1.2010 alkaen poliittiseksi valtiosihteeriksi sosiaali- ja terveysministeriöön.

 • Eeva Kuuskoski nousee valtiosihteeriksi sosiaali- ja terveysministeriöön

  07.01.2010 Yle Uutiset

  Sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä (kesk.) esittää valtiosihteerikseen lääketieteen lisensiaatti Eeva Kuuskoskea. Valtioneuvostolle tehdyn esityksen mukaan Kuuskoski aloittaa poliittisena valtiosihteerinä 19. tammikuuta.

 • Ensimmäiset mepit valitsi eduskunta

  27.05.2009 Elävä arkisto

  Mukana oli mm. EU-vastustajana profiloitunut Paavo Väyrynen.

  Eduskuntaryhmät valitsivat omat ehdokkaansa europarlamenttiin marraskuussa 1994. Mukana oli mm. EU:n vastustajana profiloitunut Paavo Väyrynen.

 • Laman kuva - haastattelussa Erkki Virtanen

  20.04.2009 Elävä arkisto

  Timo-Erkki Heinon lamaa kuvaavien ohjelmien aluksi esitettiin huhtikuussa 2009 Erkki Virtasen haastattelu. Virtanen oli johtavia virkamiehiä suuren laman aikana.

 • Ella Lazareva hankki runsaasti ruutuaikaa kuntavaaleissa 2008

  27.10.2008 Elävä arkisto

  "Keskustan enkeli" ujuttautui mukaan tv-haastatteluihin.

  Kuntavaalit on myös paikka hakea näkyvyyttä. Tämän asian oivalsi vuoden 2008 vaalivalvojaisissa Suomen keskustan ehdokas Ella Lazareva.

 • Mirjam Kallandista MLL:n uusi pääsihteeri

  13.12.2007 Yle Uutiset

  Mannerheimin Lastensuojeluliiton uudeksi pääsihteeriksi on valittu kasvatustieteen tohtori, sosiaalityön ja perhetutkimuksen dosentti Mirjam Kalland.

 • Eeva Kuuskoski sai töitä yhteistyöyhdistyksestä

  09.10.2007 Yle Uutiset

  Mannerheimin Lastensuojeluliiton entinen pääsihteeri Eeva Kuuskoski on valittu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen yhteistyöyhdistyksen YTY ry:n pääsihteeriksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään joulukuun alussa.

 • Oikeuskanslerinvirastossa paheksutaan tiedotetta Lindénin etätyöstä

  28.09.2007 Yle Uutiset

  Oikeuskanslerinvirastossa paheksutaan tiedotetta, jonka liikenne- ja viestintäministeriö toimitti torstaina julkisuuteen viestintäministeri Suvi Lindénin (kok.) etätyöstä ja äitiyslomasta.

Sivut