Hyppää pääsisältöön

Susanna Pöykiö

 • Formulaliukua ja rokkia – Luisteluleikit Laura Lepistön, Valtter Virtasen ja muiden taitoluistelutähtien opastuksella

  07.02.2019 Elävä arkisto

  Taitoluistelijat opettavat lapsille luistelua ja leikkejä.

  Miten sopii yhteen pingviinikävely ja luistelu? Taitoluistelijatähdet opettavat lapsille luistelua ja hauskoja leikkejä Pikku Kakkosen ja Suomen Taitoluisteluliiton ohjelmasarjassa vuodelta 2008. Luistimilla voi kokeilla vaikka formulaliukua, kisarokkia, merikotkahyppyjä tai rallijarrutusta. Luisteluoppaina ovat mm. Kiira Korpi, Laura Lepistö, Susanna Pöykiö ja Valtter Virtanen. Katsomisen jälkeen näitä temppuja voi lähteä jäälle testaamaan!

 • Kommentti: Lähtöasetelma taitoluistelukauteen on herkullinen

  10.10.2016 Yle Urheilu

  Paikka EM-kisojen kuumassa ryhmässä tällä vuosikymmenellä on Suomen naisluistelijoille taas realismia, kirjoittaa Jere Nurminen.

 • Päivä, joka muutti Laura Lepistön elämän - ”Missään en ole kokenut vastaavaa”

  23.01.2016 Yle Urheilu

  Huutomyrsky täyttää Helsingin Areenan hyvän tovin ennen ohjelman päättymistä. Kuin ennakoiden tulevaa. Laura Lepistö kruunataan pian Euroopan mestariksi. Kisojen alla olo on ollut hiukan flunssainen ja vapaaohjelmassa selkäänkin tulee joku vamma. Adrenaliinihumala täyttää Lepistön pään – vastaavaa tunnetta hän ei ole kokenut koskaan missään. Eikä tule kokemaan.

 • Kiira Korpi mukaan Ylen taitoluistelulähetyksiin

  13.11.2015 Yle Urheilu

  Kilpauransa viime kauteen lopettanut Kiira Korpi vahvistaa Ylen taitoluistelulähetyksiä. Korpi toimii asiantuntijana jo viikonvaihteen Ranskan GP-kisojen lähetyksissä.

 • Kommentti: Kiira Korven jättämä aukko ei olekaan niin syvä

  14.10.2015 Yle Urheilu

  Yle Urheilun Riikka Smolander yllättyi viikonlopun taitoluistelun Finlandia Trophyssa. Kilpailu osoitti, että suomalaisen naistaitoluistelun tila ei olekaan odotetun heikko.

 • "Kiiran poisjäänti rokotti aika paljon suomalaista taitoluistelua"

  28.09.2013 Yle Urheilu

  Yle Urheilun asiantuntijan Anuliisa Uotilan mielestä suomalaisten taitoluisteluvalmentajien pitäisi saada panostaa huippuvalmentamiseen entistä enemmän.

 • Oulu Skate tuo taitoluistelijat Linnanmaalle

  11.12.2010 Yle Uutiset

  Yli viisikymmentä oululaista taitoluistelijaa on mukana viikonlopun Oulu Skate -taitoluistelukilpailussa. Viidessätoista sarjassa kilpailee yhteensä 175 luistelijaa.

 • Alisa Mikonsaari tähtää huipulle

  26.10.2010 Yle Uutiset

  Lappeenrantalainen Alisa Mikonsaari taistelee taitoluistelun EM-kisapaikasta tällä kaudella haastavissa merkeissä. Luistelijan vapaaohjelma meni uusiksi viime metreillä. Aikaa uuden ohjelman oppimiseen on niukalti, koska kauden alku häämöttää jo edessä.

 • Jenni Vähämaa lopetti uransa

  27.04.2010 Yle Urheilu

  Taitoluistelija Jenni Vähämaa, 18, kertoi nettisivuillaan lopettavansa uransa pitkän harkinnan jälkeen ja keskittyvänsä opiskeluun. Vähämaa ilmoitti syksyllä ottavansa aikalisän harjoittelussaan motivaatio-ongelmien vuoksi. Nyt hän on päättänyt, että ura ei enää jatku.

 • Vielä kerran: Susanna Pöykiö

  16.04.2010 Yle Uutiset

  Susanna Pöykiö valmistautuu 300 muun luistelijan mukana Oulun Luistelukerhon huipentumaan –viikonvaihteen Liisa Ihmemaassa jääbalettiin. Esitys on tällä erää myös kauden viimeinen uransa äskettäin lopettaneelta oululaisluistelijalta.

 • Kauden viimeiset SM-mitalit jaetaan Kontiolahdella

  28.03.2010 Yle Urheilu

  Kontiolahdella hiihdetään SM-mitaleista naisten 30 ja miesten 50 kilometrillä, tyyli on perinteinen. Virpi Kuitunen nähdään aamupäivällä toistaiseksi viimeistä kertaa kilpaladulla. Päivän hiihtotarjonnan täydentää dokumenttiohjelma Finlandia-hiihdosta.

 • Susanna Pöykiö lopettaa kilpauransa

  17.03.2010 Yle Urheilu

  Taitoluistelija Susanna Pöykiö lopettaa kisauransa. Pöykiö on kärsinyt pitkään selkäongelmista ja päätti vaikean kauden jälkeen vetäytyä kisajäiltä. 28-vuotias oululainen jäi ulos Suomen joukkueesta Vancouverin olympiakisoissa.

 • Oulu palkitsi urheilijoita

  04.03.2010 Yle Uutiset

  Oulun kaupungin perinteisessä menestyneiden urheilijoiden palkitsemistilaisuudessa kaupunki muisti torstai-iltana viime vuonna menestyneitä oululaisurheilijoita. Kannustuspalkinto myönnettiin kansainvälisestä menestyksestä.

 • Kostner EM-ykkönen, Lepistö hienosti hopealle

  23.01.2010 Yle Urheilu

  Italian Carolina Kostner on voittanut naisten taitoluistelun Euroopan mestaruuden yhteispistein 173,46. Kolmantena lyhytohjelman jälkeen ollut Laura Lepistö nousi hienosti hopealle. Suomalaistunnelmia laski kuitenkin hieman Kiira Korven putoaminen toiselta sijalta neljänneksi.

 • Susanna Pöykiö vetäytyy EM-kisoista

  23.01.2010 Yle Urheilu

  Susanna Pöykiö ei luistele tänään taitoluistelun EM-kisojen vapaaohjelmaa. Eilen lyhytohjelmassaan epäonnistunut Pöykiö kärsii alaselkävammasta ja on saanut kisajärjestäjiltä luvan jättää kisa kesken. Pöykiön vetäytyminen käytännössä varmistaa Kiira Korven ja Laura Lepistön olympiavalinnat.

 • Finland Takes Silver in European Figure Skating Championships

  22.01.2010 Yle News

  Italy's Carolina Kostner won her third European figure skating gold in Tallinn on Saturday with a total of 173.46 points. Finland's defending champion, Laura Lepistö, who placed third in the short programme on Friday, skated into second place in the long freeskating finale.

 • Uotila: Pöykiö aivan kuin luovutti

  22.01.2010 Yle Urheilu

  Taitoluistelun Tallinnan EM-kisojen naisten lyhytohjelmasta muodostui erittäin kovatasoinen. Italialainen Carolina Kostner luisteli parhaat pisteet, mutta hänen kannoillaan ennen lauantain vapaaohjelmaa ovat Kiira Korpi ja Laura Lepistö. Susanna Pöykiön suoritus oli sen sijaan pettymys.

 • Taitoluistelun upeat kaunottaret

  22.01.2010 Yle Urheilu

  Taitoluistelun EM-kilpailuissa Tallinnassa luisteltiin perjantaina naisten lyhytohjelma. Suomalaisista mukana olivat Kiira Korpi, Laura Lepistö ja Susanna Pöykiö.

 • Korpi lyhytohjelman toinen, Lepistö kolmas

  22.01.2010 Yle Urheilu

  Ennätyspisteensä 64,26 luistellut Kiira Korpi on lyhytohjelman jälkeen toisena taitoluistelun EM-kilpailuissa Tallinnassa. Laura Lepistö on kolmantena pistein 62,96. Kilpailun kärjessä on italialainen Carolina Kostner pistein 65,80. Susanna Pöykiön ohjelma sisälsi virheitä, ja hänen pisteensä olivat 44,68.

 • Lepistön, Korven ja Pöykiön olympiajahti alkaa

  22.01.2010 Yle Urheilu

  Kilpailu taitoluistelun naisten EM-mitaleista alkaa tänään lyhytohjelmalla. Suomella on kisassa kolme kovaa luistelijaa, jotka tällä kertaa kuitenkin kamppailevat mitaleita tärkeämmästä asiasta - olympiaedustuksesta.

Sivut