Hyppää pääsisältöön

Silja Sillanpää

 • Laulua, leikkiä ja yhdessäoloa Pikku Kakkosen jouluissa eri vuosikymmeniltä

  21.12.2016 Lapset
  Pikku Kakkosen juhlavuosi lähestyy ja alkuvuoden aikana nähdään Yle Areenassa ja yle.fi/lapset-sivulla näytteitä Pikku Kakkosen ohjelmista ja juonnoista kaikilta vuosikymmeniltä. Aloitamme juhlavuoden muistelemalla jouluohjelmia. Pikku Kakkosen joulut ovat olleet täynnä yhdessäoloa. Jouluna on kokoonnuttu musisoimaan, leikkimään ja askartelemaan.
 • Lastenohjelmien tekijöiden muistoja Niksulasta Galaxiin

  17.04.2014 Elävä arkisto
  Miten kuva lapsesta on mediassa muuttunut 50 vuodessa? Television lastenohjelmien juhlavuonna 2014 tekijät muistelevat ohjelmia oman aikakautensa lapsina. Niksulasta Galaxiin -dokumenttia varten tehdyissä haastatteluissa ovat muistelemassa mm. Tenavatuokion Arja-täti Arja Virtanen, Noppa-ohjelman juontaja Heikki Takkinen, Ransuna tunnettu lastenohjelmien päällikkö Pertti Nättilä ja Katti Matikaisena hauskuuttava Silja Sillanpää.
 • Koiramäki

  10.06.2011 Elävä arkisto
  Mauri Kunnaksen Koiramäki-kirjoihin perustuva animaatiosarja kertoo nykypäivän lapsille 1800-luvun maalaiselämästä.
 • Katti Matikainen tutustuu nykytaiteeseen

  18.03.2010 Elävä arkisto
  Katti Matikainen on muovailuinnostuksen vallassa, mutta aiheet alkavat loppua kesken. Katti lähtee hakemaan innoitusta nykytaiteen museo Kiasmasta.
 • Katti Matikainen Linnanmäellä

  16.03.2010 Elävä arkisto
  Katti Matikainen lähtee Mummun kanssa hurjastelemaan Linnanmäen huvipuistoon, mutta Mummu onkin turhan vikkelä Katti-ystävällemme.
 • Miesten joulun taitokisa

  22.12.2008 Elävä arkisto
  Irina, Inka Henelius, Tea Kalifa ja Silja Sillanpää näyttävät Joulububille taitojaan musatrampoliinissa, rodeossa ja sumopainissa.
 • Katti Matikainen: Sääennustuksia

  14.10.2008 Elävä arkisto
  Katinkontin Katti Matikainen kaipaa lumisadetta. Niinpä neuvokas kissa lähtee YLEn uutisstudioon tapaamaan säätieteilijä Seija Paasosta.