Hyppää pääsisältöön

Tarja Ylitalo

 • Jyväskylässä etsitään kadonnutta lammasta

  18.08.2016 Yle Uutiset

  Yhden lampaan huomattiin puuttuvan Kuokkalan lammaslaumasta, kun kesälainassa olleet lampaat vietiin takaisin omalle tilalleen. Kadonneesta lampaasta pyydetään ilmoittamaan kaupungille tai tarvittaessa poliisille.

 • Satoja omenapuita keskellä kaupunkia – ainutlaatuisen tarhan satoa saa poimia kuka tahansa

  01.08.2016 Yle Uutiset

  Jyväskylässä on jo vuosia ollut omenatarha, josta kaupunkilaiset saavat ottaa omenamaistiaisia. Vuonna 2002 perustettuun tarhaan on tänä kesänä istutettu parisataa uutta omenapuuta ja jänikset yritetään pitää poissa järeällä aidalla.

 • Leikkipuisto tärveltiin bensalla Jyväskylässä

  21.05.2015 Yle Uutiset

  Jyväskylän Vaajakoskella Lilliputin leikkipuisto on jouduttu sulkemaan ilkivallanteon vuoksi. Kaupungille tulee vahingonteosta iso lasku.

 • Ilkka Marttala Junnu Vainion ja Kari Tapion poikien matkassa

  12.12.2014 Yle Uutiset

  Keminmaalaislaulaja Ilkka Marttalan uusi single on "Pimeää", mutta muuten miehen kuulumiset ovat valoisan puolella. Mies kokee itsensä etuoikeutetuksi kiertäessään ihailemansa Kari Tapion bändin kanssa.

 • Sääskisafari jo 27. kerran

  14.07.2014 Yle Uutiset

  Tornionlaakson Musiikkiklubi ry:n järjestämä Sääskisafari-lavatanssikiertue käynnistyy maanantaina Raanujärveltä. Sääskisafarien tahtiin on tanssittu Lapissa lähes kolmenkymmenen vuoden ajan

 • 14.6. Teeman Elävä arkisto: Hittimittaripäivä

  21.06.2014 Yle Teema

  Kokopitkä kohmelosunnuntai kasarihittien paukkeessa!

  80s is back with revenge! Kokopitkä kohmelosunnuntai kasarihittien paukkeessa! Viisi tuntia unohtumattomia epäuskon hetkiä. Eikä tässä vielä kaikki: mukana myös alueraadit ajanmukaisissa vaatteissaan!

 • Jyväskylän lakkautettavat uimarannat palaavat luonnontilaan

  02.06.2014 Yle Uutiset

  Jyväskylässä 19 uimarannan lakkautustoimet ovat paraikaa käynnissä. Lakkautettavilta uimarannoilta tullaan poistamaan muun muassa laiturit ja uimakopit. Rannat palaavat luonnontilaan.

 • Haulikon patruunasta jääkiekkoon - ja kaikkea siltä väliltä

  06.05.2014 Yle Uutiset

  Kevät paljastaa armotta pihoille ja pientareille jätetyt roskat. Tänään ympäristöä siistitään Jyväskylässä tehostetusti, kun jopa 14 000 talkoolaista säntää roskia keräämään. Mukana talkoissa ovat lähes kaikki Jyväskylän peruskoulut sekä kymmeniä muita talkooporukoita, kuten taloyhtiöitä, yhdistyksiä ja yksittäisiä asukkaita.

 • Pellolaiskuoro ajettiin ulos kirkosta Kanarialla

  06.03.2014 Yle Uutiset

  Saksalaispappi ajoi pellolaiskuoron ulos kirkosta Playa del Inglesin ekumeenisesta kirkosta. Pellon naiskuoro Revontuli oli keskiviikkoiltana kirkossa valmistautumassa alkavaan kirkkokonserttiin. Kuorossa on mukana muun muassa pellolainen laulaja Tarja Ylitalo. Asiasta kertoi ensimmäisenä Kanaria24 -verkkosivusto.

 • Peltsi Peltola urakoi Pellon maaseutunäyttelyssä ensi kesänä

  03.12.2013 Yle Uutiset

  Suositun tv-juontajan juontajapestiin kuuluu olla äänessä kaksi päivää ja niiden välinen yö. Tehtävänä on pitää 10.000 päinen vierasjoukko ajantasalla näyttelyn tapahtumista ja käydä vielä Ponnen talolla virkistämässä tanssikansaakin.

 • 1980-lukulaista elämänmenoa ja muistoja menneistä Seinäjoella Törnävällä

  24.09.2012 Elävä arkisto

  Postinumero 60200 -dokumentissa töitä, koulua ja juhlia 1983

  Postinumero 60200 -dokumentissa tutustutaan Seinäjoen asukkaiden arkeen töissä ja koulutiellä vuonna 1983 ja päästään juhlimaankin häihin ja tansseihin. Eteläpohjalaisen elämänmenon lisäksi ohjelma on nostalgiamatka 1980-lukuun: putkikassit keikkuvat koululaisten olalla, baarissa pelataan flipperiä ja päheimmissä polkupyörissä on käyrät sarvet.

 • Sotkujen siivoaminen maksaa Jyväskylälle pitkän pennin

  03.09.2012 Yle Uutiset

  Julkisten paikkojen sotkeminen on lisääntynyt Jyväskylässä. Kaupungilta kuluu vuosittain satoja tuhansia euroja tahallaan tuhottujen paikkojen korjaamiseen. Vahiongontekojen määrä kasvaa selvästi koulujen alussa ja lopussa.

 • Koirille halutaan lisää temmellyspaikkoja

  24.07.2012 Yle Uutiset

  Jyväskylässä on kaksi koirapuistoa. Koiranomistajien mielestä se on liian vähän.

 • Suolavesi on kotilosodan salainen ase

  11.06.2012 Yle Uutiset

  Pihoissa ja pientareilla mellastavia lehtokotiloita voi yrittää torjua monin konstein. Jyväskyläläinen Helmi Sironen nukuttaa kotilot suolaveteen.

 • Jyväskylässä kerättiin 11 kuorma-autollista roskaa

  08.06.2012 Yle Uutiset

  Toukokuun alussa järjestettyihin puhdistustalkoisiin osallistui noin 12 000 siivoojaa. Puistoista ja kävelyteiden varsilta siivottiin 8,5 tonnia roskaa.

 • Alppiruusut vetoavat myös varkaisiin

  29.06.2011 Yle Uutiset

  Jyväskylän Mäyrämäessä sijaitsee alppiruusupuisto, jonne vain harvat löytävät. Metsänsiimeksen kukkaloisto on ollut viime vuosina vaiettu salaisuus, sillä puistoa on kunnostettu. Vartijat valvovat alppiruusuja, etteivät tutkimustarpeisiin kasvatetut kukkaset lähde innokkaiden kansalaisten matkaan.

 • Jättiukonputkia myrkytettiin Jyväskylässä

  22.07.2009 Yle Uutiset

  Jättiukonputki on kesä kesältä suurempi urakka Jyväskylän kaupungissa. Viime vuonna vanhan Jyväskylän alueella putkea torjuttiin jo lähes 300 kohteessa. Alun perin jättiukonputki oli puutarhan koristekasvi.

 • Sääskisafari tanssittaa jälleen

  01.07.2009 Yle Uutiset

  Perinteinen lavatanssitapahtuma Sääskisafari vierailee ensi viikon aikana kuudella paikkakunnalla Suomen ja Ruotsin rajan tuntumassa.

 • Jyväskylän siivoustalkoista 15 rekallista roskaa

  28.05.2009 Yle Uutiset

  Jyväskylässä toissa viikolla järjestetyssä siivoustempauksessa kerättiin roskaa yhteensä noin 15 kuorma-autollista eli 15 tonnia. Talven jäljiltä paljastuneet roskat kerättiin metsiköistä ja katujen varsilta lähes 13 000 kaupunkilaisen voimin. Talkoolaisista suurin osa oli koululaisia.

 • Populaarimusiikki saa oman museon

  26.02.2009 Yle Uutiset

  Suomalainen populaarimusiikki on saamassa virtuaalimuseon lisäksi myös varsinaiset näyttelytilat Vantaalta. Vantaan vapaa-ajan lautakunta on esittänyt, että Pomus.net-verkkomuseolle annettaisiin vuokratta tilat populaarimusiikin historian kokoamiseksi, tallentamiseksi ja esittelemiseksi.

Sivut