Hyppää pääsisältöön

Veeti Kallio

 • Pidennettyä musiikin ja rakkauden iloa

  13.01.2018 SuomiLOVE

  SuomiLOVEn 6. jakson biisien pitemmät versiot

  SuomiLOVEn 6. jakson biisien pitemmät versiot

 • Oikea joulu sielumusiikilla maustettuna

  07.12.2017 Kulttuuri

  The right x-mas

  The right x-mas

 • Mikko Kuustosen Q-klubi oli bluesin, suomirokin ja eksoottisten rytmien sulatusuuni

  01.11.2017 Elävä arkisto

  Kolmetoistaosainen musiikkisarja vuodelta 1991.

  Vuonna 1991 esitetty Q-klubi oli laulaja Mikko Kuustosen ensimmäinen pitkäaikaisempi juontopesti Ylen ohjelmasarjoissa. Yleisradion live-rocktaltioiden perinnettä jatkanut sarja kuvattiin Tampereen Tullikamarin klubilla. Vieraina ohjelmissa nähtiin Suomen tunnetuimpia rokkareita Juice Leskisestä Sielun Veljiin sekä ulkomaalaisia muusikkohuippuja. Vakiobändinä toimi Kuustosen Q.Stone-bluesorkesteri.

 • Groovymeisseli toi televisioon soulia ja klubitunnelmaa

  02.10.2017 Elävä arkisto

  Groovymeisseli-ohjelmaa tehtiin vuosina -96 ja -97

  Groovymeisseli-ohjelmaa tehtiin vuosina -96 ja -97

 • The KLF:n Bill Drummondin tuntematon Suomi-projekti

  03.03.2017 Musiikki

  Mystinen Kalevala-levymerkki julkaisi vain kuusi sinkkua.

  1990-luvun alun megamenestys The KLF oli Bill Drummondin bändi, joka tunnetaan musiikin ohella lukuisista tempauksistaan. Se muun muassa poltti miljoona puntaa ja ampui Brit Awards -gaalassa paukkupanoksia kohti yleisöä. Yksi Drummondin vähäisimmälle huomiolle jääneistä projekteista toteutettiin Suomessa vuosina 1996-1997.

 • Turun kaupunginteatteri rokkaa takaisin 1980-luvulle

  18.10.2016 Yle Uutiset

  Kasarimusikaali Rock of Ages esittelee 1980-luvun suurimmat rock- ja pophitit ensi kertaa Suomessa.

 • Veeti Kallio – ihan tavallinen, tatuoitu perheenisä Paimiosta

  07.07.2016 Yle Uutiset

  Otsikossa kaikki on totta. Paitsi että Veeti Kallio on myös kaikkien suomalaisten tuntema laulaja-näyttelijä. Ja nykyisin vielä tatuoijakin.

 • Soundcheck oli aikuisemman musadiggarin rajaton riemu

  13.02.2015 Elävä arkisto

  1993–94 kuvattu kahdeksanosainen musiikkiohjelmasarja.

  Helsingin Asematunnelin Jumo Jazzclubilla vuosina 1993–94 kuvattu kahdeksanosainen ohjelmasarja tarjoili musiikkia moneen makuun. Juontajapari Maria Lindell (myöhemmin Guzenina) ja Seppo Pietikäinen esittelivät kerran kuussa yleisölle musiikkimaailman ihmeellisyyksiä rokin, jazzin, etnon ja teknon vaikutuspiiristä, kotimaasta ja kaukomailta. Vain iskelmä oli julistettu ohjelmassa pannaan.

 • Autourheilugaala kokoaa kaikki suomalaiset mestarit – Yle mukana menossa

  30.12.2014 Yle Uutiset

  Autourheilun kotimaisen lajiliiton AKK-Motorsportin Mestareiden Ilta kokoaa Jyväskylän Paviljonkiin kotimaisen autourheilun kerman lauantaina. Gaalaan tulee 1300 vierasta ja illan aikana jaetaan peräti 300 palkintoa. Yle Keski-Suomi toteuttaa gaalasta reilun tunnin videolähetyksen Yle Areenaan.

 • J. Karjalainen kesän kotimaisena tähtenä Mustallakarilla

  13.03.2013 Yle Uutiset

  Mustakari in Memories tuo Kokkolaan kesäkuun lopulla kotimaisten kärkiartistien lisäksi Classic Uriah Heepin. Tiivistynyt tapahtuma keskittyy nyt kahteen iltaan ja lasten päivään. Mukana on molempina iltoina myös paikallisia bändejä.

 • Alpha Indigo ponnistaa Nurmeksesta maailmalle

  18.01.2013 Yle Uutiset

  Nurmes tiedetään valtakunnallisena joululaulukaupunkina, mutta pikkukaupungista löytyy myös yllättävää rock-osaamista. Bändin johtaja Teijo Tikkanen on soittanut useiden maan kärkirokkareiden kanssa, miehen soittoa löytyy muun muassa Hanoi Rocksin tai Jonna Tervomaan bändeistä. Nyt Teijo on koonnut ympärilleen kokonaan nurmeslaisen bändin, se kantaa nimeä Alpha Indigo.

 • Veeti Kallio nuorille muusikoille: Tärkeintä on olla rehellinen

  11.10.2012 Yle Uutiset

  Veeti Kallio kannustaa nuoria muusikoita kysymään neuvoa kokeneemmilta Facebookin kautta.

 • Me uskomme Saloon -kampanja taistelee positiivisuuden puolesta

  25.09.2012 Yle Uutiset

  Salo haluaa luoda kaupunkilaisiin uskoa vaikeuksien keskellä ja houkutella yrittäjiä seudulle. Kaupungin uudessa markkinointikampanjassa Salon puolesta puhuvat muun muassa Björn Wahlroos ja Esko Aho.

 • VR:n 150-vuotisjuhla huipentuu Helsingissä

  04.08.2012 Yle Uutiset

  Kesän aikana VR on järjestänyt ympäri Suomen juhlavuoden asematapahtumia, joissa on vieraillut yhteensä noin 10 000 ihmistä.

 • Turkulainen musiikki muuttuu rockmusikaali Kakolaksi

  17.08.2011 Yle Uutiset

  Linnateatteri ja Turun kaupunginteatteri tuottavat yhteisprojektina Kakolaan sijoittuvan rockmusikaalin. Näytelmän ensi-ilta on vuoden 2012 helmikuussa kaupunginteatterin päänäyttämöllä. Kaikki lavalla soiva musiikki liittyy jotenkin Turkuun. Pääosissa ovat Veeti Kallio ja Husky Rescue -yhtyeen entinen solisti Reeta Vestman.

 • Olli Hirvonen Pori Jazzin Vuoden taiteilija

  12.07.2011 Yle Uutiset

  Kitaristi Olli Hirvonen on valittu Pori Jazzin Vuoden taiteilijaksi. Hän johtaa omaa jazzkvartettiaan ja on soittanut mm. Uuden Musiikin Orkesterissa UMOssa. Hirvonen on soittanut myös Paula Koivuniemen, Veeti Kallion ja Sami Saaren yhtyeissä.

 • Satamassa tanssitaan Tuiskun tahdissa

  15.06.2011 Yle Uutiset

  Musiikkitapahtuma Sataman Yö alkaa tänään. Jyväskylän satama-alue täyttyy nelipäiväisen festivaalin aikana kotimaisesta musiikista.

 • Tangomarkkinoiden sävellyskisan kärki selvillä

  26.04.2011 Yle Uutiset

  Seinäjoen Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun 12 parasta uutta tangoa on valittu. Kilpailuun lähetettiin yhteensä 139 tangosävelmää.

 • Uusvanhat etunimet pitävät pintansa

  16.04.2011 Yle Uutiset

  Kuinka monta pientä Emmaa tai Eliasta tunnet? Heitä voi olla aika liuta, sillä kyseessä ovat viime vuonna syntyneiden lasten suosituimmat etunimet. Almanakan nimipäivälista uudistetaan maassamme viiden vuoden välein.

 • Ensiesiintymisiä Emma-gaalassa

  23.02.2011 Elävä arkisto

  Valikoima Emma-gaalan live-esityksiä vuosien varrelta.

  Emma-gaaloissa on palkintojen jaon lomassa kuultu myös paljon uutta ja kiinnostavaa musiikkia. Elävä arkisto tarjoaa valikoiman live-esityksiä vuosien varrelta.

Sivut