Hyppää pääsisältöön

Kim Floor

 • Metsolat – joulujakso telkkarissa, koko sarja Areenaan

  13.12.2017 Yle TV1

  Leppävaarassa Metsolan perhe valmistautuu joulun viettoon.

  Leppävaaran tilalla Metsolan perhe valmistautuu joulun viettoon. Saadaanko koko perhe koolle?

 • Sananen – Viimeinen play off-parta

  03.04.2013 Yle Uutiset

  Asiantuntijat luulivat play off-partojen jo kuolleen sukupuuttoon. Viimeinen pudotuspeliparta on kuitenkin löytynyt. Se löytyi Pekka Himaselta.

 • Sananen – Pudotuspeli näkyy parrasta

  28.03.2012 Yle Uutiset

  Jääkiekkokaukalossa näkee entistä harvemmin playoff-partoja. Voisiko syynä olla se, että Cosmopolitania lukevat tyttöystävät eivät hyväksy ruokotonta karvankeräämistä niinkin näkyvään osaan ihmisruumista. Toinen syy voi olla se, että monet kiekkoilijat ovat nykyään niin nuoria, että karva kasvaa parhaimmillaankin hentona untuvana joka froteepyyhkeellä vahingossa sutaistuna aiheuttaa epäesteettisiä avohakkuualueita. Vaan jossain on vielä villiä karvaa. Yhteiskunnassamme pudotuspelipartoja tulee vastaan kadulla. Ne kertovat omaa tarinaansa.

 • Metsoloiden viimeinen jakso

  22.07.2009 Elävä arkisto

  Juhannuksena on sovintojen ja tilinpäätösten aika.

  Metsoloiden viimeisessä jaksossa valmistaudutaan vuoden 1993 juhannuksen viettoon. On sovintojen ja tilinpäätösten aika.

 • Metsoloiden joulu

  18.12.2008 Elävä arkisto

  Kainuu on kauneimmillaan lumivaipan alla.

  Kainuu on kauneimmillaan lumivaipan alla, ja joulu kolkuttaa ovelle. Annikki ja Antti Metsola valmistautuvat vuoden tärkeimmän juhlan viettoon.

 • Äiti menee naimisiin

  30.05.2008 Elävä arkisto

  Maarian elämä äidin kanssa on välillä tikkuista, kun äiti on aina väsynyt ja rahasta on pulaa. Maaria kaipaisikin itselleen kovasti uutta isää.

 • Metsoloiden ensimmäinen jakso

  27.02.2008 Elävä arkisto

  Metsoloiden ensimmäisessä jaksossa eletään dramaattisia tunnelmia. Leppävaaran tila uhkaa jäädä valtatien alle, ja se ottaa Antin sydämen päälle.

 • Metsolat - esittely

  24.01.2008 Elävä arkisto

  Ohjelman trailerissa kerrottiin sarjan lähtökohdat.

  Suomalaisen suvun tarinan kertova Metsolat esitettiin Yleisradion TV2:ssa vuosina 1993 ja 1995. Ensimmäinen osa esitettiin 13. tammikuuta 1993.

 • Kevyen musiikin mestari Nacke Johansson on kuollut

  16.10.2007 Yle Uutiset

  Kevyen musiikin monitoimimies Paul "Nacke" Johansson on kuollut. Tuottajana, säveltäjänä, sovittajana ja sanoittajana tunnettu Johansson kuoli sunnuntaina Ahvenanmaan Finströmissä. Hänen lähipiirinsä mukaan muusikkomestari poistui joukostamme rauhallisesti.

 • Suomifolkin suloääni Päivi Paunu singahti iskelmäsuosikiksi

  20.06.2007 Elävä arkisto

  Oi niitä aikoja teki folklaulajasta koko kansan tähden,.

  Päivi Paunu teki läpimurtonsa vuonna 1966 muodikkaan folkmusiikin myötä. Käännöshitti Oi niitä aikoja teki "Suomen Joan Baezista" iskelmäsuosikin miltei yhdessä yössä, eikä hittikappale päästänyt irti edes silloin, kun Paunu oli jo jättänyt viihde-estradit taakseen.

 • Päivi Paunu ja Kim Floor: Muistathan

  05.02.2007 Elävä arkisto

  Suomen edustuskappale euroviisuissa 1972.

  Päivi Paunu ja Kim Floor valittiin Suomen edustajiksi euroviisuihin vuonna 1972. "Muistathan" sijoittui Edinburghissa sijalle 12.