Hyppää pääsisältöön

Gugi Kokljuschkin

 • Tuhat ja kolme Puoli seitsemää

  08.05.2017 Puoli seitsemän

  Puoli seitsemän juhlii tuhatta lähetystään

  Puoli seitsemän juhlii tällä viikolla tuhannetta suoraa lähetystään kera tubettaja Arttu Lindemanin, tanssii Sari Siikanderin kanssa, huutaa luuriin Haloo Helsinki ja antaa Gugi Kokljuschkinin pelastaa suomalainen musiikkielämä.

 • Entisten poikien rokkia ja pateettista hautajaisjazzia

  06.05.2017 Musiikki

  Viikon levyuutuuksia arvioimassa Gugi Kokljuschkin

  Viikon levyuutuuksia arvioimassa Gugi Kokljuschkin

 • Suomalaisen rockin 1980- ja 90-lukujen vallankäyttäjät

  21.05.2015 Elävä arkisto

  Suomirockin todellinen valta oli levy-ytiöillä ja mediassa

  Suomirockin ammattimaistuminen oli nopea prosessi ja se siirsi valtaa kansainväliseen tapaan levy-yhtiöihin ja mediaan. Keskeisiä hahmoja olivat suurten kansainvälisten musiikkijättien Suomen osastojen toimitusjohtajat Gugi Kokljuschkin ja Hobo Puhakka, nuoremmasta polvesta esiin nousi monia vahvoja hahmoja, mm. Gabi Hakanen. Myös median valta kasvoi, yksi tärkeimmistä henkilöistä oli Yleisradion useissa keskeisissä tehtävissä toiminut Jukka Haarma.

 • Kun maaseutu tyhjeni ja kaupungit täyttyivät nuorista

  14.12.2012 Elävä arkisto

  "Tyttö Ilomantsista Helsingin asemalla. Tukena matkalaukun kahva ja taskussa muutama seteli, takana suuri sisarusparvi, vanhempien varoitukset, muutama hehtaari viljeltyä maata, leikkipaikat ja kansakoulu. On pakko lähteä."

 • Emma-gaalojen kootut sattumukset

  23.02.2011 Elävä arkisto

  Vuoden 2007 Emma-gaalaan koottiin katsaus menneiden juhlien erikoisimmista puheenvuoroista ja välikohtauksista - mukana edustava joukko viihde-elämämme kermaa.

 • Estradilla Mikael Konttinen

  17.12.2008 Elävä arkisto

  Vuonna 2006 tv-katselijat ja levy-yhtiöt bongasivat Linnan juhlista solistina laulaneen Mikael Konttisen. Laulajalupauksen ensimmäiseksi omaksi hitiksi nousi euroviisukipale Milloin.

 • Topmost – aikansa pop-ykköset

  10.11.2008 Elävä arkisto

  Topmost oli bändi Merisairaiden kasvojen takana.

  Helsinkiläinen Topmost oli vuosina 1966-–1967 Suomen suosituimpia kitarabändejä. Sen käännöshittejä olivat mm. Näen mustaa vain ja Merisairaat kasvot.