Hyppää pääsisältöön

Jaana Saarinen

 • Taisto – muovista ja rakkaudesta, komediasarja lesken ja taloyhtiön elämän keväästä

  09.04.2019 Yle TV1

  Komediasarja Taistosta ja taloyhtiön muovinkierrätyksestä.

  Kahdeksanosainen komediasarja kertoo Taistosta ja taloyhtiön muovinkierrätyksestä.

 • Kuunnelmia livenä

  09.09.2016 Draama

  Radiokuunnelmat täyttävät 90 vuotta ja juhlivat livenä.

  Radiodraama juhlii 90-vuotistaivaltaan nuorten ohjaajien ja äänisuunnittelijoiden töillä.

 • Uuden opetussuunnitelman toteutumista syynätään suurennuslasilla

  13.08.2016 Yle Uutiset

  Uusi peruskoulun opetussuunnitelma on tarkan arvioinnin kohteena. Opetusalan arviointiasiantuntijoiden mukaan yleinen keskustelu tänä syksynä käyttöön otetun OPS:n muutoksista on ollut turhan kärjistettyä.

 • Kotikatsomo: Hopeanuolet

  04.06.2016 Yle TV1

  Hopeanuolet on kolmiosainen road-movie kahdesta naisesta.

  Hopeanuolet on kolmiosainen road-movie kahdesta naisesta, Ritvasta ja Marja-Leenasta.

 • Yle Hämeen satatonnarit: kemikaalit, muslimit kaupassa ja Ulla-hevonen

  01.01.2016 Yle Uutiset

  Ihmisen hormoonitasapainoa häiritsevät kemikaalit, kauppiaiden uudet haasteet muslimiasiakkaiden kanssa sekä suuri suomenhevonen Ulla. Nämä jutut keräsivät eniten lukijoita Yle Hämeen sivuille vuonna 2015. Myös AC/DC, Lidl ja onnettomuudet kiinnostivat.

 • Kolmen suomenhevosen kokoinen Ulla on reilusti yli 1 000 kiloa jäätävää kilttiyttä ja kuuliaisuutta

  31.01.2015 Yle Uutiset

  Kuusivuotias Ulla tuli Suomeen Ranskasta. Jotkut epäilivät, että tamma ei kestä Suomen talvea, mutta mitä vielä. Ulla kestää ja viihtyy. Montaa samanlaista hevosta ei Suomen raitilla kävele vastaan. Ulla on XXXL, ja se syö kuin hevonen.

 • Sanattomat viestit voivat olla poliitikolle näkymätön vihollinen

  08.10.2014 Yle Uutiset

  Sanattomalla eli nonverbaalisella viestinnällä on keskustelutilanteissa ja etenkin televisiossa suuri merkitys. Ilmeiden, eleiden ja liikkeiden tasolla on monipuolinen viestinnällinen ulottuvuus, jonka tulkintaa voi harjoitella. Poliitikko voi paljastaa sanattomalla esiintymisellään paljon.

 • Harrastajateatterikesä palkitsi Päällystakin ja Viettelyksen vaunun

  25.08.2014 Yle Uutiset

  Kokkolan Ykspihlajan Työväen Näyttämön Päällystakki palkittiin viikonloppuna parhaana teoksena Seinäjoen Harrastajateatterikesässä. Lisäksi pääosan esittäjä Leo Käkelä sai suorituksestaan kunniamaininnan. Toiseksi suurimman palkintosumman kuittasi puolestaan Järvenpään teatterin Viettelyksen vaunu.

 • Lastenohjelmien tekijöiden muistoja Niksulasta Galaxiin

  17.04.2014 Elävä arkisto

  Tv:n lastenohjelmat 50 vuotta vuonna 2014

  Miten kuva lapsesta on mediassa muuttunut 50 vuodessa? Television lastenohjelmien juhlavuonna 2014 tekijät muistelevat ohjelmia oman aikakautensa lapsina. Niksulasta Galaxiin -dokumenttia varten tehdyissä haastatteluissa ovat muistelemassa mm. Tenavatuokion Arja-täti Arja Virtanen, Noppa-ohjelman juontaja Heikki Takkinen, Ransuna tunnettu lastenohjelmien päällikkö Pertti Nättilä ja Katti Matikaisena hauskuuttava Silja Sillanpää.

 • Seinäjoen Harrastajateatterikesä täyttää 40 vuotta

  24.08.2013 Yle Uutiset

  Seinäjoen Harrastajateatterikesä kerää juhlavuotenaan Suomen parhaita teatterin harrastajia viikonloppuna Seinäjoelle. Tarjolla on esityksiä yhdeksältä harrastajaryhmältä.

 • Estradin esitys Kansallisteatterin lavalle

  23.05.2013 Yle Uutiset

  Valtakunnalliseen Teatris -tapahtumaan Etelä-Karjalaa edustamaan valittu Taidekoulu Estradi tuo lavalle Heidi Parkkisen ohjaaman Rikki ja Rakastettu -näytelmän.

 • Jaana Saarinen ja Puntti Valtonen mököttävät avioparina

  18.02.2013 Yle Uutiset

  Suosikkinäyttelijät Saarinen ja Valtonen esittävät Aleksanterinteatterissa neljännesvuosisadan yhdessä elänyttä avioparia. Yhteiset puheenaiheet ovat välillä vähissä, mikä lienee tuttu ilmiö monessa olohuoneessa.

 • Nuori Kulttuuri haastaa kertomaan omia tarinoita

  24.01.2013 Yle Uutiset

  Tampereella järjestetään maaliskuussa Nuori Kulttuuri -aluetapahtuma, jonka teemana on teatteri. DJ Preal neuvoo nuoria taiteentekijöitä luottamaan itseensä ja omaan juttuunsa.

 • Rakastajilta uutta toimintaa Puuvillaan?

  10.12.2012 Yle Uutiset

  21 vuotta Porissa toiminut Rakastajat-teatteri aikoo laajentaa toimintaansa. Erityisesti Puuvillan Kehräämön merkitys kasvaa koko ajan. Esityksiä on kevätkaudella yli 40, joista suurin osa vierailunäytöksiä.

 • Kaveri ja mä – tv-visailu täynnä pantomiimia, nuijia ja näyttelijöitä

  07.12.2012 Elävä arkisto

  ”Kaveri ja mä” oli vuonna 1989 esitetty hyväntuulinen tv-visailu, jossa tunnetut näyttelijät kisasivat toisiaan vastaan hyvien ystäviensä kanssa – ystävä ei tosin saanut olla näyttelijä. Kavereiden kesken testattiin muun muassa, kuinka hyvin toinen tunnetaankaan, miten hyvin aineiden koostumukset ovat hallussa ja kuinka näyttelijät osaavat ilmaista itseään pantomiimissa.

 • Urheilijan aito puhe koskettaa

  10.08.2012 Yle Uutiset

  Näyttelijä, esiintymisvalmentaja Jaana Saarinen opastaa paljon julkisuudessa olevia olemaan omana itsenään. Aito, rehellinen puhe urheilusuorituksen jälkeen riittää.

 • YLE Kymenlaakson Nenäpäivän lipastuotto reilu 2000 euroa

  04.11.2011 Yle Uutiset

  YLE Kymenlaakso kiittää lämpimästi kaikkia keräykseen osallistuneita!

 • Kokkola-trilogia päätökseen

  26.10.2010 Yle Uutiset

  Leea Klemolan ja Klaus Klemolan kirjoittama New Karleby -näytelmä päättää kaksikon arktisen trilogian. Kolmen näytelman sarjan avannut Kokkola palkittiin vuoden näytelmänä 2005. New Karlebyn kantaesitys on Tampereen Teatterissa helmikuussa.

 • Juurikasvua

  10.06.2010 Elävä arkisto

  Helsinkiläinen pariskunta Mika ja Ricu päättävät muuttaa pienelle paikkakunnalle Pohjanmaalle. Siellä koetukselle joutuvat kuitenkin niin muuttajat kuin kyläläisetkin.

 • Ulla-Maija Järnstedt Votkaturisteihin

  28.09.2009 Yle Uutiset

  Teatteri Imatran näyttelijä paikkaa Lappeenrannan kesäteatterissa ensi kesänä jatkavassa näytelmässä Jaana Saarisen. Elsa Mokkolan roolissa nähty Saarinen joutuu luopumaan näytelmän miehityksestä muiden sitoumustensa takia.

Sivut