Hyppää pääsisältöön

Sami Kuoppamäki

 • Vahvat naistekstittäjät avainlauseineen hersyttivät pisteitä Levylautakunnalta

  10.11.2018 Yle Radio Suomi

  Virpi Eroma ja Sami Kuoppamäki vieraina Levylautakunnassa

  Lautakunnassa sekä herkistyttiin että hymyiltiin, kun kotimaiset lauluntekijät keräsivät huippupisteitä. Virpi Eroma ja Sami Kuoppamäki nostivat uuden tulokkaan niukasti Maija Vilkkumaan kyyneleitäkin silmiin nostaneen uutuuden edelle.

 • Kymmenen timanttista keikkaa, kymmenen artistia

  22.10.2018 Yle Teema

  Kotimaiset huiput ainutlaatuisilla keikoilla G Livelabissa.

  Kotimaiset huiput ainutlaatuisilla keikoilla G Livelabissa.

 • Save Syria -tukikonsertti

  21.10.2016 Musiikki

  Katso tukikonsertti!

  Yle välitti Save Syria -tukikonsertin suorana. Esiintyjinä mm. Maija Vilkkumaa, Tuure Kilpeläinen, Vuokko Hovatta ja Scandinavian Music Group. Konsertin juonsi Rakel Liekki. Katso konserttitallenne!

 • Viidakkorumpu lyö vauhtia Kumulle – Amerikkaa myöten halutaan suomalaisia rumpuja

  28.02.2015 Yle Uutiset

  Viidakkorumpu on paras markkinoija hämäläisille rummuille. Jos kotimaisesta koivusta valmistettu rumpu kelpaa Toto-rumpalille, mikseivät muutkin rumpalit haluaisi niitä.

 • Kingston Wallin tuotanto julkaistaan vinyylinä

  15.10.2014 Yle Uutiset

  Kingston Wallin klassiset kolme albumia julkaistiin vuosina 1992–1994, mutta aikakaudelle ominaisesti vain CD-formaatissa.

 • Sovitetut toiveet: joululauluja toisin kuin tavallisesti

  04.12.2013 Elävä arkisto

  Musiikkiohjelman vuoden 2010 joulujakso.

  Sovitetut toiveet -ohjelman vuoden 2010 joulujaksossa perinteisten joululaulujen variaatiot venyivät punkista saksalaiseen schlageriin. Moni soittaja toivoi inhoamiaan joululauluja joko muokattavaksi mahdollisimman kuunneltaviksi tai entistä kamalammiksi versioiksi. Artikkeliin on koottu kaikki ohjelmassa kuullut kappaleet omiksi klipeikseen. Liki kahden tunnin ohjelma on kuunneltavissa myös kokonaisuudessaan juontoineen ja yleisötoiveineen.

 • Torsten Borg Universalin talliin

  25.06.2012 Yle Uutiset

  Idols-kisassa kolmanneksi tullut kokkolalainen Torsten Borg on tehnyt levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Levyllä on konkarisäveltäjien teosten lisäksi Torstenin oma sävellys "There´s something" sekä kolme duettoa Diandra Floresin kanssa.

 • Kymenlaakson luomuviljelijät liittoutuivat

  06.06.2011 Yle Uutiset

  Kymenlaaksolaiset luomuviljelijät ovat perustaneet yhteisen markkinointiringin. Rinki on vasta muutaman kuukauden ikäinen, mutta siihen kuuluu jo nelisenkymmentä tilaa. Yhteistyöllä myyntieristä saadaan koottua suurempia ja tuotteesta parempi hinta.

 • Luomuvilja vauhdilla liikkeelle Kymenlaaksosta

  27.05.2011 Yle Uutiset

  Yhteismarkkinointi avasi luomuviljamarkkinoiden pullonkaulan.

 • Kosminen Kingston Wall

  15.10.2010 Elävä arkisto

  Kooste yhtyeen kappaleista ja haastatteluista.

  Kingston Wall herätti progressiivisen ja psykedeelisen rockin uudelleen eloon 1990-luvulla. Pete Walli ei pelännyt Jimi Hendrixin perillisen leimaa.

 • Vaaratilanteet siivittivät rumpukisan voittoon

  06.09.2010 Yle Uutiset

  Valtakunnallisen rumpusoolokilpailun tuomaristo vakuuttui 15-vuotiaan Teppo Tirkkosen tarjoamasta musiikillisesta kaaresta ja dynamiikasta. Youtube-videoilla käydyn rumpukilpailun tulokset julkistettiin sunnuntaina.

 • Sami Kuoppamäki valittiin Suomen parhaaksi rumpaliksi

  23.08.2010 Yle Uutiset

  Sami Kuoppamäki on valittu Suomen parhaaksi rumpaliksi YleX:n äänestyksessä. Muusikko on soittanut useissa kokoonpanoissa kuten Kingston Wall, Von Hertzen Brothers ja Samuli Putro.

 • Rumpujen soitossa pitää olla meininkiä

  13.04.2010 Yle Uutiset

  Lahden neljäs lyömäsoitin- ja rumpufestivaali nostaa tällä viikolla rumpujen soittajan kunniapaikalle bändissä. Festivaalin klinikoilla ja klubi-illoissa monipuoliset suomalaiset rumpalit opettavat ja näyttävät, miten rumpua lyödään. Viikko huipentuu alan maahantuojien ja jälleenmyyjien messuihin lauantaina.

 • Riistapelloista apua ylituotantoon

  11.09.2009 Yle Uutiset

  Viljan kasvattaminen eläinten syötäväksi riistapelloilla on kannattavaa alhaisen viljanhinnan kaudella. Maatalousneuvojat suosittelevat riistapeltojen perustamista etenkin tavanomaisen viljelyn tiloille.

 • Puinnit kiihkeimmillään Kymenlaaksossa

  11.09.2009 Yle Uutiset

  Lämmin jakso on pannut vauhtia puinteihin, ja Kymenlaakson pelloilla tehdään nyt töitä niin paljon kuin päivän sää sallii. Viljelijät kuitenkin ihmettelevät, kuka ostaisi sadon.

 • Satulinna teki Jari Sillanpäästä Suomen iskelmäkuninkaan

  01.09.2008 Elävä arkisto

  Jari Sillanpää valittiin Tangokuninkaaksi kesällä 1995. Samana vuonna ilmestyneestä esikoisalbumista tuli Suomen levyhistorian myydyin. Sillanpään suunnaton suosio herätti liikkeelle myös Ylen A-studion.