Hyppää pääsisältöön

Irma Junnilainen

 • Pilkkuja ja pikkuhousuja – Matti Ijäksen karu komedia

  25.11.2017 Yle TV1

  Matti Ijäksen karu komedia kertoo kiertävistä runoilijoista.

  Matti Ijäksen karu komedia kertoo kiertävistä runoilijoista ja luomisen tuskasta. Päärooleissa Paavo Pentikäinen ja Liisa Mustonen.

 • Iskelmien räytyvä murhe ilahdutti irvileukoja

  01.04.2013 Elävä arkisto

  Suomalainen iskelmäyleisö rakastaa synkkiä lauluja, mutta melankolisten mollikappaleiden äärimmäinen alakulo on inspiroinut myös pilkkakirveitä. Mieltymys murheellisiin lauluihin on suomalaisilla kuitenkin niin verissä, että niiden parodiatkin on otettu tosissaan.

 • Iskelmä-Suomi on murheellisten laulujen maa

  28.03.2013 Elävä arkisto

  Kotimainen iskelmä ammentaa voimansa melankoliasta.

  Kotimainen iskelmä ammentaa voimansa melankoliasta, sillä suru tekee suomalaisen kuulijan onnellisimmaksi. Itäistä perua oleva syvä, mollimelodioihin puettu kaihomieli on sitkein iskelmän vuosikymmeniä yhdistävä punainen lanka.

 • Elämän valttikortit

  25.02.2011 Elävä arkisto

  Elämän valttikortit on suomalaisten itsesääli-iskelmien äiti. Se tehtiin parodiaksi, mutta laulusta tuli menestys ja sen esittäjä nousi lavojen suosikiksi.

 • Eläinten päivä

  14.09.2009 Elävä arkisto

  Yhden päivän ajalle keskittyvät tapahtumat lähtevät enteellisesti vyörymään, kun yläasteen viimeisellä luokalla oleva Pave ja hänen adjutanttinsa Tumppi ja Löde rahastavat pienempiään koulumatkalla.

 • Ellin raskaudesta kuohuu koko kylä

  16.03.2009 Elävä arkisto

  Kuitusen Elli on räväkkä nainen

  Kuitusen Elli on elämänmyönteinen ja räväkkä leskinainen. Kun yli viisikymppinen Elli tulee yllättäen raskaaksi, joutuu koko kylä kuohunnan valtaan.

 • Suomen hovi: Luottokorttihäirikkö

  19.11.2008 Elävä arkisto

  Suomen hovi -ohjelmassa varoitettiin luottokorteista

  Pienituloisen kannattaa varoa viettämästä elämää, joka ei vastaa hänen sosiaalista asemaansa, varoittaa Suomen hovi -ohjelman sketsi. Suomen hovi oli TV1-kanavalla vuonna 1989 lähetetty ajankohtainen viihdeohjelma.