Hyppää pääsisältöön

Teuvo Pakkala

 • Oulussa poliisi purki eristykset - alueella voi liikkua normaalisti

  23.03.2018 Yle Uutiset

  Oulun poliisi etsii nuorehkoa reppuselkäistä miestä. Miestä, joka väitti kantavansa asetta, ei ole tavoitettu. Poliisin mittava operaatio mahdollisen asemiehen löytämiseksi alkoi perjantaina puolen päivän aikaan.

 • 120 koululaista oli jumissa poliisioperaation takia

  23.03.2018 Yle Uutiset - lyhyet

  Teuvo Pakkalan alakoulussa oli perjantai-iltapäivään saakka noin 140 henkilöä. Poliisi etsii epäiltyä asemiestä Raksilan alueella.

 • Police search for allegedly armed man in Oulu

  23.03.2018 Yle News

  Police in Oulu launched an operation Friday afternoon to find a man reportedly carrying a firearm near schools in the city's Raksila area.

 • Oulussa iso poliisioperaatio ammattikorkeakoulussa – liikkumista alueella pyydetään välttämään

  23.03.2018 Yle Uutiset - lyhyet

  Oulun Teuvo Pakkalankadulla olevissa Oulun ammattikorkeakoulun tiloissa on parhaillaan käynnissä mittava poliisioperaatio.

 • Lapsen kurittaminen ei kannata, sen tiesi jo Teuvo Pakkala

  08.10.2017 Kirjojen Suomi

  Lapsen kurittaminen ei kannata, sen tiesi jo Teuvo Pakkala

  Koivuniemen herra on jo Suomessa pantu eläkkeelle, mutta lapsia kasvatetaan edelleen kurittamalla. Ei kannattaisi. Sen osoittavat nykytutkimus ja Teuvo Pakkalan lapsinovellit, jotka hän kirjoitti 1800-luvun lopussa.

 • Kanavateatterille kelpaisi Jakokosken lisäksi Kontiorantakin – kyläyhdistysten tulot putoaisivat

  17.06.2015 Yle Uutiset

  Kontiolahden Kanavateatteri harjoittelee Jakokosken museokanavalla Teuvo Pakkalan Tukkijoella-näytelmää. Teatteriyhdistystä vetää Timo Parkkonen, joka myös esiintyy itse näytelmässä. Tukkijoella ohjaa Kai Paavilainen.

 • Kytemään jäänyt parvekepalo poltti puolet talon julkisivusta

  26.02.2012 Yle Uutiset

  Helsingin Haagassa Teuvo Pakkalan tiellä syttyi sunnuntaina aamuyöllä erikoinen tulipalo, jonka seurauksena puolet asuinkerrostalon julkisivusta paloi. Asukkaat jouduttiin evakuoimaan, mutta henkilövahinkoja ei sattunut.

 • Nuorten työpaja tuo meripoikia näyttämölle

  20.10.2011 Yle Uutiset

  Oulun taide- ja mediapaja Wankkurin nuoret työpajalaiset ovat saaneet valmiiksi lopputyönsä Teuvo Pakkalan näytelmän Meripoikia. Wankkurin, Nukketeatteri Akseli Klonkin ja Teatteri Airopikin yhteistyöprojekti saa ensiesityksensä Oulussa Kulttuuritalo Valveella tänään torstaina.

 • Tutti Juttu tuo musiikkiluokat estradille

  11.05.2011 Yle Uutiset

  Oulun koulujen kuudensien musikkiluokkien ja Oulun Sinfonian perinteinen Tutti Juttu-konsertti järjestetään tänään keskiviikkona Oulun Madetojan salissa. Musiikin erikoisluokat Herukasta, Teuvo Pakkalasta ja Myllyojalta ovat koolla konsertin merkeissä jo 19. kertaa.

 • Musiikkiluokkien konsertissa raikui kevät

  21.04.2010 Yle Uutiset

  Oulun alakoulujen musiikkiluokkien kevätkonsertti kajahti tänään tuomiokirkossa. Myllyojan, Tuiran, Rajakylän, Herukan ja Teuvo Pakkalan koulujen musiikkiluokat esittivät keväisiä lauluja kuoro- ja orkesterisovituksina. Opettajia huolettaa musiikin erikoisluokkien tulevaisuus.

 • Oulun kouluissa kuohuu jälleen

  07.04.2010 Yle Uutiset

  Parinsadan tuhannen euron matkarahasäästöistä on syntymässä uusi koulukiista Oulussa. Opettajat ja erikoisluokkien lasten vanhemmat ihmettelevät opetustoimen kiirettä, jolla luokkien toimintaa ehdotetaan jopa lakkautettavaksi.

 • Koulut torjuvat influenssaa käsihygienialla

  11.08.2009 Yle Uutiset

  Pohjois-Suomen kouluissa varaudutaan sikainfluenssaepidemiaan huolellisesti. Koululaisille annetaan ohjeet influenssan leviämisen estämiseksi heti koulutyön alkajaisiksi.

 • Kymmenellä pennillä siirappia

  09.06.2008 Elävä arkisto

  Vappu on unohtelevainen pikkutyttö. Saattaakseen tyttärensä kuuliaisemmaksi antaa äiti hänelle kasvatusmielessä pienen tehtävän.

 • Varhaiset työväenteatterit sivistivät kansaa

  11.05.2007 Yle Uutiset

  Suomalaiset työväenteatterit olivat teatteripoliittinen menestystarina, arvioi lauantaina väittelevä Mikko-Olavi Seppälä väitöskirjassaan. Hän on tutkinut työväenteatterin roolia Suomessa ennen vuotta 1922.