Hyppää pääsisältöön

Jussi Tuominen

 • Näyttelijä Ilmari Saarelainen on näytellyt itkun partaalla, kaktus kurkussa sekä tutinanaurun vallassa

  07.09.2019 Elämä

  Näyttelijä Ilmari Saarelaisella on nälkä näyttelemiseen.

  Tampereen Työväen Teatteri on ollut näyttelijä Ilmari Saarelaiselle toinen koti ja työ on ollut hänen toinen minänsä. Nälkä näyttelemiseen jatkuu, vaikka näyttelijän työtä on mittarissa jo 50 vuotta. Sanataituri ja tilannetajun mestari rakastaa nauraa krikottamista sekä vakavien roolien näyttelemistä.

 • Tankki täyteen – menestyskomedia, jossa ei viljelty vitsejä

  11.04.2017 Elävä arkisto

  Koko sarja pysyvästi katsottavana Elävässä arkistossa.

  Vuonna 1978 aloittanut Tankki täyteen oli suomalaisen tilannekomedian pioneeri. Se nousi katsojien kestosuosikiksi, vaikka TV2:n ohjelmapäällikkö ihmettelikin, missä huumorisarjan vitsit viipyvät. Sarjan jaksot ovat pysyvästi katsottavina Elävässä arkistossa ja Areenassa. Tämä kooste tarjoaa niiden lisäksi myös tausta-aineistoa tv-klassikon tekemisestä.

 • Janne Kataja on Korpelan kujanjuoksu-sarjan koheltava sankari

  09.06.2016 Draama

  Korpelan kujanjuoksu-sarjan näyttelijä Janne Kataja

  Alkukesä on kukkeimmillaan, kun Janne Kataja saapuu Tampereelle. Kahvi maistuu ja juttu kulkee, mieli on korkealla sillä kohta alkaa Korpelan kujanjuoksu-sarjan ensikatselu. Heikki Luoman ja Jukka Mäkisen maaseutudraaman ensimmäinen kausi kuvattiin viime vuonna ja se esitetään TV1 Kotikatsomossa sunnuntaisin 4.9.2016 alkaen. Sarjan päärooleissa nähdään Jannen lisäksi Esa Latva-Äijö ja Karoliina Vanne. Toisen kauden kuvaukset alkavat elokuussa.

 • Pythonin hännällä

  07.09.2010 Elävä arkisto

  Suomalaiset komediaihmiset kertovat Monty Pythonista.

  "Monty Pythonin lentävä sirkus" kuuluu sketsikomedian klassikkoihin. Suomalaiset komedian ammattilaiset kertovat Olli Kangassalon dokumentissa suhteestaan pythonismiin.