Hyppää pääsisältöön

Harri Virtanen

 • Musta joutsen ja suuri tuntematon

  27.10.2017 Draama

  Kolme scifidraamaa lähitulevaisuudesta.

  Kolme scifidraamaa lähitulevaisuudesta.

 • Jopa miljoonan lisälasku – Carunan hintaveivaus yllätti kunnatkin

  09.02.2016 Yle Uutiset

  Sähköverkkoyhtiö Carunan korotukset pöyristyttävät kunnissa, jotka ovat tottuneet vakaana pysyviin siirtomaksuihin. Kovat korotukset pakottavat kuntia miettimään energiatehokkuutta.

 • Meri-Lapin pyörätieverkosto on kattava, mutta kirjavassa kunnossa

  22.05.2015 Yle Uutiset

  Osa Meri-Lapin pyöräteistä on talven jäljiltä niin kelvottomassa kunnossa, että harrastajat välttävät niillä ajamista. Kiitosta aktiivipyöräilijät antavat kuitenkin siitä, että tänä vuonna tiet on putsattu suhteellisen hyvissä ajoin.

 • Kemin uusi paloasema vihittiin käyttöön

  12.09.2014 Yle Uutiset

  Kemin uusi paloasema vihittiin käyttöön perjantaina. Asema valmistui vajaa vuosi sitten ja pihatyöt saatiin valmiiksi heinäkuussa.

 • Älykkäät komposiittikaasupullot alan suurin uudistus sataan vuoteen

  13.06.2014 Yle Uutiset

  Aga suunnittelee Riihimäen tehtaan uusimista, jotta teollisuuden, sairaaloiden ja muiden suurasiakkaiden käyttöön voidaan tarjota kaasuja uusissa suurpulloissa. Yksittäinen kuluttaja on voinut grillata pienen komposiittikaasupullon avulla jo jonkin aikaa, mutta nyt sama teknologia tekee tuloaan myös suurasiakkaille.

 • Paloaseman uusi avara tulevaisuus

  13.12.2013 Yle Uutiset

  Kemin uusi palolaitos on muuttourakkansa päätösvaiheessa. Marraskuussa käyttöön otetun rakennuksen tilavuus yllätti muun muassa asemamestari Harri Virtasen positiivisesti.

 • Kymenlaaksolainen huumori on ronskia ja mustaa

  02.05.2013 Yle Uutiset

  Onko heimohuumoria olemassa? Mitä on kymenlaaksolainen huumori? Kouvolassa Inkeroisissa kasvaneen dramaturgin ja psykoanalyytikon Harri Virtasen mielestä kymenlaaksolainen huumori on mustaa.

 • Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Kemissä

  26.10.2012 Yle Uutiset

  Kaksikerroksinen omakotitalo tuhoutui päivällä tulipalossa Kemin Kittilänjärvellä. Tulipalo tuhosi kokonaan uudehkon omakotitalon yläkerran.

 • WSOY nappasi Gummeruksen kustannusjohtajan

  14.12.2011 Yle Uutiset

  Henrikki Timgren on nimitetty WSOY:n suomennetun kaunokirjallisuuden kustannuspäälliköksi. Timgren on Gummeruksen kustannusjohtaja, joka on johtanut aiemmin Gummeruksen suomennetun kaunokirjallisuuden osastoa.

 • WSOY jakaa kaunokirjallisuuden kustannusvastuun kahtia

  01.11.2011 Yle Uutiset

  Kirjakustantaja WSOY:n kaunokirjallisuus on vastaisuudessa kahden kustannuspäällikön vastuulla. Tähän asti kaunokirjallisuuden ainoana kustantajana toiminut Harri Virtanen on jättänyt tänään tehtävänsä WSOY:ssä.

 • Ylen Harri Virtanen WSOY:n kustantajaksi

  22.11.2010 Yle Uutiset

  Yle TV1:n ohjelmapäällikkö Harri Virtanen siirtyy WSOY:lle kotimaisen ja käännetyn kaunokirjallisuuden kustantajaksi. WSOY:n organisaatio muuttuu nimityksen myötä: Harri Haanpää jää WSOY:lle suoraan toimitusjohtajan alaisuuteen, Kiti Kattelus jatkaa Virtasen alaisuudessa.

 • Tehdaspaikkakunnan lapsi selvisi vaikeuksista mustalla huumorilla

  14.10.2010 Yle Uutiset

  Kymenlaaksolaiset Virtaset esiintyvät pian omassa näytelmässään Kouvolan Teatterissa. Inkeroisissa lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt käsikirjoittaja Harri Virtanen kertoo näytelmässä omakohtaisen tarinan elämästään tehdaspaikkakunnalla.

 • Voimala: Miksi Suomessa kiroillaan paljon?

  20.08.2010 Elävä arkisto

  Suomen kielestä löytyy tuhansia kirosanavariaatioita ja kiroilu on monilla osa jokapäiväistä puhetta. Kirosanoja pidetään usein säädyttöminä, mutta niillä on myös suurta ilmaisuvoimaa. Miksi tyly kieli on niin toimivaa ja mitä se kertoo suomalaisten mielenmaisemasta?

 • YLE etsii uusia käsikirjoittajakykyjä yleisökilpailulla

  01.02.2010 Yle Uutiset

  Yleisradio järjestää keväällä tv-draaman käsikirjoituskurssin, jolle voivat hakea kaikki halukkaat. Kurssille valitaan noin 10 osallistujaa ennakkotehtävien perusteella. Parin kuukauden kurssin aikana luodaan käsikirjoitus 45-minuuttiseen tv-draamaan.

 • Tuomiokirkon risti saa uuden kultauksen

  30.10.2009 Yle Uutiset

  Piirun tarkkaa työtä tehdään kymmenien metrien korkeudessa syyssäiden armoilla.

 • Uutishuone-draaman ideasta kiistaa

  28.01.2009 Yle Uutiset

  YLEn entinen uutistoimittaja Olli Kiiskinen syyttää YLE TV1:n Kotikatsomon kausisarja Uutishuoneen tekijöitä ideavarkaudesta. YLE TV1:n ohjelmapäällikkö muistuttaa kuitenkin, ettei tekijänoikeutta historiallisiin tapahtumiin synny, vaikka niistä kirjoittaisikin.

 • Lastendraama Seikkailu Olavinlinnassa oli näyttelijäperheiden hilpeä taidonnäyte

  16.01.2009 Elävä arkisto

  TV-elokuvassa seikkaillaan kesäisissä maisemissa

  Pertti Nättilän kirjoittama ja Vili Auvisen ohjaama Seikkailu Olavinlinnassa on erinomainen esimerkki siitä, miten saada notkeasti aikaiseksi hyväntuulinen, toimiva ja laadukas lastenseikkailu. Rooleissa nähdään viisi Majanlahtea, viisi Roinetta, kolme Pasasta ja kaksi Auvista.

 • Manne-tv:tä vaaditaan hyllylle - YLE ei suostu

  12.06.2007 Yle Uutiset

  Suomen Romanifoorumi pyytää YLEä lopettamaan Manne-tv-televisiosarjan, kertoo YLEn ohjelmapäällikkö Harri Virtanen.

 • Yle fiktiopäällikkö 27.9.

  27.09.2006 Yle Uutiset