Hyppää pääsisältöön

Kauko Röyhkä & Narttu

 • Muusikko ja kirjailija Kauko Röyhkä: Nuoren pojan taivas on sininen ja korkea

  24.07.2019 Yle Radio Suomi

  Herääminen luontoon, musiikkiin, seksiin.

  Kauko Röyhkän Narttu-yhtyeen ensimmäisestä keikasta on kulunut 40 vuotta. Kutsuvieras-ohjelmassaan Kauko Röyhkä palaa nuoruuteensa ja vie kuulijat musiikilliseen heräämiseensä ja nuoruutensa seikkailuihin Pellossa.

 • Provinssirockista Provinssiin – huippuhetkiä Eppujen vuodesta kahdeksanviis, Himin kuuskuuskutosten kautta Ultra Bra -karaokeen

  29.06.2017 Elävä arkisto

  Haastatteluita, biiseja ja kokonaisia keikkataltioita

  Vuonna 1979 aloittanut Seinäjoen Provinssirock oli pitkään koko Suomen festarikesän avaaja kesäkuun alussa. Syvemmälle suveen siirryttyäänkin Provinssi on jatkanut livemusan huippukattauksilla. Musiikkikenttä on laajentunut ja Provinssirockin nimi tiivistynyt Provinssiksi. Tähän artikkeliin on koottu uutisjuttuja, artistihaastatteluita, biisejä ja kokonaisia keikkataltioita Provinssin vuosilta kesästä 1985 alkaen.

 • 9.6. Teeman Elävä arkisto: Kasarirock

  21.06.2014 Yle Teema

  Siekkarit, Röyhkä, Liisa Tavi ja Maksamme velkaa -video.

  1980-luvun hyväntekeväisyyskonserttien vanavedessä suomalaisetkin popparit halusivat maksaa velkansa pois Etiopian nälänhädän uhreille. Muutenkin vuosikymmenen popissa suosittiin vakavampia sävyjä ja mielipiteitä, kuten Kauko Röyhkä, Sielun veljet ja Liisa Tavi osoittavat. Arkistovieraana ajan hengestä kertoo Ismo Alanko.

 • 14.6. Teeman Elävä arkisto: Hittimittaripäivä

  21.06.2014 Yle Teema

  Kokopitkä kohmelosunnuntai kasarihittien paukkeessa!

  80s is back with revenge! Kokopitkä kohmelosunnuntai kasarihittien paukkeessa! Viisi tuntia unohtumattomia epäuskon hetkiä. Eikä tässä vielä kaikki: mukana myös alueraadit ajanmukaisissa vaatteissaan!

 • Suomalaisia rock-klassikkoja Ku-Ma

  01.09.2010 Elävä arkisto

  Ylen Rock-Suomi metsästi Suomen olennaisinta rock-levytystä.

  Ylen Rock-Suomi metsästi syksyllä 2010 olennaisinta kotimaista rock-levytystä. Elävä arkisto kokosi ehdokasbiisejä katsottaviksi ja kuunneltaviksi.