Hyppää pääsisältöön

onni

 • Dokumenttiprojekti: Äidin toive

  03.05.2017 Yle TV1
  Dokumenttielokuvassa kymmenen naista eri puolilta maailmaa puhuu äitiydestä ja äitisuhteesta.
 • SuomiLOVE – 100 tarinaa, 100 laulua

  14.11.2016 Yle TV1
  SuomiLOVEn tunnelmaa luotsaavat eteenpäin juontajat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.
 • Huutoa, mykkäkoulua, nalkutusta? Testaa, osaatko puhua puolisosi kanssa!

  24.10.2016 Marja Hintikka Live
  Tuntuuko siltä, että armaan puolison kanssa tulee jutusteltua lähinnä lasten asioista? Vai onko tilanne kenties se, että keskustelu on pelkkää riitaa ja naputusta? Vai onko teillä tapana kiittää toista pienistäkin jutuista - ja pyytää anteeksi hyvin herkästi? MHL:n Puhekoulun testillä selvität, missä teidän parisuhteenne puhetaidoissa mennään!
 • Äitinsä hylkäämä selviytyjä

  09.09.2016 SuomiLOVE
  Miten selvitä elämästä, vaikka alkumetreillä oma äiti hylkää? Vastauksen antaa tässä SuomiLOVE-tarinassa Pentti Hotti.
 • Viisi vinkkiä tyytyväiseen arkeen vanhemmille

  28.10.2015 Marja Hintikka Live
  Lapsen paha mieli ja oma huono omatunto ovat hankala yhdistelmä kenelle tahansa vanhemmalle. Millaisilla kotikonsteilla vanhempien (ja lasten) arki paranee? Väestöliitto antaa vinkit!
 • Bingon SM-kisat miteltiin arvokkaissa puitteissa

  09.10.2015 Elävä arkisto
  Suomen bingopelaajien kerma kokoontui vuonna 1989 Helsinkiin kilpailemaan huutolajin paremmuudesta. Dopingtestit suoritettiin jo kisapaikkana toimineen Finlandia-talon ulko-ovella.
 • Tuhkimotarinoiden Nawel voitti talon!

  29.09.2015 Elämä
  Olin jo sulkemassa puhelinta, kun hätääntynyt ääni pyysi odottamaan ja vakuutteli, että olet tosiaankin voittanut talon.
 • Kotikatsomo: Mieletön elokuu

  25.09.2015 Yle TV1
  Mieletön elokuu on kylmän sodan aikaan sijoittuva romanttinen komedia.
 • Jos et puhu tunteista, kuuntele edes

  08.05.2015 Puoli seitsemän
  Ilon ja onnen näyttäminen on tärkeää. Mutta vielä tärkeämpää on oppia kuuntelemaan heitä, jotka eivät ole onnellisia tai iloisia.
 • Dokumenttiprojekti: Naisen osa

  26.02.2015 Yle TV1
  Kaksi Irinaa, Marge ja Svetlana tulivat Suomeen muuttaakseen elämänsä kulun.
 • "Kukaan ei tiedä, millainen maa Venäjä on"

  30.09.2014 Elävä arkisto
  Venäläisiä tarinoita on katsaus Neuvostoliiton jälkeiseen Venäjään. Mammuttimaata tarkastellaan pietarilaisen keskiluokan näkökulmasta. Ohjelmassa esiintyvä sosiologi maalaa synkkää kuvaa 20-vuotisesta Venäjästä, jossa koulutus on ajettu alas, miehet kuolevat ennen aikojaan ja elantoa ei voi hankkia rehellisin keinoin.
 • Mindfulness - havainnoi tunteesi

  19.02.2014 Elämä
  Miksi emme osaa olla onnellisia, vaikka meillä on jo kaikkea? Onko onni esimerkiksi isompi asunto tai parempi työpaikka? Olemme harvoin tyytyväisiä siihen, mitä meillä jo on tai siihen elämään jota nyt elämme.
 • Vapaa tutkija Jaana Venkula: Tekeminen on muutoksen alku - pelkkä tieto ei riitä

  25.11.2013 Elämä
  Ihmisen täytyy tuntea olevansa tarpeellinen. Ihmisen täytyy tuntea olevansa osaava. Ihmisen täytyy tuntea olevansa kehittyvä. Mutta mikään ei ole mahdollista napin painalluksella. Vapaa tutkija Jaana Venkula uskoo tekemisen voimaan; lue perustelut, miksi.
 • Valkealan 111 koiraa ja muut pentutehtailun uhrit

  04.10.2013 Elävä arkisto
  Ihmisten parhaista ystävistä on tullut niin tuottoisa bisnes, että markkinoilla on yhä enemmän myös arveluttavista oloista tulleita yksilöitä. Pentutehtaissa koirat elävät epähygieenisissä ja epäinhimillisissä oloissa ja ne saapuvat uusiin perheisiin usein jo valmiiksi vakavasti sairaina. Pentutehtailijan tunnistaminen voi olla kuitenkin vaikeaa – aivan kuten koko toiminnan lopettaminen.
 • Nauretaan – yhdessä!

  05.06.2013 Terveys
  Parhaimpia hetkiä elämässäni on yhdistänyt yksi asia – nauru. Parasta nauru on silloin kun sen saa jakaa jonkun kanssa. Minulle uutta ja ihmeellistä on nauraa yhdessä omien lapsieni kanssa.
 • Onnekas eläinvanhus viettää eläkepäiviään vanhainkodissa

  22.03.2013 Elävä arkisto
  Taitelijapariskunta Heikki ja Liisa-Cristiina Laaksonen tarjoavat Suomen ainoassa eläinten vanhainkodissa leppoisat eläkepäivät kaikenkarvaisille vanhuksille.
 • Epistä: missä vihollisenpäivä?

  19.02.2013 Näkökulmat
  "...Kun aikuisten suhteen sopiva arjen satuanti on vähintäänkin rajallista, ja yhteiskunnassa pitää vaan olla yhtä hymyä ja dynaaminen ja proaktiivinen ja ajan hurmassa eteneväinen & syner- ja eleginen, niin kukas ja mikäs antaa aikuisille mahdollisuuden turvallisesti vatvoa niitä muita tunteita kuin hymytunteita & kapitalistinmiellyttämis-tunteita mitä lapset satujen avulla päässään setvivät. Ei paljon kukaan! Kaikki vain usuttaa että ole kunnolla ja hymyile! Entäs jos ei huvita olla kunnolla! Entäs! Kysyn vaan!
 • Lotossa voittaminen on helppoa, kun tietää oikeat numerot

  10.12.2012 Elävä arkisto
  Suomalaiset ovat lottorakasta kansaa: jopa 3 miljoonaa aikuista ruksii lottonumeroita vuosittain. Oikeiden numeroiden valintaan käytetään ties mitä vippaskonsteja ja uskomuksia. Mutta lottovoitto ei ole pelkästään siunaus. Edessä voi olla ystävyyssuhteiden katkeaminen ja muualle muuttaminen.
 • Uuden pesukoneen ansiosta äiti ei ole enää koskaan pahalla tuulella

  15.10.2012 Elävä arkisto
  Rosenlew-rumpupesukoneen mainosfilmissä vuodelta 1961 vakuutetaan, että koneen ansiosta perheen äiti ei ole enää koskaan pahalla tuulella. Mummia täytyy hieman vakuutella, että tuliterä pesukone todella pesee pyykit hellävaroin.
 • Elämän pieniä iloja

  21.06.2012 Terveys
  Kaikki tietävät, että suomalaiset ovat juroa kansaa. Yli puolet vuodesta kestävällä harmaudella ja kylmyydellä voi tietysti olla oma osuutensa asiaan, mutta me olemme jostain syystä omaksuneet ajatuksen siitä, että omaa iloaan ei saa näyttää. Kokeilin rikkoa rajoja ja nappasin juhannuksen kunniaksi pienen digikamerani muutamaksi päiväksi kassiini kuvatakseni kaikkea mistä minulle tuli hyvä mieli.

Sivut