Hyppää pääsisältöön

naapuriapu

 • Hyviä, ja hankalia

  17.01.2017 Näkökulmat

  Huomatt. isoa appelsiinia ja 4D-kenkiä Kajo miettiipi.

  Tai entäs miten hyvä olisi, jos olisi kävelykengät neliulotteiseen kävelyyn! Sen ohella, että niillä pääsisi eteen, sivuille, taakse ja mäkiä ylös ja alas, niillä voisi liikkua ajassa paitsi eteen, myös taaksepäin.

 • Johannes Kastajan Pää. (Ja muita asioita muutama.)

  06.12.2015 Näkökulmat

  V.1916 rikkain 1% omistanee enempi kuin loput 99% -Rahaa on!

  Luin jostain tilaston (lienee kaiveltavissa esiin tarvittaessa) että tänä vuonna tapahtuu muutos, jonka jälkeen 1% maailman rikkaimmista ei enää omista saman verran kuin me loput 99% - vaan vuodesta 2016 lähtien 1% omistaa enemmän kun loput 99%. Rahhaa siis on! Pitää vain löytää missä se on.

 • Sirpa Kähkönen: Neidonkenkä

  20.10.2009 Elävä arkisto

  Kauneus ja kauheus limittyvät yhden päivän romaanissa, joka on itsenäinen viides osa Kuopio-sarjaa. Ajankohtana on jatkosodan päivä yhdeksäs kesäkuuta 1942. Sirpa Kähkönen kirjoittaa voimakkaan kantaaottavasti inhimillisen vastuun kantamisesta.

 • Rintamäkeläiset: Ensiapukurssi

  16.10.2009 Elävä arkisto

  Ensiapuataidoille on aina käyttöä.

  Honkoset isännöivät ensiapukurssia. Ei oppi ojaan kaada – vai kaataako? Se jää nähtäväksi, kun Punaisen Ristin väki poistuu tuvasta.

 • Rintamäkeläiset: Honkosten astiakaappi

  17.07.2009 Elävä arkisto

  Uusi astiakaappi antaa odottaa itseään.

  Antti ja Veikko irrottavat Helmin astiakaapin. Uusi kaappi jää kuitenkin asentamatta, kun osuuskaupan auto hajoaa matkalla.

 • Rintamäkeläisten ensimmäinen jakso

  29.01.2008 Elävä arkisto

  Helmi Honkonen tulee kylään katsomaan televisiota.

  Rintamäkeläisten ensimmäisessä osassa naapurinrouva Helmi Honkonen tulee kylään, koska televisiosta on tulossa ohjelmaa.