Hyppää pääsisältöön

alistuminen

 • Orjuus nyt: Kotiorja Unkarissa – Voiko vapaus olla pelottavampaa kuin alistuminen?

  15.01.2019 Yle TV1

  Marish on ollut yli kymmenen vuotta kotiorjana Unkarissa.

  Marish on ollut yli kymmenen vuotta kotiorjana Unkarissa.

 • Havaintoja parisuhteesta -blogin Sami Minkkinen: "Suomessa on ihan liikaa liian kilttejä miehiä"

  05.04.2017 Puoli seitsemän

  Havaintoja parisuhteesta -blogin lukijoista 90 % on naisia.

  Suomen ylivoimaisesti suosituin rakkaudesta kirjoittava mies, Havaintoja parisuhteesta -blogin Sami Minkkinen on kulkenut pitkän matkan miellyttämisenhaluisesta tossukasta itsenäiseksi parisuhteen osapuoleksi. Nykyään Minkkinen uskaltaa jopa jäädä katsomaan televisiota, kun vaimo menee nukkumaan. Minkkinen on tajunnut, että parisuhde ei kestä jos toinen jatkuvasti alistuu ja toinen käskyttää. Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraillut Minkkinen uskoo, että liika kiltteys vaivaa monia suomalaisia miehiä.

 • Elämä narsistin kanssa on ainaista kujanjuoksua

  31.05.2012 Elävä arkisto

  Elämää narsistin kanssa

  Arviolta noin 50 000 suomalaista sairastaa narsistista persoonallisuushäiriötä, joka on psyykkinen häiriö. Narsistinen häiriö ei ilmene älyllisenä ongelmana tai mielenterveysongelmana vaan se ilmenee sosiaalisessa käyttäytymisessä. Läheisille narsistinen persoonallisuushäiriö aiheuttaa usein kärsimystä ja se voi pahimmillaan olla hengenvaarallinen.

 • Kreetta Onkeli: Kotirouva

  25.03.2009 Elävä arkisto

  Kreetta Onkelin Kotirouva on ankara kuvaus perhehelvetistä, jossa maksajaksi joutuu lapsi. Nykyaikaisessa Huojuvassa talossa päähenkilönä on pätkätyöläinen Sirre, joka ryhtyy kotirouvaksi uusperheeseen kuin virkaan.