Hyppää pääsisältöön

ystävät

 • Tuhkimotarinoiden Tiina: "Tunteellisin hetki oli Robinin omistama laulu kuolleelle pojalleni"

  18.09.2017 Tuhkimotarinoita
  Tuhkimotarinoiden Tiinalle kuvausviikko oli sekavien tunteiden aikaa: elin koko ajan kovassa jännityksessä, mitä seuraavaksi tapahtuu! Viikon aikana tunteet kulkivat ilosta suruun ja onnellisuudesta kiitollisuuteen. Tunteellisin hetki oli ehdottomasti se, kun yllätysjuhlissani side silmiltäni poistettiin ja näin kaikki läheisimmät ystäväni kotonani perheeni kanssa. Robinin astuttua lavalle meidän kotona ja soitettua edesmenneen poikani lempikappaleen olin ihan sekaisin!
 • Dokumenttiprojekti: Cheer Up

  17.07.2017 Yle TV1
  Rovaniemeläinen cheerleading-joukkue jäi jälleen kerran viimeiseksi. Määrätietoinen valmentaja puskee töitä voiton eteen.
 • Testaa, kuka musikaalitähti olisit?

  12.07.2017 Draama
  Mitä teet, kun pissahätä yllättää ja keneltä kuuluu periä vuokraa? Kuka musikaalitähdistä sinusta paljastuu? Testaa! Varoitus: EI tosikoille! Musikaalikomedia Mä halusin olla suffragetti löytyy Areenasta!
 • Tuhkimotarinoita – Tyttöjen ilta

  12.04.2017 Tuhkimotarinoita
  Tuhkimotarinoiden Tyttöjen ilta on keskusteluohjelma, jossa palataan monenlaisista elämän aallokoista selvinneiden naisten tarinoihin. Miten tarinat jatkuivat Tuhkimotarinoita -sarjan jälkeen?
 • Tuhkimotarinoiden toiveuusinta: Piia – syövästä selvinnyt

  06.04.2017 Tuhkimotarinoita
  Rinnan oudosta kyhmystä alkoi Piian painajainen. Elämänhalun ja itsevarmuuden lisäksi hän oli menettää henkensä. Outi Broux haastaa Piian catwalkille, jossa Jukka Rintala pukee hänet luomuksiinsa. Ohjaus Mape Morottaja.
 • Tuhkimotarinoiden toiveuusinnat keväällä 12.4.2017 alkaen

  06.04.2017 Tuhkimotarinoita
  Kevään aikana uusitaan yhdeksän naisen tarinat. Katin, Katriinan, Minnan, Piian, Iinan, Sirpan, Emman, Jennin ja Katjan koskettavat hetket ovat katsottavissa Yle TV2:lla ja Yle Areenassa.
 • Kuvagalleria: Oskun 18-vuotissynttärit

  22.03.2017 Uusi päivä
  Jaksossa 640 Osku vietti 18-vuotissyntymäpäiviään Ainon kahvilassa. Vieraiksi saapui Oskun kavereita ja yksi yllätysvieraskin.
 • Inhimillinen tekijä: Ihminen on muutakin kuin ikänsä

  10.03.2017 Elämä
  Inhimillisessä tekijässä tavataan kolme ihmistä, joiden keskeinen sanoma on oikeus omannäköiseen vanhuuteen.
 • Lähde Jetron matkaan Pikku Kakkosessa!

  24.02.2017 Lapset
  Jetro Voima on poika, joka on kotoisin kuvitteelliselta Bortron 7 -planeetalta. Jetro muutti äitinsä Sellerin ja isänsä Porkkanan kanssa Maahan opiskelemaan Maan tapoja. Selleri ja Porkkana ovat galaktisia matkatoimittajia, jotka kirjoittavat tarinoita Maasta. Jetron matkaan Pikku Kakkosessa lauantaiaamuisin 4.3. alkaen Yle TV2:lla. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.
 • Mitä kuuluu Jenni Jaakkola?

  14.02.2017 Uusi päivä
  Uusi Päivä teki ystävyydestä kertovan Paperisetelit -musiikkivideon syksyllä 2016 yhdessä KIDsing -laulukilpailusta tunnetun Jenni Jaakkolan kanssa. Musiikkivideon kuvaukset sekä vierailu Uuden Päivän sarjassa oli Jennille ikimuistoinen kokemus. Mitä Jennille kuuluu nyt ja mitä muistoja musiikkivideon sekä sarjan kuvauksista Jennille jäi.
 • Naimahommia

  31.01.2017 Huono ystävä
  Osa 10 Häät ovat rakkauden juhla, mutta missä on seremonia ystäville? Viimeisessä osassa podetaan kaasokateutta ja tavataan kymmeniä häitä juhlinut mies. Ystäväkirjeessä Emma lukee kirjeen Samille.
 • Musta aukko

  24.01.2017 Huono ystävä
  Osa 9 Kun ystävyys satuttaa, onko yksin oleminen ainut tapa selviytyä? Emma pakenee Samia avaruuden tyhjyyteen ja etsii ratkaisua suhdedraamaan teini-iän päiväkirjoista. Ystäväkirjeessä Pupulandian Jenni Rotosen kirje yksinäiselle.
 • Käännösvirhe

  17.01.2017 Huono ystävä
  Osa 8 Tarvitaanko ystävyyteen yhteinen kieli? Raviohjastuksen Euroopan mestari Mika Forss tietää miten hevosta tulkitaan. Venäläinen ystävä Anna Sidorova kääntää Emmalle terveiset Pietarista. Ystäväkirjeessä Maria Petterssonin kirje eurooppalaiselle ystävälle.
 • Maria Pettersson

  17.01.2017 Huono ystävä
  Kirje 8 “Jos minun maani olisi miehittänyt sinun maasi ja isäni surmannut sinun isäsi, olisitko ryhtynyt ystäväkseni?” Maria Pettersson lukee kirjeensä eurooppalaiselle ystävälle.
 • Jari Hanska

  10.01.2017 Huono ystävä
  Kirje 7 “Ihan totta, nyt tsemppi päälle! Tätä menoa meille käy niinku MM-kisoissa 2003: Hukataan 5-1 johtoasema yhdessä hujauksessa!” Jari Hanska lukee pukuhuonekannustuspuheen rapakuntoiselle eläkejärjestelmälle.
 • Kotiottelu

  10.01.2017 Huono ystävä
  Osa 7 Kun kahdesta kaverista tulee kolmen kopla, onko joku aina joukon häviäjä? Emma vierailee kommuunissa, ja etsii neuvoja Miian ja Samin kanssa asumiseen apinatutkijalta sekä kiekkolegendalta. Ystäväkirjeessä toimittaja-käsikirjoittaja Jari Hanskan pukuhuonekannustuspuhe, joka nostaa rapakuntoisimmankin eläkejärjestelmän voittoon toisella puoliajalla.
 • Kohtaamisia

  03.01.2017 Huono ystävä
  Osa 6 Mistä keinot ylittää epävarmuus ja ystävystyä rohkeasti myös aikuisena? Emma kohtaa taiteilijan ja hyvän haltijattaren, joka vapauttaa hänet nolouden pinteestä. Sami pyytää hurjaa palvelusta. Ystäväkirjeessä runoilija Susinukke Kosolan kirje menetetylle ystävälle.
 • Eeva Vekki

  27.12.2016 Huono ystävä
  Kirje 5 ''Huono ystävä ei kysy, mitä sinulle kuuluu, koska häntä ei kiinnosta. Huono ystävä vie enemmän energiaa kuin antaa.'' Eeva Vekki lukee kirjeensä kolme tapaa jättää huono ystävä.
 • Mi-nun per-hee-ni

  20.12.2016 Huono ystävä
  Osa 4 Miltä tuntuu miehen vauvakuume? Voiko hyvän ystävän kanssa jakaa ilojen ja surujen lisäksi yhteisen perheen? Emma tapaa vanhemmuuskumppanina perheen perustaneen äidin, ja kuulee, mitä tekemistä on muumimukilla ja vauvojen tekemisellä. Ystäväkirjeessä Kasper Strömmanin kirje lapselleen.
 • Kasper Strömman

  20.12.2016 Huono ystävä
  Kirje 4 ''Minun puolestani saat siis etsiä ystäväsi muualta. Ja minä taas keskityn huolehtimaan sinusta niin kauan kuin elän.'' Kasper Strömman lukee kirjeen lapselleen ystävänä.

Sivut