Hyppää pääsisältöön

ystävät

 • Olen kokenut epävarmuutta ystävistä ja vanhemmista, toteaa Elli Melasniemi, olivia18-mobiilipelin tähti

  21.05.2018 Tietoa ohjelmista

  Elli Melasniemi on uuden olivia18-mobiilipelin tähti

  Elli Melasniemi, 19, toteuttaa unelmaansa näyttelijän urasta opiskelemalla Lahden kansanopiston näyttelijäntyönlinjalla. Kevään aikana hän on kuvannut [link:https://yle.fi/aihe/olivia18-peli#/;olivia18;standard;]-mobiilipeliä, joka on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle teinihitille [link:https://yle.fi/aihe/1917/olivia17#/main;olivia_17;standard;].

 • “Mä en osaa olla miesten kanssa vain ystävä!” – Jenny Lehtinen ei jaksa tutustua miehiin, joihin ei tunne vetoa, eikä hän ole ongelmineen yksin

  30.04.2018 Jenny+

  Jenny+ Brunssilla puhutaan ystävyydestä ja himosta.

  Onko “vain” ystävyys miehen ja naisen välillä pyhä mahdottomuus, kuten ysäri-dj Matti Airaksinen epäilee? Ja miksi kirjailija ja feministi Rosa Meriläinen haluaa ja tarvitsee miehiä ystävikseen? Jenny+ Brunssilla puhutaan ystävyydestä, himosta ja siitä, miksi sukupuolella on väliä ystävien kesken.

 • Nuori nainen oli suunnitellut hautajaisensa valmiiksi - luovutettu sydän antoi uuden elämän ja pelasti ystävyyden

  13.02.2018 Puoli seitsemän

  Elinluovutuskortti pelasti Lotan ja Niinan ystävyyden.

  Elinluovutuskortti pelasti Lotan ja Niinan ystävyyden.

 • Ovatko läheisesi tukijoita vai kriitikoita? Tutki lähipiiriäsi - asian tunnistaminen vie elämässä eteenpäin

  05.12.2017 Vaakakapina

  Ihminen pyrkii miellyttämään, jotta hänestä tykättäisiin.

  Saatamme usein ajatella, että jokaisella tulisi olla "parisuhde ja 50 hyvää ystävää". Olennaisinta ei kuitenkaan ole ihmissuhteiden määrä tai muoto, vaan yhteys ja kuuluminen: jokainen tarvitsisi lähelleen vähintään yhden hyväntahtoisen ihmisen, ja jokaiselle on tärkeää saada kuulua johonkin ryhmään. Ulkopuolisuuden tunne on yksi kipeimmistä tunteista, mitä ihminen voi kokea. Tarkastellaanpa vähän lähipiiriämme ja sen laatua liikennevaloharjoituksen kautta.

 • 1917-kokonaisuuden luoja Emma Taulo: "Nyt Suomi 100 -juhlinnassa on viimein tyttöjen vuoro!"

  21.11.2017 1917

  Tyttöjen äänen pitää kuulua myös historiassa!

  Tyttöjä ei ole tehty sokerista eikä kanelista. Tytöt on tehty ystävyydestä. Tähän havaintoon perustuu koko 1917-kokonaisuus, sanoo käsikirjoittaja Emma Taulo.

 • Tuhkimotarinoiden Tiina: "Tunteellisin hetki oli Robinin omistama laulu kuolleelle pojalleni"

  18.09.2017 Tuhkimotarinoita

  Robin omisti laulun Tiinan kuolleelle pojalle.

  Tuhkimotarinoiden Tiinalle kuvausviikko oli sekavien tunteiden aikaa: elin koko ajan kovassa jännityksessä, mitä seuraavaksi tapahtuu! Viikon aikana tunteet kulkivat ilosta suruun ja onnellisuudesta kiitollisuuteen. Tunteellisin hetki oli ehdottomasti se, kun yllätysjuhlissani side silmiltäni poistettiin ja näin kaikki läheisimmät ystäväni kotonani perheeni kanssa. Robinin astuttua lavalle meidän kotona ja soitettua edesmenneen poikani lempikappaleen olin ihan sekaisin!

 • Dokumenttiprojekti: Cheer Up

  17.07.2017 Yle TV1

  Määrätietoinen cheerleading-joukkue haluaa voittaa.

  Rovaniemeläinen cheerleading-joukkue jäi jälleen kerran viimeiseksi. Määrätietoinen valmentaja puskee töitä voiton eteen.

 • Testaa, kuka musikaalitähti olisit?

  12.07.2017 Draama

  Kenen ajatusmaailma kuvastaa parhaiten omaasi? Testaa!

  Mitä teet, kun pissahätä yllättää ja keneltä kuuluu periä vuokraa? Kuka musikaalitähdistä sinusta paljastuu? Testaa! Varoitus: EI tosikoille! Musikaalikomedia Mä halusin olla suffragetti löytyy Areenasta!

 • Tuhkimotarinoita – Tyttöjen ilta

  12.04.2017 Tuhkimotarinoita

  Miten tarinat jatkuivat Tuhkimotarinoita -sarjan jälkeen?

  Tuhkimotarinoiden Tyttöjen ilta on keskusteluohjelma, jossa palataan monenlaisista elämän aallokoista selvinneiden naisten tarinoihin. Miten tarinat jatkuivat Tuhkimotarinoita -sarjan jälkeen?

 • Tuhkimotarinoiden toiveuusinta: Piia – syövästä selvinnyt

  06.04.2017 Tuhkimotarinoita

  Rinnan oudosta kyhmystä alkoi Piian painajainen.

  Rinnan oudosta kyhmystä alkoi Piian painajainen. Elämänhalun ja itsevarmuuden lisäksi hän oli menettää henkensä. Outi Broux haastaa Piian catwalkille, jossa Jukka Rintala pukee hänet luomuksiinsa. Ohjaus Mape Morottaja.

 • Tuhkimotarinoiden toiveuusinnat keväällä 12.4.2017 alkaen

  06.04.2017 Tuhkimotarinoita

  Tarinat palaavat ruutuun Yle TV2:lla ja Yle Areenassa

  Kevään aikana uusitaan yhdeksän naisen tarinat. Katin, Katriinan, Minnan, Piian, Iinan, Sirpan, Emman, Jennin ja Katjan koskettavat hetket ovat katsottavissa Yle TV2:lla ja Yle Areenassa.

 • Kuvagalleria: Oskun 18-vuotissynttärit

  22.03.2017 Uusi päivä

  Oskun juhlia vietettiin Ainon kahvilassa.

  Jaksossa 640 Osku vietti 18-vuotissyntymäpäiviään Ainon kahvilassa. Vieraiksi saapui Oskun kavereita ja yksi yllätysvieraskin.

 • Inhimillinen tekijä: Ihminen on muutakin kuin ikänsä

  10.03.2017 Elämä

  Onko ihmisellä oikeus omannäköiseen vanhuuteen?

  Inhimillisessä tekijässä tavataan kolme ihmistä, joiden keskeinen sanoma on oikeus omannäköiseen vanhuuteen.

 • Lähde Jetron matkaan Pikku Kakkosessa!

  24.02.2017 Lapset

  Tervetuloa Jetron, Sellerin ja Porkkanan matkaan.

  Jetro Voima on poika, joka on kotoisin kuvitteelliselta Bortron 7 -planeetalta. Jetro muutti äitinsä Sellerin ja isänsä Porkkanan kanssa Maahan opiskelemaan Maan tapoja. Selleri ja Porkkana ovat galaktisia matkatoimittajia, jotka kirjoittavat tarinoita Maasta.

 • Mitä kuuluu Jenni Jaakkola?

  14.02.2017 Uusi päivä

  Jenni kertoo muistoistaan UP:n kuvauksista.

  Uusi Päivä teki ystävyydestä kertovan Paperisetelit -musiikkivideon syksyllä 2016 yhdessä KIDsing -laulukilpailusta tunnetun Jenni Jaakkolan kanssa. Musiikkivideon kuvaukset sekä vierailu Uuden Päivän sarjassa oli Jennille ikimuistoinen kokemus. Mitä Jennille kuuluu nyt ja mitä muistoja musiikkivideon sekä sarjan kuvauksista Jennille jäi.

 • Naimahommia

  31.01.2017 Huono ystävä

  Osa 10: Ystäviä myötä- ja vastoinkäymisissä. Kirje: Emma

  Osa 10 Häät ovat rakkauden juhla, mutta missä on seremonia ystäville? Viimeisessä osassa podetaan kaasokateutta ja tavataan kymmeniä häitä juhlinut mies. Ystäväkirjeessä Emma lukee kirjeen Samille.

 • Musta aukko

  24.01.2017 Huono ystävä

  Osa 9: Rakas päiväkirja, olen yksin. Kirje: Jenni Rotonen

  Osa 9 Kun ystävyys satuttaa, onko yksin oleminen ainut tapa selviytyä? Emma pakenee Samia avaruuden tyhjyyteen ja etsii ratkaisua suhdedraamaan teini-iän päiväkirjoista. Ystäväkirjeessä Pupulandian Jenni Rotosen kirje yksinäiselle.

 • Käännösvirhe

  17.01.2017 Huono ystävä

  Osa 8: Sanomatta selvät ystävät. Kirje: Maria Pettersson

  Osa 8 Tarvitaanko ystävyyteen yhteinen kieli? Raviohjastuksen Euroopan mestari Mika Forss tietää miten hevosta tulkitaan. Venäläinen ystävä Anna Sidorova kääntää Emmalle terveiset Pietarista. Ystäväkirjeessä Maria Petterssonin kirje eurooppalaiselle ystävälle.

 • Maria Pettersson

  17.01.2017 Huono ystävä

  Kirje 8: “Ystäväni, meidät halutaan erottaa.”

  Kirje 8 “Jos minun maani olisi miehittänyt sinun maasi ja isäni surmannut sinun isäsi, olisitko ryhtynyt ystäväkseni?” Maria Pettersson lukee kirjeensä eurooppalaiselle ystävälle.

 • Jari Hanska

  10.01.2017 Huono ystävä

  Kirje 7: “Ihan totta, nyt tsemppi päälle!”

  Kirje 7 “Ihan totta, nyt tsemppi päälle! Tätä menoa meille käy niinku MM-kisoissa 2003: Hukataan 5-1 johtoasema yhdessä hujauksessa!” Jari Hanska lukee pukuhuonekannustuspuheen rapakuntoiselle eläkejärjestelmälle.

Sivut