Hyppää pääsisältöön

ihmeparannus

 • Daily: Doctors' union calls for ban on faith healing for kids

  05.06.2018 Yle News

  The organisation says that it would like the next government to regulate faith healing in Finland, reports Lännen Media.

 • Alf Rehn: Moni tunnistaa hömppähoidon - mutta lankeaa siihen silti

  30.11.2017 Oppiminen

  Rehn peräänkuuluttaa kriittisyyttä muttei kyynisyyttä.

  Rehn peräänkuuluttaa kriittisyyttä muttei kyynisyyttä.

 • Chiliyrittäjä: Nokian hyväpalkkainen työ vaihtui kastikkeiden maahantuontiin

  22.08.2016 Yle Uutiset

  Tädin maailmalta tuomat mausteet sytyttivät Marko Suksen kokkailemaan. Lapsuuden kokeilut johtivat tulisiin makuihin ja taloudelliseen menestykseen.

 • HRW: Tuhannet mielenterveyspotilaat elävät kahlittuina Indonesiassa – "Elämää kuin helvetissä"

  21.03.2016 Yle Uutiset

  Ihmiset joutuvat elämään jopa vuosia kahlehdittuina, vaikka käytäntö on ollut Indonesiassakin laiton jo vuosikymmeniä, kertoo ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch raportissaan.

 • 20 000 euroa odottaa ottajaansa – paranormaali ilmiö on yhä todistamatta

  30.10.2015 Yle Uutiset

  Miltä kuulostaisi saada 20 000 euroa puhtaana käteen? Ei varmaan hassummalta, mutta sen eteen olisi pystyttävä toteuttamaan paranormaali ilmiö valvotuissa olosuhteissa.

 • Ihmeparaneminen - NHL-tähti sittenkin olympialaisiin?

  25.11.2013 Yle Urheilu

  Sääriluunsa pari viikkoa sitten murtanut Steven Stamkos asteli toiveikkaana median eteen Yhdysvalloissa.

 • "Unessa meistä jokainen on meedio"

  29.08.2013 Yle Uutiset

  Unitutkija Olavi Moilanen ja meedio Eila Hankinson uskovat, että uni voi ennustaa oikean lottorivin. Vapaa-ajattelija Esa Ylikoski on toista mieltä.

 • Church looks for new members on Facebook

  06.03.2013 Yle News

  Finland's established church is now seeking to match a popular online resignation service by allowing new members to sign up online and even via Facebook.

 • Sopiiko parantajasaarnaaja kirkkoon?

  25.02.2013 Yle Uutiset

  Suomen evankelisluterilainen kirkko kärsii väkikadosta, mutta parantaja vetää kirkkosaleja täyteen. Kirkkoja kiertävä maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaara väittää, että masennusta ja syöpää aiheuttavat pahat henget ja lääkkeet ovat saatanan tie ihmiseen. Miten kirkon pitäisi reagoida ilmiöön? Onko ihmisten terveys vaarassa?

 • Näätäjumalan lähteestä vaivan parantajaksi?

  20.08.2012 Yle Uutiset

  Kun oman talon pihamaalta löytyy näätäjumalan lähde, pitääkö huokaista kauhusta vai helpotuksesta? Sieviläinen Kyösti Huitula löysi muutama vuosi sitten tiluksiltaan 1800-luvulta peräisin olevan kansanparantajan käyttämän lähteen ja otti sen vastaan haltioissaan. Huituloiden perheessä lähdeveden voima on käytössä todistettu.

 • Voimalan ensimmäinen aihe oli rukous

  25.04.2012 Elävä arkisto

  Voimalan avausjaksossa kysytään onko rukous pakoa maailmasta vai uusi yhteiskunnallisen vaikuttamisen muoto. Näkemykset Jumalan ja ihmisen suhteesta poikkeavat toisistaan, kun vieraina ovat esirukoilija, rock-laulaja, uskontotieteen professori ja energiahoitaja.

 • Tohtori Kala, otaksun?

  15.02.2012 Yle Uutiset

  Joku on voinut törmätä tohtorikaloihin esimerkiksi Espanjan lomallaan, mutta eksoottiselta vaikuttavaa hoitoa saa kylmässä pohjolassakin, kun Birgitta Granroth aloitti luontaishoitolansa pidon Kemissä.

 • Poppamies telkien taakse valkopäämerikotkien kynimisestä

  18.11.2011 Yle Uutiset

  Amerikan alkuperäisväestöön kuuluva mies joutunee vankilaan valkopäämerikotkien listimisestä. 47-vuotias poppamies kertoo tappaneensa ja kynineensä viisi Yhdysvaltain kansallislintua kysymättä lupaa sisäministeriöstä.

 • Olliver Hawk ja ihmeparantamisen taito

  17.11.2011 Elävä arkisto

  Hawk paljasti huijauksen televisiossa.

  Hypnotisoijana tunnettu Olliver Hawk paljasti havainnollistavalla esimerkillään ihmeparantamisen todellisen puolen. Verellä läträys ja harras tunnelma luovat illuusion johon on helppo uskoa.

 • Miltä enkelit näyttävät, Nokia Mission Markku Koivisto?

  31.08.2011 Elävä arkisto

  Parantuminen syövästä sai entisen kirkkoherran kääntymään karismaatikoksi, jonka perustaman herätysliikkeen tilaisuuksissa on nähty enkeleitä ja yritetty herättää ihmisiä kuolleista.

 • Liftaus on paras tapa nähdä maailmaa

  02.07.2010 Yle Uutiset

  Liftauksessa kokemukset ovat tärkeimpiä. Millään muulla kulkutavalla ei pääse kokemaan niin paljon, tietävät Euroopan ympäri liftanneet Teo Mattila, 21, ja Taneli Maljanen, 24. Halpa hinta tulee kaupan päälle, eikä liftaus ole niin vaarallista kuin moni kuvittelee.

 • Juha Ruusuvuori: Pyhän kalan kultti

  25.03.2009 Elävä arkisto

  Ruusuvuoren kirja Pyhän kalan kultti sijoittuu tulevaisuuteen. Ilmasto on lämmennyt, merivesi nousee ja ajaa ihmisiä pakosalle. Pohjois-Norjassa voimistuu uskonnollinen liike, joka saa voimaa Pyhästä kalasta.

 • Amnesty: Gambiassa noitatohtoreiden uhreja

  18.03.2009 Yle Uutiset

  Gambiassa maaseudulla kyläläisiä on joutunut perinteisten parantajien, noitatohtoreiden pauloihin oudossa tapahtumaketjussa. Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International sanoo, että jopa tuhat ihmistä on joutunut poppamiesten sieppaamiksi. Uhrit on kuljetettu salaisiin piilopaikkoihin ja pakotettu juomaan huumaavia rohtoja.

 • Mikko Minkkisen kausi jäämässä lyhyeksi

  20.11.2008 Yle Urheilu

  Taitoluistelija Mikko Minkkinen joutuu mitä suurimmalla todennäköisyydellä jättämään hyvästit tavoitteelleen edustaa Suomea Helsingin EM-kisoissa tammikuussa. Tämän vuoden miesten Suomen mestari on kärsinyt nivuskivuista jonka syyksi on selviämässä repeämä rustorenkaassa.

 • Äiti Amma Suomessa

  03.11.2008 Elävä arkisto

  Intialainen pyhimys Äiti Amma vieraili Suomessa ensi kertaa vuonna 1998. Kuusi vuotta myöhemmin kohuttiin kulttuuriministeri Tanja Karpelan lomasta Amman luostarissa.

Sivut