Hyppää pääsisältöön

Katja Kettu

 • Mika Waltari häpeili esikoisteostaan

  20.03.2017 Kirjojen Suomi

  Teos on Suomen Merimiesläehtysseuran tilaus.

  Toisin kuin usein luullaan, Waltarin esikoisteos ei ole Suuri Illusioni vaan Toivo-enon junailema tilaustyö Suomen Merimieslähetysseuralle. Pappi Kari Kanala, kirjailija Katja Kettu sekä koomikko Teemu Vesterinen lukivat kirjaa huvittuneina. Kirjaa käsitellään Pilkun jälkeen -ohjelmassa Yle Teemalla 20.3. klo 21.

 • Katja Kettu: Lällällää, helvettiäpä ei ole

  17.03.2017 Kirjojen Suomi

  Kirsi-mummon kuolema sai Katja Ketun ajattelemaan jumalaa.

  Minulta kuoli hiljattain mummo. Kirsti Inkeri Heikkinen. Sinänsä Kirsti Inkerin kuolemaan ei liittynyt mitään tavatonta, mutta kuolema pistää miettimään mahdollisuutta kuolemanjälkeisestä olotilasta. Elo ilman jumaluutta on kolkkoa ja ankaraa, kun tulee kysymys kuolemasta ja olemisen rajallisuudesta, Katja Kettu kirjoittaa kolumnissaan.

 • Katja Kettu Meksikossa: Ihmiset ovat ärtyneitä ukko-Trumpin muuripuheista – Professori: Trump voi silti olla maalle parasta aikoihin.

  10.03.2017 Kulttuuricocktail

  Ihmiset ovat hämmentyneitä ukko-Trumpin muuripuheista

  Kirjailija Katja Kettu oli Meksikossa lomailemassa ja kirjoittamassa seuraavaa romaaniaan. Loman aikaan Donald Trump astui virkaansa Yhdysvalloissa ja muuri, ”el muro”, oli kaikkien huulilla. Meksikolaisen professorin Tarik Zeraouin mukaan Trump voi muuripuheistaan huolimatta olla hyvä asia maalle.

 • Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen

  08.02.2017 Yle Teema

  Kymmenen keskustelua sadan vuoden kirjoista

  Ylen uudessa kirjallisuussarjassa uuden polven kirjailijat keskustelevat suomalaisesta kirjallisuudesta luotsinaan kirjailija Niina Repo.

 • Tervetuloa Ylen seurassa Helsingin kirjamessuille perjantaina 28.10.

  27.10.2016 Kulttuuri

  Yle Teema ja Yle Areena suorana kirjamessuilta

  Yle Teema ja Yle Areena vievät katsojat keskelle kirjamessujen kuhinaa ja päästävät siten ihan läheltä keskittymään siihen mitä keskustelijoilla on sanottavaan. Tapahtumia nähdään kahdessa rinnakkaisessa suorassa lähetyksessä.