Hyppää pääsisältöön

making-of

 • Kuvagalleria: Melkein kolmet häät

  20.12.2018 Uusi päivä

  Jaksoa oli mukana tekemässä noin 200 henkeä.

  Kurkista miltä näytti UP:n viimeisen jakson kuvauksissa heinäkuussa 2018. Melkein kolmet häät -jaksoa oli mukana tekemässä noin 200 henkeä. Jakson lopputeksteissä näit vilauksen making of -kuvia. Tässä niitä vielä lisää!

 • Kuvagalleria: Melkein kolmet jäähyväiset

  20.12.2018 Uusi päivä

  UP:n toiseksi viimeinen jakso poikkesi sarjan perinteistä.

  Uuden Päivän toiseksi viimeinen jakso poikkesi ilmeeltään perinteisestä Uudesta Päivästä. Kuvagalleriasta voit tarkastella puvustuksen, kampausten ja lavasteiden yksityiskohtia.

 • Hyvää ja kaunista 2018

  20.12.2018 Uusi päivä

  Musavideossa palataan keskelle viimeisiä kuvauspäiviä.

  Uuden Päivän viimeisessä jaksossa Aino ja Ruuskanen tanssivat häävalssinsa tämän kappaleen tahtiin. Videossa palataan keskelle viimeisten jaksojen kuvauksia. Kesä 2018 oli kuuma ja täynnä tunteikkaita hetkiä. Tämän videon myötä Uusi Päivä ja UPplus jättää jäähyväiset katsojilleen!

 • UP-dokkari: Kaikki vain faneja varten 6/6

  29.11.2018 Uusi päivä

  Nyt fanit saavat puheenvuoron!

  Nyt fanit saavat puheenvuoron! Uusi Päivä on ollut edelläkävijä siinä, miten sarjan tarina on jatkunut netissä. Lisäksi UP on järjestänyt useita tapahtumia ja konsertteja faneilleen. Miten he toivovat sarjan päättyvän?

 • UPplus: Viimeiset pilalle menneet kohtaukset!

  22.11.2018 Uusi päivä

  Bloopersit ovat olleet aina suosituimpia UPplussia.

  Vuosien aikana ehdottomasti suosituimmat UPplussat ovat olleet pilalle menneitä kohtauksia. Tässä viimeinen erä! Nauttikaa (ja bongatkaa vielä näkemättömiä kohtauksia)!

 • Laura Allonen näyttelee Silja Ollilaa: "Hain ensin Sonjan rooliin"

  20.11.2018 Uusi päivä

  Silja iskee kiilaa Sakarin ja Sonjan väliin.

  Tanssija-näyttelijä Laura Allonen sai Silja Ollilan roolin Uudesta Päivästä. Hän oli alun perin hakenut sarjaan näyttelijäksi Sonjan rooliin.

 • Hanna Kaila näyttelee Stellan äitiä: "Hanna-Riikka buukkasi minut"

  13.11.2018 Uusi päivä

  Stella-hahmolle löydettiin samannäköinen äiti.

  Tarvittiin näyttelijä, joka osaisi laulaa ja tanssia. Mielellään myös joku, joka näyttäisi uskottavalta Stellan äidiltä. Hanna Kailassa kaikki palaset vain loksahtivat paikalleen.

 • UP-dokkari: Kuvausten jälkeen kasataan palapeli

  12.11.2018 Uusi päivä

  Kuvaukset ovat päättyneet, mutta jakso ei ole vielä valmis!

  Kuvaukset ovat päättyneet, mutta jakso ei ole vielä valmis! Uuden Päivän leikkaaja kertoo, miten kuva ja ääni laitetaan paikalleen, ja millaisia taikatemppuja joudutaan välillä tekemään.

 • UP-dokkari: Kamera käy! 4/6

  08.11.2018 Uusi päivä

  UP:n viimeistä jaksoa kuvattiin keskellä heinäkuun helteitä.

  Uuden Päivän viimeistä jaksoa kuvattiin keskellä heinäkuun helteitä. Näet vaihe vaiheelta, miten jakso syntyi. Jokaisella työntekijällä on sarjasta omat muistonsa.

 • UP-dokkari: Päivä ennen kuvauksia 3/6

  25.10.2018 Uusi päivä

  Näyttelijä Eeva Rajakankaan unelma on leikkiä työkseen.

  Mitä kaikkea tapahtuu ennen kuin kamera laitetaan käyntiin? Seuraamme Uuden Päivän näyttelijää Eeva Rajakangasta pukusovituksiin ja etuäänityksiin. Hänestä on unelmaa päästä leikkimään työkseen.

 • UP-dokkari: Kaikki lähtee käsikirjoituksesta 2/6

  18.10.2018 Uusi päivä

  Viimeisen jakson tarina muuttui yllättäen.

  Uuden Päivän viimeisen jakson tarina muuttui viime hetkellä yllättävästä syystä. Sarjan pääkäsikirjoittaja Petri Repo kertoo, miten päätösjakso syntyi. Entä millaista on ollut kirjoittaa 100 jaksoa vuodessa draamaa? Dokkarisarjassa seurataan Uuden Päivän viimeisen jakson tekemistä vaihe vaiheelta.

 • UPplus: "Olin ajatellut että olen eläkkeellä"

  31.05.2018 Uusi päivä

  Inga Sulin valittiin sarjaan koekuvausten kautta.

  Uuden Päivän näyttelijät kertovat, millaista on ollut näytellä sarjassa alusta asti. Inga Sulin oli jo tuudittautunut ajatukseen, että hänen kalenterinsa pysyy tyhjänä töistä. Sitten Inga valittiinkin mukaan sarjaan. Hänen hahmostaan Ainosta löytyy yllättävääkin särmää. Uusi Päivä jatkuu uusin jaksoin elokuussa!

 • Kuvagalleria: Joulun taikaa

  24.12.2017 Uusi päivä

  Katso kuvat Joulun taikaa -jakson kuvauksista.

  Uuden Päivän erikoisjaksossa Joulun taikaa nähtiin upeita tyylejä, erikoistehosteita, elävää musiikkia ja yksi pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira. Katso kuvat kulissien takaa!

 • Kuvagalleria: Vihreät Valot feat. Lenni Morris - Kun mä en oo siellä

  15.09.2017 Uusi päivä

  Tsekkaa tuttujen hahmojen kasarityylit!

  Vihreiden Valojen uusin musiikkivideo tarjoaa katsojalle läpileikkauksen 80-luvun muodista pikkutakkeineen, permispehkoineen ja olkatoppauksineen. Tsekkaa tuttujen hahmojen kasarityylit!

 • Kuvagalleria: Tabula Rasa

  26.08.2017 Uusi päivä

  Kurkkaa Tabula Rasan kulissien taakse!

  Virkavaltaa, lehmiä, ramboilua ja yksi naiseksi pukeutunut mies. Kurkkaa Tabula Rasa -kesäsarjan kulissien taakse!

 • Kuvagalleria: Minä se oon -musiikkivideo

  22.06.2017 Uusi päivä

  Kuvia Minä se oon -musiikkivideon kuvauksista.

  Keväällä 2014 kuvattiin Emmin Minä se oon -musiikkivideo.

 • UPplus: Tomi ja lehmä (2014)

  15.06.2017 Uusi päivä

  Miten lehmän ampuminen toteutettiin?

  Tomi säntäilee eksyneenä ja hädissään yksin metsässä, maastopuvussa ja aseen kanssa: hän ampuu umpimähkää pusikkoon - ja lehmä kuolee? Siltä se ruudussa näytti, mutta totuus on onneksi toisenlainen. Ase ei ole aito, lehmäkin on pelkkä pää eikä kuvaustilanteessa ammuta yhtään!

 • Tyylin takana: Näin luotiin Veden Vangit -musikaalin hahmot

  20.12.2016 Uusi päivä

  Musikaali poikkesi paljon tavallisen jakson tekemisestä.

  Uuden Päivän syyskausi päättyi Toni Laineen ohjaamaan spektaakkelimaiseen Veden Vangit -scifimusikaaliin, jossa taistellaan puhtaasta vedestä ja rakkaudesta. Erikoisjaksoja on nähty sarjassa aiemminkin, mutta Veden Vangit asetti tekijöilleen uudenlaisia haasteita. Uuden Päivän puvustus- ja maskeeraustiimin osalta musikaali poikkesi tavallisesta jaksosta paitsi työmäärältään, myös haastavuudeltaan; kuinka saada sarjasta tutut näyttelijät istumaan uskottavasti musikaalin synkän futuristiseen maailmaan?

 • Kuvagalleria: Bongolava feat. Jenni Jaakkola

  13.12.2016 Uusi päivä

  Katso kuvia musiikkivideon kuvauksista.

  Uuden Päivän jaksossa 606 Virtauksessa vieraili vuoden 2013 KIDSing -kilpailun voittaja Jenni Jaakkola. Vierailu synnytti Jennin ja Bongolavan yhteisbiisin Paperisetelit, josta kuvattiin musiikkivideo lauantaina 12.11.2016. Videolla nähtiin myös Virtauksen uusin tulokas Ronja Alatalo Stella Kuparisen roolissa.

 • Näin tehtiin Tuijan onnettomuus

  20.09.2016 Uusi päivä

  Mitä onnettomuuden kuvaaminen ja lavastaminen vaatii?

  Uuden Päivän 6. tuotantokausi päättyi dramaattisesti Tuijan joutuessa auto-onnettomuuteen. Syksyn ensimmäisessä jaksossa Tuija näki autosta noustuaan Jimin, mutta rakastavaisten kohtaaminen loppui lyhyeen puhelimen herättäessä Tuijan kotonaan Haavistossa. Kuinka nämä kaksi kohtausta tehtiin ja mitä onnettomuuden lavastamiseen tarvitaan? Ainakin traktori, kopteri ja savukone!