Hyppää pääsisältöön

Teemu Vesterinen

 • Mies, jonka stand up pelasti – näin masentuneesta karaokejuontajasta tuli huippukoomikoiden arvostama tuottajaguru

  10.12.2017 Yle Uutiset

  Itsensä arvostus on välillä vähästä kiinni, sanoo Kuopion Komediafestivaalin nokkamies Juha Jylhäsalmi. Hän halusi pitkään olla näkymätön.

 • Mika Waltari häpeili esikoisteostaan

  20.03.2017 Kirjojen Suomi

  Teos on Suomen Merimiesläehtysseuran tilaus.

  Toisin kuin usein luullaan, Waltarin esikoisteos ei ole Suuri Illusioni vaan Toivo-enon junailema tilaustyö Suomen Merimieslähetysseuralle. Pappi Kari Kanala, kirjailija Katja Kettu sekä koomikko Teemu Vesterinen lukivat kirjaa huvittuneina. Kirjaa käsitellään Pilkun jälkeen -ohjelmassa Yle Teemalla 20.3. klo 21.

 • Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen

  08.02.2017 Yle Teema

  Kymmenen keskustelua sadan vuoden kirjoista

  Ylen uudessa kirjallisuussarjassa uuden polven kirjailijat keskustelevat suomalaisesta kirjallisuudesta luotsinaan kirjailija Niina Repo.

 • Stand up -koomikko kaipaa epämukavia naurunaiheita

  17.10.2013 Yle Uutiset

  Teemu Vesterisen mielestä suomalaiset hauskuuttajat ovat liikaa samasta muotista. Uusi koomikkoryhmä yrittää tarjota vaihtoehtoa suurten yleisöjen suosimille turvallisille stereotypioille.

 • Vanhan Jukon Ihmekristityssä kaikki on kaupan

  17.09.2013 Yle Uutiset

  Lahtelaisen Teatteri Vanhan Jukon syksyn voimanponnistukset ovat ensi-iltansa jo saanut Aleksis Kiven teokseen perustuva Kullervo ja nykypäivään sovitettu Terry Southernin Ihmekristitty.

 • Näin stand up -koomikko koki Jyväskylän iskun

  01.02.2013 Yle Uutiset

  Keskisuomalaistaustainen stand up -koomikko Teemu Vesterinen oli Jyväskylän kaupunginkirjastossa toissailtana. Puukotukseen johtaneen kahakan alkaessa hän tajusi olevansa keskellä poliittista ja yhteiskunnallista ylikiehuntaa.

 • Stand up -komiikalle oma festivaali Poriin

  05.10.2010 Yle Uutiset

  Porilainen Rakastajat -teatteri tuottaa Poriin uuden Stand up-tapahtuman. Kaksipäiväisen Ananaspaistokas -festivaalin aikana stand up -klubeja pidetään Kulttuuritehdas Kehräämön ja Rakastajat-teatterin lisäksi kaupungin ravintoloissa ja pubeissa.

 • Puuroa kahdesta jallusta ja viidestä oluesta

  21.09.2009 Yle Uutiset

  Huippuluokan amerikkalainen stand up koomikko Doug Stanhope kiihdyttää ja viihdyttää Suomessa neljän kaupungin minikiertueella. Stanhope vierailee Vaasassa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussa.